52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#421 Ne csinálják már!
Kinyírok mindenkit!
Már nagyon rákattantam. -
#420 autentikus hirforrásnak tünsz ;) :D
én sajnos pesszimista vagyok.. :( -
Since #419 szerintem holnap itt lesz -
#418 bazz.már biztos hogy ez a megjelenés? -
#417 ugye nem?????
nemigaz.1 nap múlva itt lett volna.kkor a szünetben már nem bíírok játszani vele. -
fgm #416 Remélem nem basznak ki velünk, mert akkor qrva világ lesz ! -
#415 Nem én keltem a feszültséget, hanem a Gamespot:
-
#414 -
#413 Ja, új release date: 2004/07/09. Nem tudom hivatalos-e. -
#412 Ahogy gondolod. -
#411 csak mer ez így elég durva hangvételü volt...
delete? -
#410 Áhh... hosszú... Párszor már felhívtam a figyelmüket, hogy hanyagolják a kamionos gammákat. Meg az oldalamra....oszt semmi. De mindegy, má lenyugodtam. -
#409 mi a gond? -
FiReBoY #407 Má megy... :) -
FiReBoY #406 Én vagyok a hülye vagy télleg nem megy a TruckPol? -
FiReBoY #405 Nem. Ezt úgy csak írtam, hogy a Pedal To The Metal Hungary oldala elszaródott. De úgynézki helyreáll a hiba... -
Since #404 Fireboy ez kinek szólt? Talán nekem? -
FiReBoY #403 Elk**ta a PTTM Hungary-t az uw! Beállítottak valami frame-es buziságot!!!! K**va jó, most lett szana-szét meghirdetve az oldal, erre idejön valaki és egy nagy szart lát! Gratulálni tudok!!!! -
Since #402 Smsweb is jó. Valami jó oldal? -
#401 Hát szerintem nincs már Warez magyarországon.. csak fizetős ftp meg sms-web... -
Since #400 Tud valaki valamilyen jó, friss warez oldalt? Mert az utóbbi időben nagyon fogyatkoztak a warez oldalak... -
#399 Megvenni csak USA vagy Canada... Ugyhogy kicsiny európában főleg hungary-n marad az File Sharin vagy Warez:) Nem merek e-bayről rendelni, mert a végén Budapest helyett bukarestbe küldik...:) -
Since #398 Grafikai bugokra...Nincs kihívás stb. Gameplay sem volt az igazi, mivel mentem-mentem, szereztem lóvét, megvettem a legjobb kamiont, felvettem soffőröket és ennyi. Játékélményről nem is beszélve...De ez nem azt jelenti hogy rossz volt a játék! De többet is kilehetet volna hozni belőle. Remélem az újabb projecktel már lesz kihívás. -
#397 milyen bugokra gondolsz? -
Since #396 Majd írjatok ha megjelenik és hogy honnan lehet letölteni :-)
Egyébként nekem az elöző résszel az volt a problémám, hogy te evolt buggal. Igaz volt egy patch, de szerintem nemsokat segített rajta...Ezért vagyok kíváncsi erre a játékra -
#395 majd még 2-3 nap múlva. -
FiReBoY #394 Boltaban pénzért. Egyébként ilyenkor jó a BCDC++... :) -
Since #393 Ha valaki tudja majd hogy honnan lehet letölteni, psl tudassa velem :-) -
FiReBoY #392 Gamestar - ThX a hírt srácok! -
FiReBoY #391 Thank you! :) -
#390 link kész... -
#389 Már csak két nap?! Az kirááállly! -
#388 olvass vissza egy kicsit :P -
#387 Mikor jelenik meg?
-
#386 Ide kuksizzatok el, 4 új kép!!! :rignroll -
#385 fordítás kellene:
Ok members of the forum we went threw this the past two years with other 18WOS,and here we go again.
Where into the final week of the release date i ask you ounce get you copy of PTTM please post here in this thread that you have gotten yours,and where you got it at. That way we can all keep track that Yes PTTM is out in the stores as well what store is carring PTTM,As well where you live,States,or Canada...etc....Please keep in mind that chances are some..ie..Wal-Mart stores may get PTTM on the 26th of August and some store may get PTTM after the release date. -
#384 ja, jó :) -
FiReBoY #383 Aha. Csak ide írtam be... :) -
#382 jó, de mi köze ehhez a gamehoz? :) az hogy van benne kamion? :) -
FiReBoY #381 Pontosan... Tycoon.