52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • SinClaiR
    Várjuk :)
  • Since
    Na emberek hétvégére biztos hogy lesz warez, addig mindenki sasolja www.nforce.nl itt vannak a friss warez megjelenések...
  • fgm
    Jó lenne egy warez !
  • Since
    Elméletileg ma szállítják a játékokat, ami kb. 1 hét és eljut mindenhova. De warezen kéne hogy legyen, nem?
  • gumikacsa
    A truckpol fórumon még most is írják a 8-26-ot is, meg a 9-7-et is. Úgyhogy jön amikor jön.
  • PLackó
    nem adták ki ma ugye?
    akkor szeptember 7.Talán.
  • ZsZso

Jöjjön mááááá !
  • gumikacsa
    Arra akartam kilyukadni, hogy a javítás nem attól függ, hogy ki adja ki a játékot, hanem a készítőktől.
  • DannyL
    Ja értelek, jóvan, akkor szólok majd a többieknek, hogy ne várják, mert lehet hogy megbánják. ;) Tisztasor...
  • Bucser
    én is ugyanúgy várom de gondolom nem ez az egyetlen amivel játszani akartok.. ha meg nem olynamint várjátok jön a sírás rívás, hogy mennyire vártátok és mi minden el van cseszve benne:)
  • arty
    Az Across Amerikának is a valuesoft a kiadoja! SZal nemértem, mit is akartál mondani :)

Ugy értem, a valuesoftos nevekhez legtöbbször nincs support, patch, stb... ehez meg volt, patch 1.1 - 1.10ig! Kész csoda :)
  • Carlos
    Ezt nem értheted...
  • Hentes Bill #489
    NA HOL A JÁTÉK, 26.-A VAN?!
  • fgm
  • DannyL
    Ezt te nem érted!
  • Bucser
    nem értem mit paráztok itt 1 héten.. mikor meglesz úgyis azzal fogtok játszani....
  • PLackó
    jajjj.eddig már csak benne bíztunk.tehát 100 % hogy Szeptember7 a megjelenés. :(
  • DannyL
    ne bizony :)
  • fgm
    Hát nagyon úgy néz ki hogy szeptember 7.-én jön ki, mert a truckpol fórumon ezt írják.
    Ne legyen igazam
  • Carlos
    Ha van a lakóhelyedhez közel Wal-Mal bolt, akkor ne ba***tasd őket, hogy mikor jön ki a játék. Nem rendelkeznek kiadási dátumokkat tartalmazó listával.
  • Carlos
    OK!
  • Since
    Carlos majd ha tudsz linket ne kímélj :-)
  • Carlos
    26-án kerül a boltokba.
    Warezen tehát ma este, vagy holnap biztosan.
  • Carlos
  • gumikacsa
    Ez mi?:

If you have a Wal-Mart Store in your City or Town don't bother phoneing to see when they will get 18WOS PTTM in store. I just got off the phone with a Wal-Mart store where i live and they said they do not get a list of release dates for computer games.
  • Roll
    Most nézem, milyen szép a grafikája. Eddig ez a topik elkerülte a figyelmemet, de most már figyelni fogom. :-)
  • PLackó
    :DD
    legyen igazad!!!
  • Ams
    kapsz egy sört, ha holnap hivatalosan nem jön ki
  • PLackó
    az jó lenne.
    de szerintem sajnos a későbbi lesz .
  • Ams
    az August 26, 2004
  • PLackó
    hmm.akkor szerinted melyik az igaz?
  • PLackó
    thx
  • Ams
    javítottam...
  • gumikacsa
    Ja, én is láttam. De a hivatalos pali a truckpol forumon 08.26-ot írt, ma délután.
  • PLackó
    ebben a visszaszámlálós izében új megjelenés írnak!
  • gumikacsa
    Persze... :)
  • gumikacsa
    Ha a valusofton múlna, akkor az across amerikához jött volna ki a javítás. Mert azt a készítők (SCS Software)adják ki, a Valusoft-tól függetlenül.
  • arty
    ...nem igazán _sok_ jó cime ...
  • arty
    nyugi már :D

valuesoftnak amugy sztem nem igazán jó cime van, de a kamionos széria nem rossz az AA óta :) Az se semmi, hogy legtöbb játékukhoz egy rohadt pecs nem jön ki, ha bugos, ha nem, de ezt egész a PTM beharangozásáig szupportálták... megérdemelnék azt a 3500-4000 forintot... (már, ha jo lesz a PTM)
  • FiReBoY
    Nah viszlát, fexek, mert holnap 5-kor kelés és indulás van, 29-én jövök! BYeZ!! :)