52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • ZsZso
    "Has a release date already been set by publisher? Is publisher ValuSoft company?
    Yes, the publisher of the game is ValuSoft again. We cannot comment on the release date yet, the game is still far from done, but we have a pretty aggressive schedule."

Mégegyszer kiemelve idézem : "aggressive schedule".
  • ZsZso
    Sok helyen emlegetik ám sajna a szeptember 7et ... hát úgy néz ki ez a Valusoft nem veri nagy dobra, hogy mit, mikor akar tenni (viszont ez jobb taktika annál amit a Valve csinál :)
  • V-Storm
    Látom még nem jött ki a gama Shit.
  • PLackó
    27.-e van már:(
    nagyobb csúszás.akkor szerintem szeptember 7
  • Since
    Jah telcsidet töltöd :-)
  • ZsZso
    Ez nem ér ... kijött két game is ma, de ez nem akar ... hát, eddig ... SZOPACS !!!
  • Met
    Upsz, nem ide akartam írni
  • Bucser
    ne szívass!!!
  • Met
    Én már töltöm:P
  • Since
    Ne sírjatok gyerekek, előbb utóbb megérkezik..Ha más nem majd karácsonykor tudtok vele játszani :-) Hmmm...Érdekes ötletem támadt..Miért nem csinálnak egy kamionszimulátoros mmorpg-t? :-)
  • Carlos
  • PLackó
  • Since
    Hehe holnap már biztosan hogy lesz link, legalábbis bízom benne. Nforce-n még semmi hír sincs róla...
  • Vlala #528
    Van már letöltési link?
    (Ne vegyétek komolyan, csak ma még senki nem kérdezte)
    :-)))))
  • Carlos
    F**a...
  • PLackó
  • guardian hero
    Azt írja, hogy a legtöbb játék szombaton vagy vasárnap kerül a boltok polcaira, szóval várhatóan ehhez is akkor lehet majd hozzájutni.
  • gumikacsa
    Szintén nem értem, de ez is biztos jelent valamit:

EVERYONE, chill a minute....

I expect most people to get the game sometime on Saturday!!!

Most games will arrive tommorow and probaly hit the shelves Saturday or Sunday.

come on 8-28 and 8-29
  • Bucser
    csak csendben szólok, hogy az USA-ban még csak este 6 van... A nyugati parton pedig még csak dél...
  • ZOLEE22
    NA HUN VAN MÁR!!!
  • SinClaiR
    Hja :)
    Én is bejártam Tolnát- Ba... Kentuckyt és Texast:)
  • DannyL
    Hehe! Nem is tudtam, hogy neked is ez a gyengéd. :D
  • gumikacsa
    Ez nem egész így van, de hagyjuk.
  • arty
    gyors és ingyenes a bittorrent.

gumikacsa: hát, pont nem sajnos :( a pénzt a kiado adja a készitönek, azaz, ha nincs pénz, a fejlesztő nem foglalkozik a játékkal... főleg ha a szerződés sem köti... max bugjavitás. De uj dolgokat nem raknak be ingyen :)
  • fgm
    Nem baj egy sms-t megér a dolog !
  • PLackó
  • Slayerboy
    Ha ilyen biztos vagy abban, hogy nem fogják, akkor miért nem vagy biztos abban is, hogy mikor fogják??
  • Slayerboy
    De ez nem zárja ki a kanyarban lassuló verdát... :-/
  • PLackó
    jajjjjjjjjj de várom!!!!!!
    bárcsak holnap tényleg írnák hogy megjelent,de sajnos nem fogják.
  • Hentes Bill #512
    gyors és ingyenes... ne mvagy egy kicsit telhetetlen? :P örülj, ha találsz olyan fizetős oldalt, ahol fent lesz a játék
  • Met
    Az újban már lehet farolni is és kézifékes fordulóra is van lehetőség egy bizonyos szint után.
  • Slayerboy
    Remélem nem hagyták benne a játékban azt a szar tulajdonságot, hogy amikor fordulsz a kamionnal lelassulsz mint egy állat ...
  • ZsZso
    franc fog várni rá ennyi időt, hogy eljusson MOra :)
  • Since
    hehe :-)
  • SinClaiR
    Ha már így ellenzed, látszólagosan, ha éppen kint jársz a tengerentúlon, hozhatnál nekem is. Akkor ígérem nem töltöm le:)
  • ZsZso
    nem, mert kipróbáljuk, aztán megvesszük
  • Since
    Sok warezes emberke..Nem féltek a rendőrségtől?
  • ZsZso
    jajj ... remélem lesz vmi közös jó, gyors és legfőképp INGYENES szájt, ahol (nem elhanyagolható, hogy) fent lesz a játék ;)
  • Charly
    Vagy még ma
  • Slayerboy
    Remélem holnap már írják az Nforce-on... :)