52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • R9
    rakasd be bannernek :)))
  • ZsZso
    és még lejebb ... de #1134 az pont ilyen nagyra sikerült ... nem tartott ki sokáig :). Na most remélem ez egy darabig megint kitart, és nem kérdik meg újra ;)
  • ZsZso
    bázzeg ... már hanyaccorra ...

NINCS ÉS NEM IS LESZ HOZZÁ IDŐKORLÁT ELTÜNTETŐ
    TELJES AUG 31én JÖN
  • KÁdám
    Hello placko!
    Hogyan sikerült eltüntetni az időkorlátot?
  • R9
    ÁÁÁ rohadt jó a game,hasonló mint az élet 8 keréken csak jobb,de egy baj van.játszok és egyszer csak k9ikapcsol a monitor :( és csak restartot tudok csinálni!
  • ZsZso
    Na, ezt röviden, egyszerűen, tömören megfogalmaztad. És szerintem 100%ig igaz.

Hozzáteszem ... nagyon nehéz meghúzni a vonalat az árkád és a szimulátor között ... de nem szabad elfelejteni, hogy az adott játékot melyik kategóriába sorolták mikor megszülték.
  • Hentes Bill #1215
    lol, alsó képeken látom vigyáztál az árura
  • gumikacsa
    Na azé!!
  • Slayerboy
    ok.Nekem is tetszik, csak az irányítás bosszant még... de majd megszokom :)
  • gumikacsa
    Hadjuk. A lényeg: NEKEM TETSZIK, VANNAK BENNE HIBÁK, DE AKKOR IS KURVAJÓ.

(már 3 órát mentem vele. És még fogok is a fullig egy párat.)
  • Slayerboy
    Amúgy te játszottál a demoval?
    A kamion nem nagyon dől... ahogy illene!De ez még nem olyan nagy baj... még a tréler kereke sem.Csak az irányítás :((Kár érte.
  • Slayerboy
    Hm... felemelkedik a tréler kereke?? Olyan súly alatt?? :))
  • Slayerboy
    ARANYÉRMESEK A VIZILABDÁSOK!!!!!! :))))))))))))
  • gumikacsa
    Egy komolyabb kanyarvételnél elősször a pótkocsi borul, utánna a kamion. Nem? És ha szerencséd van, nem borítod fel, csak felemelkedik a hátulja
  • ZsZso
    OFF : OLIMPIAI ZÁRÓÜNNEPSÉG m1 !!!!
  • ZsZso
    Hát én így szoktam :)))
  • ZsZso
    Amúgy nem, és nem is tudjuk majd kiszedni ... várjuk a full -t
  • Slayerboy
    Letöltöm, kipróbálom és 24 óramúlva törlöm, és megveszem 12.000-ért az eredetit :)) LOL
  • ZsZso
    Lackó ... csak kicsit lejebb :)
  • PLackó
    na,sikerült eltüntetni az időkorlátot?
  • Slayerboy
    Félreolvastam a szöveget. :))
    De így is értelmes :)
  • ZsZso
    Naja, de mi meg is akarjuk ám venni .. :)
  • Slayerboy
    Elég az, ha amcsiba kijön 31-én
    Leszedem ftp-ről a gamét. :))
  • ZsZso

A játék demójához nincs krekk (időlimites trial), újabbb 1 órát úgy lehet jáccani, hogy nyomsz egy formatot.
    A játék fullba pedig nagy valszínnel augusztus 31-én jön ki (Amerikába - szeptember közepe felé pedig Európa)
  • STLRR
    Sziasztok!Elmentem egy hetre es jott vagy 800 hozzaszolas!Bocs hogy nem olvasom el mind de nem ugy volt hogy 25.-en jon a teljes?
  • Slayerboy
    ja... inkőább billel nyomom (de az sem szimulálja igazán a verdákat, de megszokottabb mint a joy)
  • ZsZso
    De buta vagyok ... "Joy" -> "JoySTICK"
    Nem a joy a lényeg :), hanem, hogy Stick -e ...
  • ZsZso
    És "Joy" ? Tehát nem is kormány ? Azzal zsír lehet autót vezetni :))) LOL
  • Slayerboy
    Nekem csak analóg dzsojom van :)
    e azzal nem szeretek jáccani! :(
  • ZsZso
    OFF :
    Szerintem legyen PEACE :)

Bucser, SlayerBoy ... legyünk mind hülyék, vagy egyikünk se ! KÉsz ... pötty.
  • Slayerboy

Bucser: Bocs a "sértésekért" de ami tény az tény.:)
  • ZsZso
    Force FeedBackes kormánnyal kell megnézni ... ha kijön a full én is rávetem magam, de nem volt szívem a 60 percemből 5öt arra áldozni, hogy a kormányt álígasam :)
  • ZsZso
    "Azt hittem akik itt lassan 3 napja szenvednek azzal, hogy feltörjék a demot szintén nem "normális emberek"...."

Bucser ... nézz körül ... itt ezen a fórumon senki se kötött bele a másikba ... mért kell ezt a rendet megbontani ?!

Na figy ... bocsika, hogy aszontam, de tény, hogy személyes sértésnek vetted ,hogy rosszakat mondott SlayerBoy a játékról. Én a Doom3 fórumon is elmondtam a véleményem, ami nem túlzottan mondható jónak. Azért mert az a fórum arról szól, nem rajongói. De tök mind1 az egész ...

Én vagyok hülye, hogy ezért koptatom a billentyűzet ...

bocsi az OFFért
  • Slayerboy
    Mert grafikára tényleg 100%-os a game!
  • Slayerboy
    Ha a tréler kereke nem lebegne, akkor nem is kötnék bele.De a kamion egymagában tényleg sinen közlekedik.
    Amúgy ha nem lenne ez a baja, az irányítással, nem lenne semmi gondom vele! ;-)
  • Slayerboy
    Csaképp a kamion nem dől meg :))
  • Slayerboy
    Azt sem képzeled, hogy a trailer kereke a levegőben van?! :DD
  • arty
    na, tulvagyok rajta ;)

aki szerint a fizika nem fejlödött, az töltse be a legelső 18WOS-t, játszon azzal, neki az is megfelel, ugysem vesz észre két játék közt semmi különbséget....

a játék nagyságrendekkel jobb lett, nekem nagyon tetszik, végre a Hard truck mélto ellenfele lehet(ne ha nem jönne a rig n roll).

néhány képben elemeznél tovább....

Néhány választható kamion és tréler:

A Töltés képernyő egy az egyben hard truck - jobbtol nem szégyen a lopás ;)

A fejlettebb grafika nagyon szép:

A "szar" fizika... csak én képzelem, hogy megdől a tréler? ;)

Képek az éjszakábol:

A város tényleg szép, éjjel főleg:

Nos, akinek az eddigiek tetszettek, de hiányolta a Hard Truckra jellmező komolyabb vezetési élményt, bátran probáljon rá!!!!!!!!

A JÁTÉK JOBB AZ EDDIGI RÉSZEKNÉL, NE HIGYJEN SENKI AZ EDDIGI HOZZÁSZOLÁSOKNAK ! :)
  • Bucser
    ZsZso: Te csak ne mond meg, hogy milyen vagyok pls... Én sem nyilatkoztam rólad...

Slayer: Én csak nem tudom megérteni, hogyha tetszik a game akkor minek kell fikázni állandóan???? Ha tetszik akkor gondolom a hibái ellenére is tetszik... Mindegy Azt meg fejtsd ki kicsit részletesebben, hogy miben beszélek hülyeséget.. Kösz...
  • Slayerboy
    4 format... inkább megvárná a teljest!