52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
R9 #1221 rakasd be bannernek :))) -
#1220 #1198
és még lejebb ... de #1134 az pont ilyen nagyra sikerült ... nem tartott ki sokáig :). Na most remélem ez egy darabig megint kitart, és nem kérdik meg újra ;) -
#1219 bázzeg ... már hanyaccorra ...
NINCS ÉS NEM IS LESZ HOZZÁ IDŐKORLÁT ELTÜNTETŐ
TELJES AUG 31én JÖN -
KÁdám #1218 Hello placko!
Hogyan sikerült eltüntetni az időkorlátot? -
R9 #1217 ÁÁÁ rohadt jó a game,hasonló mint az élet 8 keréken csak jobb,de egy baj van.játszok és egyszer csak k9ikapcsol a monitor :( és csak restartot tudok csinálni! -
#1216 Na, ezt röviden, egyszerűen, tömören megfogalmaztad. És szerintem 100%ig igaz.
Hozzáteszem ... nagyon nehéz meghúzni a vonalat az árkád és a szimulátor között ... de nem szabad elfelejteni, hogy az adott játékot melyik kategóriába sorolták mikor megszülték. -
#1215 lol, alsó képeken látom vigyáztál az árura -
#1214 Na azé!! -
#1213 ok.Nekem is tetszik, csak az irányítás bosszant még... de majd megszokom :) -
#1212 Hadjuk. A lényeg: NEKEM TETSZIK, VANNAK BENNE HIBÁK, DE AKKOR IS KURVAJÓ.
(már 3 órát mentem vele. És még fogok is a fullig egy párat.) -
#1211 Amúgy te játszottál a demoval?
A kamion nem nagyon dől... ahogy illene!De ez még nem olyan nagy baj... még a tréler kereke sem.Csak az irányítás :((Kár érte. -
#1210 Hm... felemelkedik a tréler kereke?? Olyan súly alatt?? :)) -
#1209 ARANYÉRMESEK A VIZILABDÁSOK!!!!!! :)))))))))))) -
#1208 Egy komolyabb kanyarvételnél elősször a pótkocsi borul, utánna a kamion. Nem? És ha szerencséd van, nem borítod fel, csak felemelkedik a hátulja -
#1207 OFF : OLIMPIAI ZÁRÓÜNNEPSÉG m1 !!!! -
#1206 Hát én így szoktam :))) -
#1205 Amúgy nem, és nem is tudjuk majd kiszedni ... várjuk a full -t -
#1204 Letöltöm, kipróbálom és 24 óramúlva törlöm, és megveszem 12.000-ért az eredetit :)) LOL -
#1203 Lackó ... csak kicsit lejebb :) -
#1202 na,sikerült eltüntetni az időkorlátot? -
#1201 Félreolvastam a szöveget. :))
De így is értelmes :) -
#1200 Naja, de mi meg is akarjuk ám venni .. :) -
#1199 Elég az, ha amcsiba kijön 31-én
Leszedem ftp-ről a gamét. :)) -
#1198 #1134
A játék demójához nincs krekk (időlimites trial), újabbb 1 órát úgy lehet jáccani, hogy nyomsz egy formatot.
A játék fullba pedig nagy valszínnel augusztus 31-én jön ki (Amerikába - szeptember közepe felé pedig Európa) -
#1197 Sziasztok!Elmentem egy hetre es jott vagy 800 hozzaszolas!Bocs hogy nem olvasom el mind de nem ugy volt hogy 25.-en jon a teljes? -
#1196 ja... inkőább billel nyomom (de az sem szimulálja igazán a verdákat, de megszokottabb mint a joy) -
#1195 De buta vagyok ... "Joy" -> "JoySTICK"
Nem a joy a lényeg :), hanem, hogy Stick -e ... -
#1194 És "Joy" ? Tehát nem is kormány ? Azzal zsír lehet autót vezetni :))) LOL -
#1193 Nekem csak analóg dzsojom van :)
e azzal nem szeretek jáccani! :( -
#1192 OFF :
Szerintem legyen PEACE :)
Bucser, SlayerBoy ... legyünk mind hülyék, vagy egyikünk se ! KÉsz ... pötty. -
Bucser: Bocs a "sértésekért" de ami tény az tény.:) -
#1190 Force FeedBackes kormánnyal kell megnézni ... ha kijön a full én is rávetem magam, de nem volt szívem a 60 percemből 5öt arra áldozni, hogy a kormányt álígasam :) -
#1189 "Azt hittem akik itt lassan 3 napja szenvednek azzal, hogy feltörjék a demot szintén nem "normális emberek"...."
Bucser ... nézz körül ... itt ezen a fórumon senki se kötött bele a másikba ... mért kell ezt a rendet megbontani ?!
Na figy ... bocsika, hogy aszontam, de tény, hogy személyes sértésnek vetted ,hogy rosszakat mondott SlayerBoy a játékról. Én a Doom3 fórumon is elmondtam a véleményem, ami nem túlzottan mondható jónak. Azért mert az a fórum arról szól, nem rajongói. De tök mind1 az egész ...
Én vagyok hülye, hogy ezért koptatom a billentyűzet ...
bocsi az OFFért -
#1188 Mert grafikára tényleg 100%-os a game! -
#1187 Ha a tréler kereke nem lebegne, akkor nem is kötnék bele.De a kamion egymagában tényleg sinen közlekedik.
Amúgy ha nem lenne ez a baja, az irányítással, nem lenne semmi gondom vele! ;-) -
#1186 Csaképp a kamion nem dől meg :)) -
#1185 Azt sem képzeled, hogy a trailer kereke a levegőben van?! :DD -
#1184 na, tulvagyok rajta ;)
aki szerint a fizika nem fejlödött, az töltse be a legelső 18WOS-t, játszon azzal, neki az is megfelel, ugysem vesz észre két játék közt semmi különbséget....
a játék nagyságrendekkel jobb lett, nekem nagyon tetszik, végre a Hard truck mélto ellenfele lehet(ne ha nem jönne a rig n roll).
néhány képben elemeznél tovább....
Néhány választható kamion és tréler:
A Töltés képernyő egy az egyben hard truck - jobbtol nem szégyen a lopás ;)
A fejlettebb grafika nagyon szép:
A "szar" fizika... csak én képzelem, hogy megdől a tréler? ;)
Képek az éjszakábol:
A város tényleg szép, éjjel főleg:
Nos, akinek az eddigiek tetszettek, de hiányolta a Hard Truckra jellmező komolyabb vezetési élményt, bátran probáljon rá!!!!!!!!
A JÁTÉK JOBB AZ EDDIGI RÉSZEKNÉL, NE HIGYJEN SENKI AZ EDDIGI HOZZÁSZOLÁSOKNAK ! :) -
#1183 ZsZso: Te csak ne mond meg, hogy milyen vagyok pls... Én sem nyilatkoztam rólad...
Slayer: Én csak nem tudom megérteni, hogyha tetszik a game akkor minek kell fikázni állandóan???? Ha tetszik akkor gondolom a hibái ellenére is tetszik... Mindegy Azt meg fejtsd ki kicsit részletesebben, hogy miben beszélek hülyeséget.. Kösz... -
#1182 4 format... inkább megvárná a teljest!