52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#501 Várjuk :) -
Since #500 Na emberek hétvégére biztos hogy lesz warez, addig mindenki sasolja www.nforce.nl itt vannak a friss warez megjelenések... -
fgm #499 Jó lenne egy warez ! -
Since #498 Elméletileg ma szállítják a játékokat, ami kb. 1 hét és eljut mindenhova. De warezen kéne hogy legyen, nem? -
#497 A truckpol fórumon még most is írják a 8-26-ot is, meg a 9-7-et is. Úgyhogy jön amikor jön. -
#496 nem adták ki ma ugye?
akkor szeptember 7.Talán. -
Jöjjön mááááá ! -
#494 Arra akartam kilyukadni, hogy a javítás nem attól függ, hogy ki adja ki a játékot, hanem a készítőktől. -
#493 Ja értelek, jóvan, akkor szólok majd a többieknek, hogy ne várják, mert lehet hogy megbánják. ;) Tisztasor... -
#492 én is ugyanúgy várom de gondolom nem ez az egyetlen amivel játszani akartok.. ha meg nem olynamint várjátok jön a sírás rívás, hogy mennyire vártátok és mi minden el van cseszve benne:) -
#491 Az Across Amerikának is a valuesoft a kiadoja! SZal nemértem, mit is akartál mondani :)
Ugy értem, a valuesoftos nevekhez legtöbbször nincs support, patch, stb... ehez meg volt, patch 1.1 - 1.10ig! Kész csoda :) -
#490 Ezt nem értheted... -
#489 NA HOL A JÁTÉK, 26.-A VAN?! -
fgm #488 -
#487 Ezt te nem érted! -
#486 nem értem mit paráztok itt 1 héten.. mikor meglesz úgyis azzal fogtok játszani.... -
#485 jajjj.eddig már csak benne bíztunk.tehát 100 % hogy Szeptember7 a megjelenés. :( -
#484 ne bizony :) -
fgm #483 Hát nagyon úgy néz ki hogy szeptember 7.-én jön ki, mert a truckpol fórumon ezt írják.
Ne legyen igazam -
#482 Ha van a lakóhelyedhez közel Wal-Mal bolt, akkor ne ba***tasd őket, hogy mikor jön ki a játék. Nem rendelkeznek kiadási dátumokkat tartalmazó listával. -
#481 OK! -
Since #480 Carlos majd ha tudsz linket ne kímélj :-) -
#479 26-án kerül a boltokba.
Warezen tehát ma este, vagy holnap biztosan. -
#478 -
#477 Ez mi?:
If you have a Wal-Mart Store in your City or Town don't bother phoneing to see when they will get 18WOS PTTM in store. I just got off the phone with a Wal-Mart store where i live and they said they do not get a list of release dates for computer games. -
Roll #476 Most nézem, milyen szép a grafikája. Eddig ez a topik elkerülte a figyelmemet, de most már figyelni fogom. :-) -
#475 :DD
legyen igazad!!! -
#474 kapsz egy sört, ha holnap hivatalosan nem jön ki -
#473 az jó lenne.
de szerintem sajnos a későbbi lesz . -
#472 az August 26, 2004 -
#471 hmm.akkor szerinted melyik az igaz? -
#470 thx -
#469 javítottam... -
#468 Ja, én is láttam. De a hivatalos pali a truckpol forumon 08.26-ot írt, ma délután. -
#467 ebben a visszaszámlálós izében új megjelenés írnak! -
#466 Persze... :) -
#465 Ha a valusofton múlna, akkor az across amerikához jött volna ki a javítás. Mert azt a készítők (SCS Software)adják ki, a Valusoft-tól függetlenül. -
#464 ...nem igazán _sok_ jó cime ... -
#463 nyugi már :D
valuesoftnak amugy sztem nem igazán jó cime van, de a kamionos széria nem rossz az AA óta :) Az se semmi, hogy legtöbb játékukhoz egy rohadt pecs nem jön ki, ha bugos, ha nem, de ezt egész a PTM beharangozásáig szupportálták... megérdemelnék azt a 3500-4000 forintot... (már, ha jo lesz a PTM) -
FiReBoY #462 Nah viszlát, fexek, mert holnap 5-kor kelés és indulás van, 29-én jövök! BYeZ!! :)