52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#581 Faxom ... úgy léptem be a fórumba, hogy hátha a következőket látom : "honnét szeded Józsi ?" vagy "Kint van az nforce -n" ... erre mit látok ? Semmit ... 5 hozzászólás, azt csókolom. Úgy néz ki a mai nap is várakozással fog telni :) -
Since #580 Jaaa azt nem láttam bocsi :-) -
#579 Gumikacsa üzenetére válaszoltam:) HOgy kiadják-e magyarországon... -
Since #578 Bucser az egy dolog, de úgyis lesz majd warezen, csak ahhoz idő kell mivel nem egy "nagy" játék... -
#577 A valusoft és a Value termékek csak USA+CAnada-ban jelennek meg.. Onnan kell rendelni amazonon vagy Online Wal-markt-on át vagy E-Bay-en... -
#576 Nagy a csend -
#575 Igen. Nem is tudom, nálunk egyáltalán ki lesz-e adva. Ha jól tudom, az Across Amerika sem jelent meg Magyarországon. -
#574 Ha azt írják, hogy 26án adják ki, akkor szvsz nem azt jelenti, hogy akkor teszik be a kamionokba. Bár lehet, hogy a ValuSoft máshogy csinálja mint a nagyok :). Az pedig szerintem eléggé abszurd 5let, hogy már mindenhol kifogyott a game Amerikában, és várni kell hogy újra feltöltsék. A program feltörése miatt télleg csúszhat a dolog, de ahogy Gumikacsa is mondta, elég kicsi rá az esély. Én asszem azzal lehet a gond (ha egyátalán már kijött), hogy ez a játék nem igazán egy Doom 3. Szóval nem nagyon igyekeznek vele, hogy feltegyék.
De egy ben tuti igazam van : innen Magyarországról a székünkből nem fogunk igazából előrejutni a témában míg az nforce -n meg nem látjuk a progi nevét ...
Reménykedünk -
#573 Ezt nem tudtam :) Akkor reményekdjünk, hogy holnap megjön! -
#572 Az első két részt nem kellett crack-elni. Szerintem ezt sem kell. -
#571 Mondjuk az amcsi szupermarketekben ma éjjel pakolják ki a polcokra, akkor még crack-et kell írni hozzá meg felpakolni valahová, szóval szerintem leghamarabb vasárnap lehet meg. -
#570 Nyugtával dicsérd a napot
-
#569 azt szabad:) -
#568 úGy NéZ kI. De ReMéNyKeDnI aZt SzAbAd ;) -
#567 akkor mégsincs,ugye? -
#566 Nah ... szomorúan értesítem a népet, hogy kijött ma már a harmadik játék is. Ez szerintem megalapozza a "szombaton szoktak kijönni a játékok" állítás cáfolatát. Sajna nagyon szeptember 7ének néz ez ki ... na sebaj ... én 21 évet kibírtam nélküle ... nektek is menni fog ;) -
#565 A Sims 2 fórumban tapasztaltam, hogy az unalom, vagy a játék iránt vágy számomra teljesen ismeretlen okokból felkelti némely emberekben a kérdést : "mért nem szívatom meg azokat akik várják a játékot ?"
Hogy ezek az emberek e jelenség mintapéldái -e ... hát nem tudom ... de valszín ki fog derülni egy pár óra alatt ... -
#564 Nem hisznek neki, splashscrren shotokat akarnak meg ilyesmiket, meg dumcsiznak, hogy melyik bótba mi megy meg ilyenek.
Szerintem fake volt az, hogy megvan a külyöknek. -
#563 Lehet, csak kamuzott az ipse. -
#562 Tökmind1 nem?
Az AA 250 körül volt. Ha annyiból egy ilyen jó gammát nyomtak, akkor lesz***om hány mega. -
#561 Folytatódik tovább a párbeszéd (truckpol forum):
I HAVE IT!!!! MY LOCAL WAL MART WAS SOLD OUT, BUT I GOT IT IN MY LOCAL TARGET!!@!!!!!!! (NJ)( YAYAYAYAYAYAYAYYAYAYAYAYAY
Where do you live!!!!!!!!!!
NEW JERSEY!!!!!!!!
upload screens ! come on
I dont get it nobody in florida knows what the game is. I have a distribution center like 100 miles from me. My wal mart still has like 5 boxes of 18 wos aa on its shelvs what does that mean?
wow seems like you are the first one to have it congrats!
cool man try to get it asap and give us the good stuff
Something is wrong. the only person who carries 18 wos aa in my area is wal mart. I am right next to a distribution center like 100 miles away. But the lazy wal mart employees wont tell me a list of new games coming in. But when i went to wal mart i saw the truck going there. Does anybody know how long it takes lazy wal mart empolyees to unload the truck and get PTTM on a shelf.
walmart dont unload trucks because every itme me and my dad go deliever there we the driver have too unload the truck same with kmart
Hey Mr Feel free to prove it! Splashin' screenshots and a quick review on the PTTM Review-topic!
I'll second you on that RobertLidstroem!!!
I don't even have it, lol
I won't believe you until you show some screenshots of the game that haven't already been shown
cmon dude, if they had you would have been out to target and been bought it and playing it already, cmon.
-
#560 A valusoft egy évbe 2X szokott frissíteni. -
Since #559 Carlos majd értesíts ahogy fennt van valahol...Várhatóan háény mega lesz a game? Remélem nem 100 megás lesz mint elődje -
Since #558 nforce-n még mindig semmi hír -
#557 BadBones-on még nincs.
Ha fennlesz, azonnal leszedi. -
#556 Ráállítom a feijatalembert! -
fgm #555 Csak azt nem értem, hogy a Valusoft honlapján mér nincs valami info. -
Since #554 Na Carlos úgyis vannak warezes ismerőseid, intézzél valamit, de most :-) -
#553 -
fgm #552 Valmi olyasmit, hogy náluk a helyi bótban már lehet kapni ! -
#551 Aszongya, hogy:
MEGVAN!!! A HELYI MAL WALTBAN ELFOGYOTT, DE A TARGET (BOLT)-BEN VOLT!!! -
#550 megvan neki, valmartba elfogyott, vhonnan megvette -
#549 mit ír? -
Since #548 :) Pakoooooold bazzzeeeeeg mert nyomok olyan salllleeert hogy véged lesz mint a tvínpixneeeeek :-) -
#547 Akkor pakolhatná is felfele a netre szegény balkáni felebarátainak :) -
Since #546 Na most mi van akkor? :-) Lesz game? -
#545 I HAVE IT!!!! MY LOCAL WAL MART WAS SOLD OUT, BUT I GOT IT IN MY LOCAL TARGET!!@!!!!!!! (NJ)( YAYAYAYAYAYAYAYYAYAYAYAYAY -
Since #544 :-) Majd kiderül. Lehet hogy csak karácsonyra jön :-) De nembaj kibírjátok hahahahahahaaaa -
#543 * addig :) -
#542 Hm... a szeptember 7 sincs soká!Simán ki lehet bírni addog ;-)