52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Akuma #741 Jah, vágom, bocs :-) -
#740 arra várhatsz, jó sokára jön -
#739 Srác ... nálam is úgy indult az egész progi, hogy fekete képrenyő, azt csókolom. Def refreshen volt, azt az b*szta a csőrét. Átettem, színmélység, meg ilyenek és elindult. Amúgy a hibaüzire ha rákeresel, akkor lehet, hogy találsz vmit a neten róla. Valszínűbb, hogy windowsos hiba, és a nem a progi belső hibája (ha még is ez, akkor nincs sok esélyed a neten) -
#738 hmmm de kíváncsi vagyok már!!!7 perc és lejön.
valaki tud megoldást a 60 perc meghosszabítására? -
#737 ?? -
ZOLEE22 #736 Kivolt azaz állat aki letarolta a vízes hordókat az elágazásoknál -
Akuma #735 Mi ez, valami crack? :p -
#734 Hát akkor még egy OFF ... nah igen, de az tény, hogy a ValuSoft sose arról volt híres, hogy milyen stabil a progi. 9 hónap alatt összehozni egy progit, ami így néz ki ... hát ... gratula a fejlesztőknek. Nézd meg a Street Legalt ... zsír progi ... stabilitás 0. De windows télleg szar :) -
Akuma #733 Ti is láttátok a játékban az erdőtüzet?? :) -
#732 3. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
hmmm:))) -
#731 Hm... én azért nem vagyok rossz viszonyban a Windowsal... és a sok láma aki osztja, miért nem csinál magának saját op rendszert?? -
#730 Tedd azt! -
#729 Én nyugott vagyok, csak az agresszív fijatalember demoralizál itt... -
#728 Kap egy jó erős uninstallt, de az k*rva isten,hogy nem fogok a teljessel szarozni.Akkor már inkább várok a rnr-ra! -
#727 Emberek ... nem összeveszni ... -
#726 Figyelj. A legtöbb program Hardware függő.
A Windows default szar, dehát ezt mindenki tuggya.
Dehát jobb híjján ugye... -
#725 És akkor mi van?! -
#724 Húúú micsoda érvelés :)
De ilyen alapon a windows is jó :) -
#723 Figyi.
Ha másnál megy, Nálad nem, akkor nem a program a szar! -
#722 3rd legnépszerűbb topic. -
#721 Jóvan na...de azért idegesítő, hogy végre itt egy rohadt demo,letöltöm,és szar!! -
#720 az a baj, hogy ilyen néven fut vagy 20 progi :( -
#719 Meg Te is, ha így beszélsz!
Disztingvájjá már fiam!
Kinek hiszed magad! Ereggy vissza az erdőbe, paraszt... -
#718 Bazzeg letöltöm, erre új játék kezdésekor hibát észlel, ezért megbassza az annyát!! -
#717 Szerintem várjuk mega jövőhetet, akkor kinnlesz a full és majd jó lesz minden meg szép... -
#716 már 5. :) -
#715 RegCleaner -
#714 nincs mit -
#713 najó feladom, asszem ... ez nem fog menni -
#712 köszi szépen. -
#711 szedd innen -
#710 Srácok, ultrabrutál game lesz!
Csak lejárt. :D -
#709 Legnépszerűbb témák
1. Fórumozók fényképei
2. AUTÓ mánia
3. Tibia
4. Pc tuning
5. Athen 2004 Olimpia
6. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
7. MS Flight Simulator 2004
8. Half-Life 2
9. Jaccunk mi is szoláncot
10. A pontos idő:22:15
-
#708 én még le sem töltöttem.az összes mirror teli volt. -
#707 RegView
SRÁCOK!!!
Aki még nem tette fel a játékot ! Az tegye fel a progit alinken, majd indítsa el, RECORD REGISTRY. Tegye fel a gamét, majd a progiban COMPARE REGISTRY ... kíváncsi lennék mi változott -
#706 Nem nézed meg a progival előtte ? Hátha a többieknek csak egy gombnyomás lenne az újra 60 perc ... arról nem is álmodozok, hogy mondjuk ez a 60 perc 180 vaggy 900 is lehet akár :) -
#705 én telepítés után mentettem, hogy meglegyen a 60 percem de nemsokára úgyis újra lesz pakolva a windows majd akkor:) -
#704 Ha vki lementette a regjét előtte ... pls ... nézze már meg, hogy mi a különbség az új registry és a régi között.
Program, amit találtam :
Advanced Registry Tracer -
#703 így a jó :)
köszi
-
#702 www.nvidia.com