52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1181 GumiKacsa már vagy a 4. formatnál tartott, szóval 4 órája volt ;) Szévelni azt lehet, meg Loadolni is :) -
#1180 Ja... 1 óra altt négyszáz ezret összeszedni -
#1179 Slayer haggyad ... meg van győződve szerintem róla, hogy a világ fekete és fehér ... nincs olyan ,hogy teccik is meg nem is ... haggyad ;) -
#1178 Nekem is kipördül, szóval nálad van a hiba. -
#1177 A Rig N' Roll E3-as trélert láttam már.Nem egy nagy szám.Megnézem, ez az-e! -
#1176 Nem arról van szó, hogy tetszik vagy nem.Hanem arról, hogy hülyeséget beszélsz! -
#1175 na, voltam parádén... csak két kamiont sikerült ugy ahogy lekapnom: (már ami ugy tetszett)
demot most fogom kiprobálni, kösz a linket !! -
Gabyee #1174 Az a 2004 E3 videjó,én pont ezt nem töltöttem le,de ráindítottam és ugyanúgy 150MB körül van.
Amúgy pont tegnap töltöttem le és mocsok szép,hangulatos kis gamma lesz.Eddig nem nagyon érdekeltek ezek a kamionos játékok,de mióta belenéztem a pedál metálba azóta kész vagyok.
Ezt a RignRollt eg nagyon várom! -
#1173 -
#1172 Nem tetszik?? Ne játsz vele.. ennyi... -
#1171 Akinek gyors a netje, az nézze már meg, hogy ez a 2004-es E3 videó-e? (lehetőleg olyan, aki látta már az E3 videót.)
http://games.1c.ru/rig_n_roll/index.php?type=file_id&file_id=39&action=get&fn=rignroll_trailer.zip -
#1170 Tényleg nem pördül ki!50-el beveszed a kanyart, tényleg, mintha sinen lennél! -
#1169 Igazad van, de én jobban szeretem az élethű szimulátort. :) -
R9 #1168 most töltöm a demot kiváncsi vagyok milyen,eddig egy kamionossal játszottam annak a címe:az élet 18 keréken vagy valami ilyesmi,elég nehéz volt meg a grafikája szar volt,remélem ez kira lesz! -
#1167 Emberek ... ez a progi szerintem sose akart SZIMULÁTOR lenni ... csak egy ARCADE ... ezzel meg kell barátkozni, vagy várni egy szimulátorig. A NFS -t is lehet fikázni, hogy így szar a fizika meg úgy szar, de az nem szimulátor ... ha szimulátort akarsz, akkor ott az Insane (pl.).
Amúgy nem szabad véleményem szerint a fékről túl elhamarkodottan nyilatkozni. 1 óra még nem világ ... nem tudom még milyen ápgrédek lesznek, de lehet hogy ha veszel majd egy másik kamiont, vagy egy jobb féket akkor kezd hasonlítani a valósághoz.
Amit meg a borulásról írtatok ... asszem, ha full szimulátor lenne a progi, akkor jóval kevesebb hódolója lenne a a PTTMnek. Nem egy embert ismerek, aki feladná azért mert folyton felborul a kamionnal ;) -
fgm #1166 Ja ez így van ! -
#1165 "csak" -
#1164 Full gamét szedsz le a PTTM "személyében" is. Csak aktiválni kell, hogy ne legyen rajta az időlimit ... -
fgm #1163 Akkor a trygames.com- on miért lehet a full verziót letölteni 19.99 USD-ért? Én a WOSAA-t töltöttem le onnan, hogy fizettem érte.
-
#1162 És hozzátenném, hogy nagyon szép teljesítményt nyújt a kis gef2 mx 400, ez a videóbol is kiderül. Mondjuk nemtom hova tegyem fel. -
#1161 Nah, csináltam kisfilmet.. Frankón látszik, hogy 50 el kezdem a kanyart, és bicskázás meg farolás, meg borulás helyett, amit ilyen sebességnél kellene csinálnia a kamionnak, szépen, minimális csúszással bekanyarodik.
Igaz, hogy a belső nézetnél a sebeség változást rosszul figyeltem meg, az leesik rendesen 10-20 km re.
Fel fogom tenni a kormányt, majd ha meglesz a teljes CD, mivel van 5 percem, azt már sok mindenre nem tudom használni :) -
#1160 Egyébként átnéztem a könyvtárat, mert az AA-ban át lehettett írni, hogy milyen kamionnal kezdj, meg hogy mennyi pénzed legyen. De itt nem találtam. -
#1159 Bocs, elfeledtem. Meg úgy le lehet, ha nem a saját ftp-ről teszem? Ja, ez nem az én gépem.... -
#1158 Én is borultam már fel.. szembe mész egy coupeval és szépen felszalad a kamion az oldalára majd felborul, ha trailer is követi... -
#1157 lol de láma vagyok, most nézem, hogy nem is te csinálhattad a képeket :P -
#1156 bah, legközelebb má' tényleg kicsinyítsd le a képet plz...
hgoy a f*szba borultál fel? :D -
#1155 Ja ez nem a tied :) -
#1154 Hogy vettél új kamiont? -
#1153 Egy kis bicska, meg borulás:
-
#1152 Csinálok majd néhány képet fordulóban, oldalról, vagy inkább egy kisfilmet. -
#1151 Kormánnyal.. lusta voltam feltenni, de most felteszem. Kipróbálom úgy is, mert most billel nyomom. Bár már csak 14 percem van, holnap meg lesz új VGA m, úgyhogy majd holnap, mert úgy érzem gef 2 mx el nem látom igazi szépségét, meg amúgy is szaggat mint állat :) -
#1150 Én billel és ha trailerrel próbálod bevenni a kanyart 50-el biza a trailer erősen jön mögötted... -
#1149 Még ez az amiben bízom. Úgyis letöltöm egyből, kipróbálom, mert minden általam hibának vélt probléma ellenére tetszik. Aztán ha más kamion is így viselkedik, akkor majd mélyebbre ások. -
#1148 Nem tudom mi ugyanazon játékkal játszunk???? Mert nekem gyönyörűen kipördül.... -
#1147 Ezzel vitatkoznék. Én kamionoztam, nem sokat, de egy kamion fékútja 30tonnával azért össze sem hasonlítható egy személyautóval. (persze, ez a fékhatás tényleg 0, de ha majd lehet tuningolni, és jobb féket teszel, biztos jobb lesz.)
Én gyorsan akartam bevenni néhány élesebb kanyart, hát mindig sikerült bebicskázni.
Én kormánnyal játszom, nekem azzal jó volt az irányítás. -
#1146 De ez a legszarabb leggyengébb Kamion amit a demoban meg tudsz venni... Jó, hogy nem rozsdás... -
#1145 Ez a fékhatás ez 0 .. az igazi kamionon sokkal jobb fék van, mint bármely személyautón. Jobb a hatásfoka, kevesebb a reakcióideje, tehát.. Nem sokkal kell több fékút egy kamionnak, mint egy személyautónak. Ha ez így lenne mint itt, nem lenne egy kamion sem az utakon, mert pirosnál sem tudna megállni.
Csak egyszer ülnél kamionba, vagy nagy teherautóba, és taposnád a féket, meglepődnél eléggé...
Szóval a fék az itt szar. Az irányításnál én viszont azt vettem észre (billel), hogy 50 nél úgy fordulok meg, mintha sinen mennék. Talán kicsit megcsúszik, de fordulás után 40 el megyek az ellenkező irányba. Na ez vicc. És eléggé kockás az irányítás, ez is teljesen irreális.
De ezek mind javítható problémák. Személy szerint akkor töltöm le, ha kijön az első fizikális hibajavító peccs. -
#1144 ok, thx -
#1143 te, én megelégednék azzal is, ha csak az irányítást javítanák ki olyanra, mint az AA-ban volt. de ez, ami most van az botrányosan szar -
#1142 A fej feletti nyilat az optionsban ki lehet kapcsolni!