52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#541 "Has a release date already been set by publisher? Is publisher ValuSoft company?
Yes, the publisher of the game is ValuSoft again. We cannot comment on the release date yet, the game is still far from done, but we have a pretty aggressive schedule."
Mégegyszer kiemelve idézem : "aggressive schedule". -
#540 Sok helyen emlegetik ám sajna a szeptember 7et ... hát úgy néz ki ez a Valusoft nem veri nagy dobra, hogy mit, mikor akar tenni (viszont ez jobb taktika annál amit a Valve csinál :) -
#539 Látom még nem jött ki a gama Shit. -
#538 27.-e van már:(
nagyobb csúszás.akkor szerintem szeptember 7 -
Since #537 Jah telcsidet töltöd :-) -
#536 Ez nem ér ... kijött két game is ma, de ez nem akar ... hát, eddig ... SZOPACS !!! -
#535 Upsz, nem ide akartam írni -
#534 ne szívass!!! -
#533 Én már töltöm:P -
Since #532 Ne sírjatok gyerekek, előbb utóbb megérkezik..Ha más nem majd karácsonykor tudtok vele játszani :-) Hmmm...Érdekes ötletem támadt..Miért nem csinálnak egy kamionszimulátoros mmorpg-t? :-) -
#531 -
#530 -
Since #529 Hehe holnap már biztosan hogy lesz link, legalábbis bízom benne. Nforce-n még semmi hír sincs róla... -
Vlala #528 Van már letöltési link?
(Ne vegyétek komolyan, csak ma még senki nem kérdezte)
:-))))) -
#527 F**a... -
#526 -
#525 Azt írja, hogy a legtöbb játék szombaton vagy vasárnap kerül a boltok polcaira, szóval várhatóan ehhez is akkor lehet majd hozzájutni. -
#524 Szintén nem értem, de ez is biztos jelent valamit:
EVERYONE, chill a minute....
I expect most people to get the game sometime on Saturday!!!
Most games will arrive tommorow and probaly hit the shelves Saturday or Sunday.
come on 8-28 and 8-29 -
#523 csak csendben szólok, hogy az USA-ban még csak este 6 van... A nyugati parton pedig még csak dél... -
ZOLEE22 #522 -
#521 Hja :)
Én is bejártam Tolnát- Ba... Kentuckyt és Texast:) -
#520 Hehe! Nem is tudtam, hogy neked is ez a gyengéd. :D -
#519 Ez nem egész így van, de hagyjuk. -
#518 gyors és ingyenes a bittorrent.
gumikacsa: hát, pont nem sajnos :( a pénzt a kiado adja a készitönek, azaz, ha nincs pénz, a fejlesztő nem foglalkozik a játékkal... főleg ha a szerződés sem köti... max bugjavitás. De uj dolgokat nem raknak be ingyen :) -
fgm #517 Nem baj egy sms-t megér a dolog ! -
#516 -
#515 Ha ilyen biztos vagy abban, hogy nem fogják, akkor miért nem vagy biztos abban is, hogy mikor fogják?? -
#514 De ez nem zárja ki a kanyarban lassuló verdát... :-/ -
#513 jajjjjjjjjj de várom!!!!!!
bárcsak holnap tényleg írnák hogy megjelent,de sajnos nem fogják. -
#512 gyors és ingyenes... ne mvagy egy kicsit telhetetlen? :P örülj, ha találsz olyan fizetős oldalt, ahol fent lesz a játék -
#511 Az újban már lehet farolni is és kézifékes fordulóra is van lehetőség egy bizonyos szint után. -
#510 Remélem nem hagyták benne a játékban azt a szar tulajdonságot, hogy amikor fordulsz a kamionnal lelassulsz mint egy állat ... -
#509 franc fog várni rá ennyi időt, hogy eljusson MOra :) -
Since #508 hehe :-) -
#507 Ha már így ellenzed, látszólagosan, ha éppen kint jársz a tengerentúlon, hozhatnál nekem is. Akkor ígérem nem töltöm le:) -
#506 nem, mert kipróbáljuk, aztán megvesszük -
Since #505 Sok warezes emberke..Nem féltek a rendőrségtől? -
#504 jajj ... remélem lesz vmi közös jó, gyors és legfőképp INGYENES szájt, ahol (nem elhanyagolható, hogy) fent lesz a játék ;) -
#503 Vagy még ma
-
#502 Remélem holnap már írják az Nforce-on... :)