52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1301 Kettő van ... Program Files\TryMedia -
#1300 háát, nekem is C jogsim van, és egy rendben levő zil-en tanultam, alig volt némi vas cucc a platon, de a légfék ellenére SEM ugy állt meg mint egy személyauto... el tudom fogadni, hogy a tulcsuszást eltulozták a játékban, de igy legalább még ovatosabban (reálisabban!!) lehet/kell menni!
A letölthető verzio megvétellétől egyébként óva intenék, ugyanis a 20 dolcsiban csak 4 reinstall van benne!!! Ha utána akarod aktiválni a terméked, ujra fizetned kell!
Mondjuk, igy, ha többen vennénk meg, pl 4en, akkor fejenként egy felinstallálás 5$ lenne :) Egy ezres :)
Mind1, várjunk a CD verzióra ... -
#1299 Hol kéne lennie ennek e trymedia mappának? -
#1298 export -
#1297 Hogy lehet "lementeni"? -
#1296 Hm... megtaláltam a CLSID bejegyzést.De azzal mi a f*szt kell csinálni?! :)) -
#1295 Nyersfordítás póver! -
#1294 azaz ...
1, nyisd meg a regisztrációt
2, mentsd le a HKCR\Clsid or HKLM\Software\Classes\Clsid -t (egyet belőlük, vagy mindet ... nem lényeg)
3, indítsd el az exe -t egy darabig, aztán zárd be az alkalmazásokat
4, a mentésből állítsd vissza a regisztrációs kulcsokat
5, töröld a 3 filét a \Trymedia\Activemark\data könyvtárban (egy rejtett könyvtár) - vegyük észre, hogy minden egyes védett alkalmazáshoz újabb 3 fájl képződik ebben a könyvtárban. Amíg ez az alkalmazás fut, ez a 3 fájl minden percben frissül.
6, indítsd el az alkalmazást újra. Látod, hogy reszetelt az időmérő -
#1293 Uhh ezt értem csak nem értem. Szóval valaki elmagyarázhatná részletesen magyarul, mert ezt perpill nem értem ha lefordítom. -
#1292 Tesztelte valaki? -
#1291 ICQ-n vagyok. -
#1290 Trymedia Activemark protection is used for many Yahoo games.
The unpacking of the AM shell is eactly as above (after reading this topic, I recognized that I reinveted the wheel, anyway:P)
However, there is a little shortcut that I found for reseting the time limit:
1. open the registry
2. make a copy of HKCR\Clsid or HKLM\Software\Classes\Clsid (one of them or both,not important)
3. run the target exe for a while and close the applications
4. recover the registry keys from the backup
5. delete the 3 files in the \Trymedia\Activemark\data directoy (a hidden directory) - note that for each protected applications the shell creates 3 files in this directory. While the applications runs, these 3 files are updated in each minute.
6. run th application again. you can see time-counter is reset. -
#1289 Jaja... motorfékkel együtt jó a fék! :)) -
#1288 néked is -
#1287 Jó reggelt. -
#1286 Ennyire nem várom a játékot ;) -
#1285 Ti odaírnátok, hogy béta amit már rohadt sok ember megvett 20$ ért ? Én nem ;) -
#1284 MOtorfékkel fékeztem én is ... (B) és a rendes fék símán jó ... aztán még kézifékelhecc is ;) -
#1283 Lehet.Most játszottam 20 percet, borultam egyet :D Az irányítást majd megszokom. -
#1282 akkor lehet hogy csak az előző részhez képest volt nekem fura. -
#1281 10 méteren biztos nem!Nem vagyok szakértő, de szerintem tréler nélkül 20-25-ön már megáll. Vagy nem?!
Amúgy az irányításon kívül még egy bajom van a gaméval... az, hogy megyek 50-el, és olyan mintha 20-30-al másznék :D
Bár, lehet, hogy csak a szar kamion miatt van! :) -
#1280 Figyelj, az a kanjon 50-55 m/h-el megy ami 75-85 km/h, ilyen sebességgel nem fog megállni az életben sem 10 méteren. -
#1279 Használd a motorféket is és akkor simán jó a fékhatás. -
#1278 ezek kurva jó képek, kezd nemérdekelni néhány hiányossága a játzéknak, csak lehessen már vele jáccani :) -
#1277 -
#1276 Találtam egy rövid cikket az active Mark protection kitörléséről elolvasom, és ha van valami hasznos szólok.. Addig is itt a link hozzá..
Sok szerencsét és jó bogarászást.. -
#1275 Röviden arról ír, hogy aTrymedia-tól letölthető verzió még újabb mint az aranylemezen lévő.. Az boltban megvásárolható 1.0 a Trymedia által terjesztett pedig 1.01-es. A telepítő azért 90 mega mert baromi agresszíven lett tömörítve a játék. Tehát mind a zene mind a textúrák erős tömörítésialgoritmuson mentek át a letölthető verzió készítésekor.. elvileg bug-ok nélkül adták ki a game-t de ha találnak benne hbákat mindenféleképpen kiállnak a játékért és jönni fog hozzá patch.. Mindenestre számukra is meglepő volt, hogy ilyen jól fut a játék gyengébb masinákon is... JA megazt mndja, hogy a Trymedia időlimites védelmének a neve ActiveMark. hasonlót hazsnál a WindowsXp is az aktiáláshoz... Ez talán a feltöréshez is elvezet... -
#1274 Na, ez a 100%-os hivatalos info. Valaki fordíja a lényeget plííz:
Hello TruckPol community,
Several members have asked me for clarification on the situation with the demo version that you can download from TryGames.com, or 3DGamers.com, or actually several other sites as of now (and more coming). I apologize that it has taken me so long to react, it seems that the timing of the release of the downloadable version during the weekend wasn't the smartest thing to do. In fact, it has caught even me by surprise, I thought it would still take a few more days to organize.
First and foremost. The "demo" is official, it is 100% identical to the retail game, the only difference is the time limit. The size is identical, slightly above 90 MB when installed. In fact, the downloadable version already has a few small fixes in it compared to the upcoming retail version. It states its version as 1.01 in the main menu, while the retail version is identifying itself as 1.0. So if you have unlocked the demo by paying $20 with your credit card, rest assured that you definitely have not been cheated. The online version is distributed with the official blessing of ValuSoft, the game's publisher, by a company called TryMedia through their TryGames.com portal as well as several affiliate web sites. If you have any problems registering the game, or with the game's time-limit protection system (it's called ActiveMark, and in principle it's a similar system to how WindowsXP have to be "activated" for instance), go to their website at www.trymedia.com to request their technical support. They are a respectable company, with many big publishers now releasing their games online through them.
Some of you are probably surprised by the comparatively small disk footprint of the game, but wait with your judgment about actual breadth of the content until after you have seen enough of it. We have used various compression methods quite aggressively, and the 18 Wheels of Steel international fan community was specifically on our mind when doing so. Unlike with the previous 18 WoS games, now you can buy the game on day 1 of the US release (or even a few days earlier!) no matter where on the planet you live! Size of the download definitely does make a difference for anyone without DSL or cable, so do not be mad at as that we managed to compress what is essentially 600 MB of data under 100 MB! Heavy compression of sound and graphics assets actually has a very positive side effect in decreasing game startup time and lowering hardware requirements; even thought the visuals were quite improved, the game does not require that much more powerful computer to run acceptably than AA did.
I have noticed a lot of positive as well as negative things written about the game on TruckPol over the last few days. Whenever I notice a bit of praise in your posts, it makes me very proud about our creation and the small team that worked so hard on the game. Whenever I notice complaints, it makes me think whether and how fast we can fix the problems. We are standing behind our product, no matter whether it's the retail version or the dowloadable version - if there are bugs to fix, they will be addressed in both versions.
From our point of view when the game was released for manufacture, it did not contain any known bugs. Numerous reports concerning unadjustable steering wheel sensitivity are a shock for me, both internal and external testing did not suggest that there should be any issues with it. In any case, we will look into these things as well as all other reports as soon as possible, and address bugs in timely manner.
Thanks for your patience, and I hope you will enjoy many many miles behind the wheel with 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal!
Best
Pavel Sebor a.k.a. Sabre
CEO, SCS SOftware -
volt pár ütközésem, és nem láttam törést a verdán -
#1272 béte=béta -
#1271 ezt nem értem. és akkor ezt "árulják"? szvsz ezért nem lehet béte -
#1270 Lenne szived összetörni ezeket a szép kamionokat? -
#1269 Állítólag a demó a bétából van... -
#1268 húha kicsit hosszú lett -
#1267 na,most először játszottam egy kicsit a PTTM-el.
elképedtem.hihetetlenül jól néz ki a grafika és nem szaggatott az én borzalmas gépemen sem.na,a következő mozdulat a fékezés volt...hááát no comment.miért lett ilyen sz@r?na mindegy.eddig még csak new york-ban voltam,de szerintem már sokkal nagyobbak,szebbek,kidolgozottabak a városok.az is nagyon tetszett hogy ahogy fordultam,a szállítmány is mozgott(tehát kicsit dűlöngélt).bármit is mondtok szerintem nagyon-nagyon jó lett a game.hetekig el leszek vele.Canadába is elmentem a határátkelő nagyon tetszett.de remélem nem sokkal a megjelenés után,patchokkal árasztanak el minket.:)hááát sajnos az AI is nagyon buta maradt..de mégegyszer elmondanám hogy a grafika és a város lenyűgözött! -
#1266 most én vagyok láma, vagy tényleg nem törnek a verdák? -
#1265 UFO ?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!
WOOOOOWWWWWWWWWWWWW mit csinált veled ?
Majd holnap megnézem ... most bevágom a szunyát ... jó éjt ... pápá -
#1264 Ezeket már én műveltem:
LOL:
-
#1263 -
#1262 vetni