52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
fgm #461 Na már nem kell sokat várni ! -
FiReBoY #460 Nem külföldre megyek. De gazdaságosabb, ha sms-t küldesz, meg én azt jobban is szeretem. :) -
#459 ha nem külföldre mész,ideadhatod :D -
FiReBoY #458 Nah. Helló. Holnaptól elutazok és vasárnap jövök haza. Valaki értesíthetne telcsin, hogy kijött-e. Kinek köll a telszámom? -
#457 lol!
#455:most ez jó vagy rossz? -
#456 antidebresszáns rulezz -
#455 Hát ez sajnos nem tertozik a nagyok közé (csak olyanoknak mint mondjuk én). És a Valusoft sajnos híres arról, hogy tartja a határídőt, még ha tiszta bug is a játék (az Across Amerika is időbe jött, meg is lett az eredménye: patch 1.1....1.2....1.3....1.10). -
#454 tökmind1 (ideges vagyok és olyankor nem bírok írni, kezdek megnyugodni, nem e miatt lettem ideges, teljesen más miatt!!!!) -
#453 kezdted, kiskomám... kezdted -
#452 te kezted! -
#451 hány játék volt ami hivatalos dátum szerint jött ki??? szerintem sokkal megbízhatóbbak az ilyen dátumok. még nem találkoztam olyan játékkal ami időre jött volna ki (főlleg nem a nagyok!!!) -
Since #450 Bunyóóóóóóóóó -
#449 #432
pihenj le -
#448 jaja -
#447 Nyugika. Írtam, hogy nem hivatalos. Csak a gamespot hülyesége. -
#446 lol, bunyó van -
#445 Na, ez egyértelmű volt. Holnap. -
#444 #413!
és ne hülyézz mert szétverem a mocsos fejedet! -
Since #443 loller ezttényleg nem nehéz megérteni gyerekek...KINNT VAN A JÁTÉK!! MOST TÖLTÖM WAREZRŐL!!!!! -
#442 A #432-őt valaki fodítsa már le rendesen plííz!! -
#441 Freddy vs Jason -
#440 Fordítsd már le te nagyfejü:
I have recieved a confirmation from Valusoft and the shipping date is August 26, 2004.
hülyegyerek... -
Since #439 valaki nemtud valami jó smswebes helyet? mwert sorra szűnnek meg a jó kis helyek -
#438 az csak volt!!!!
azóta már új van!
(te sem olvasol vissza?) -
#437 August 26, 2004 -
#436 ezt majd csak akkor tudjuk meg biztosra ha valaki nagybetükkel ide befirkálja: MÁR KINN VAN innen és innen le lehet tölteni...
addig meg csak összerakjátok kezeteket és imádkoztok hogy jöjjön már ki (nem vagyok vallásos, nem imádkozok csak reménykedek!) -
#435 #432-bewn szerintem benne van a válasz, de sajnos nekem az angol kínai. Vagy mi. -
Since #434 tehát mikor? -
#433 Carlos: komázom a galériádat! :))) (azt a sokat...) -
#432 Ez tuti hivatalos:
Good morning my fellow truckers.
I have recieved a confirmation from Valusoft and the shipping date is August 26, 2004.
To answer the question of when a store near you will receive the game?
As with the previous two 18 WOS releases, try to recall about how long it took you to recieve those copies after the shipping date and the same should hold true for PttM.
I almost forgot, Valusoft will be updating it's homepage soon with it Q3 titles and we will see 18WOS: PttM at that time.
-
#431 :)
ő is szereti a kamionszim-eket? -
Since #430 Sasolom az nforce.nl-t de még semmi hír róla... -
#429 Vagy az, hogy a cimborám hozza vinyón, mert este leszette...
De jó is lenne... -
de addig is reménykedjünk,hogy holnap reggel az a hír fogad minket hogy kijött a játék -
#427 Aki miatt nem jön ki holnap, azt -öm! -
#426 :D
tehát mindenki: -
#425 -
#424 -
#423 hát én is.... -
Since #422