52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1101 na ezután a demo után leszedtem a Hard Truck 18 Wheels of Steel full-t mert sajna mást nem találtam... azt mondja meg vki hogy mi a francért nem írja ki hogy hova vigyem a szállítmányt? meg engem nem jelöl a térképen. már kezdek sík ideg lenni nincs vmi gps szerű cucc hogy tudjam merre kell menni stb ilyet nem lehet vásárolni? -
#1100 Norton Ghost a becsületes neve.
Az úgy műxik, hogy friss windows-nál (vagy amit vissza akarsz rakni (driverek, directx etc)) leghostolod a windowst. Egy fájlba elment mindent (fájlszerkezet, registry etc). Aztán meg egy-két kattintásra visszateszi egy 5 perc alatt. -
#1099 Na nekem megint van egy órám, reggel format c-ztem. :)
Lentebb valaki mondott egy ghost nevű progit. Azzal mit lehet? -
#1098 -
#1097 Nagy a csend -
#1096 Tegnap tüzetesen átnéztem a registry -t, hogy mit tesz fel a telepítésnél, mi változik benne ... hát ... 100%, hogy nem fehér embernek való helyen van az időlimit, ha a regisztribe van egyátalán ! -
#1095 Hadd kérdezzek vmit ... létezik ez a cég : TryMedia. El tudjátok képzelni, hogy olyan pancser védelmet tenne a programjaiba, amit símán fel lehet törni ? ValuSoft valszín nem vele csináltatná a védelmet ... sőt ... senki se ... azaz, csődbe menne. Én inkább azt mondanám, hogy kamu volt ... -
#1094 Igaz hogy ez a RIG&ROLL ról szól de lefordíttaná valaki?Sept. 2, 2004 Rig'n'Roll was presented at EGN'2004 -
ZOLEE22 #1093 Szerintem nem a trymediába és a valusoftba hozza létre a dolgot
mert tőrőltem az őszest újra telepitetem és semi valahol másholvan pics -
ZOLEE22 #1092 eből a rendszerleiró adatbázisból hamar kiderűlne hogy menyire vagyok sáros -
ZOLEE22 #1091 Vagy én vagyok egy láma és idáig ezt probáltuk -
ZOLEE22 #1090 HÉÉ!!!
valaki ezt irta a gs-en
#31 - [auir] 2004-08-28 @ 22:01 | válasz erre
ki lehet játszani.Ki kel törölni a registeriböl!SZoval irány a regedit!
Összes komment: 11 db
Még nem komentálta!!!
de probálkozunk!!! -
#1089 Remélem menni fog így lokálból -
#1088 1MBos lett ;) -
#1087 Kacsa ! Nézd meg a mailod ... most küldöm az egész oldalt ... flasssel együtt -
#1086 köszi -
#1085 ok .. megpróbálom az swf -et elküldeni ... hátha úgy megy ... franc se tudja .. meg küldöm a képet is ... pár perc -
#1084 [email protected]
várom. -
#1083 el tudom küldeni, ha elmondod mi a mailod -
#1082 fenn van, de semmi. -
#1081 vagy ide is mehecc asszem, innen is letöltheted ami kell :
http://www.macromedia.com/software/flash/about/ -
#1080 Emilbe el tudod küldeni? -
#1079 de ahoz fel kell tennem a netre, és nem tudom hova tenni a képet ... próbáld meg a flash -sel ... elvileg működnie kellene vele -
#1078 megtaláltam ... innen ezt leszedném :
Macromedia Flash Player -
#1077 Nekem nem jelenik meg. Mentsd le plííz, és muti.(tedd mondjuk a rignroll topikba) -
#1076 nem tudom hova feltenni -
#1075 meg is keresném neked ami kell, csak mondd, meg hogy hogy a túróba tehetem ki ide a képet :) -
#1074 mondjuk nekem
-
#1073 ezen az oldalon a térkép megjelenik valakinek? -
#1072 Amúgy nem túl nagy a valószínje, hogy lesz hozzá krekk ... akkor csődbe menne a TryMedia (aki rátette ezt a trialos time -limitet) ... szóval nem kell túl nagy reményeket táplálni ! -
#1071 OFF : Hát ilyet ... kaptam a stress test -re wow kulcsot ... beválasztottak ... ooooooh jeah ;) -
#1070 thx -
#1069 más: rignroll asszem hivatalos oldal. -
#1068 még nincs -
#1067 Jutottatok már valamire ezzel az időlimites dologgal. Esetleg valami crack-et találtatok már hozzá? -
#1066 De deeeeee:) Én is ezt mondtam:) -
#1065 De nem? :) -
#1064 Jóóól meg kell tornáztatni azt a win-t vagy különben elalszik az örködésben:) -
#1063 Hát ez tuti a nap beszólása -
#1062 Nem papucs, csak kanos