52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#621 Basszus ... kiszedtem ... de nem az ... -
#620 Képet plííííz!!!!!!!!!! -
#619 aki még nem jáccott vele, az exportálja már pls ezt a könyvtárat -
#618 REGISTRYben van ...
Local Machine\Software\Trymedia
nah itt hogy mit és hol ... ahoz már én kevés vagyok :) -
#617 Google-be írd be, hogy registry cleaner free download, húzzá le egyet, és tisztísd ki a registry-t. Elvileg utánna műkszik. Pár képet dobhatnátok, mer én itt szopok az analóg nettel. 90 mega???? Ehhh -
#616 Első ez volt ... de ... okosabbak a srácok -
#615 Tévedtem ... azokat lementettem ... jáccottam 2 percet, visszakopi ... nem segít -
#614 c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\
itt van a Data -ban. Ha az itt lévő fájlokat nem engedem, hogy írja, akkor internal erroral kilép ... trükkös -
#613 Regisztriben szokta tárolni. Legalábbis én oda dugnám.
Keress rá a ValuSoft vagy a Pedal szóra, hátha találsz valami bejegyzést.
Aztán ha talál, azt töröld.
(persze csak saját felelőségre!) -
#612 Sajna nem tudom kibogarászni, hogy hol lehet, hogy mennyit jáccottam ... :(( -
#611 Nem vagyok cracker ... csak reménykedem a ValuSoft programozóinak pancserságában -
Since #610 Zso ha feltudod törni a programot ozd meg velünk :) -
#609 A picsába ... újratelepítésnél leszedi az összes fájlt a Program Filesből ... és aztán mikor felteszi, és prism3D -t indítom ... akkor is marad az előző idő ... szóval nem oly eccerű -
#608 egyébként nekem is lent már a demo, csak most mással gémelek -
#607 miért, ki lehet? -
#606 akkor most 90 mega lesz a full is? -
#605 Jah ... meg a térképet hogy a túróba lehet kinagyítani ? -
Xian #604 Ne, a viruskereso kiszurta mint virusos file t az
indito exe t :D
-
#603 ez a prism3D.exe csinálja a gondot ... miatta lehet csak 60 percet jáccani ... ha jól gondolom -
#602 Első ránézésre azért nem esett le az állam. Nagyobbak a városok, átmentem a határon ... nem áltam meg, mert a böszme állat képtelen volt :), szóval zsaruk elkaptak. Szerintem olyan mint az AA. Törés ... hát ... ráfordultam az autópályára, és mentem ... aztán hallom hogy nyikorog vmi ... nem látok semmit ... végignézem az összes kameraállást, és akkor látom, hogy egy kocsit tolok magam előtt :). Jóóóó ez ... mondjuk EASY -ba tettem, és semmi nem úgy sikerült ahogy akartam :). Továbbá van egy nyil ami mutatja, hogy merre menj. Alapból. Ennyi -
Xian #601 Ne a registry ben kutass, ird milyen -
#600 kutatok egy picit a registryben -
#599 Ez egy installal megy 60 percig -
Xian #598 :D
Valaki irta itt hogy 1 cd lesz.
Erre full progi 90 mega
Irtatok, az elozo 300 volt. -
#597 Egyből írd meg hogy használható save működik-e? -
#596 Nesze neked ValuSoft -
Since #595 Nesze neked demó :-) -
#594 Hmmm .. első körben elsötétült a monitorom amikor elindítottam a progit ... ez nem jó jel ... -
#593 31 most már tutinak láccódik, meg reálisnak is így, hogy együtt van USA, Canada, ... . Szal ... 3 nap és itt van. OOOOOo JEAH. -
#592 most már csak az lesz a feladat, hogy CRACKet kell találni hozzá ... ennek legnagyobb a valszínje orosz szájtokon ... szóóóóóóóóóóval keresésre fel ! ;) -
#591 én már felénél tartok -
#590 zsír, már szedem is
és csak 91 mega -
#589 Aug 27, 2004 89.4 MB pedaltothemetalsetup.exe - Playable demo (time-limited 60 mins; incl. full version)
pontosabban, de hát te is látod -
Since #588 Hehh és 90 mega? :-) Ez lol -
#587 pedaltothemetalsetup.exe
azaz PTTM demó -
Since #586 Ez micsoda? :-) -
#585 Hehe .. full verzió, de csak 60 percig lehet vele jáccani -
#584 Továbbá, hogy addig se unatkozzunk :
itt egy demó -
#583 Hopp ... nem 100%os info, de :
August 31st : USA
Sept 12: Canada/Mexio
Oct. 28th: Europe -
Since #582 Már reggel néztem nforcen nincs semmi. Mivel nem ütős játék, ezért várni kell rá