52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1461 de jó neked!le tudnád részletesebben írni,hogy mit kell csinálni,mivel? -
#1460 Tényleg káccos. Kissebbre kéne csinálni, és a képernyő szélére tenni sztem. Így olyan, mint a játéktermi gagyik... -
#1459 rájöttem mi idegesit legjobban ebben az uj verzioban:
az a bazinagy kék nyil, ami mutatja merre kell menni :(((( nem lehet ezt kikapcsolni??? annyira gagyisztikus lesz tőle :( nem kell a térképet se nézni, sem a táblákat ... :( -
#1458 -
#1457 nehéz vezetni??? a fékekben engedek, igazatok van, nem fog eléggé.. de!
nem nehéz vezetni, még billenytüzettel sem! sokkal élvezetesebb mint az AA!! végre egy kis vezetési élmény is van ....
ha neked nehéz, tartsd a 60km/h-t, ott még nem adodnak gondok ;) -
#1456 nna, van megoldás az időlimitre!!!!!!!
lementettem egy külön mappába a
\documents and settings\all users\trymedia
mappát (az egészet), és lementettem a registryből a
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID]
alatti összes kulcsot!
32 percem volt még hátra, játszottam tiz percet, 22 maradt a köv inditásnál... kiléptem.
a lementett mappát visszamásoltam, a lementett .reg fájlt lefuttattam és voilá: ismét 32 percem van hátra :D
kár h nem hamarabb adta itt a kedves forumtárs közre a védelemről az infokat :)
nnna....
ha vki megvenné az izo-t, akkor bittorrenten kéne terjesztenie, a strukturábol adodoan az lenne mindannyiunknak a leggyorsabb... az FTP már elavult, ráadásul ha 30an nekiállunk, eléggé belassul, ha nem vmi bazi vonalon van :) a bittorrent a letöltök számával arányosan GYORSUL :) -
#1455 Hát meg, tekintve, hogy milyen régi és milyen kultusza van.
Németországból azért mennek át, hogy végig autózzák a 66-os utat. -
fgm #1454 A faterom kb. 30 éve kamionos. Már vezettem egy pár traktort és azé nagy különbségek vannak ám ! -
#1453 És lezárták.. hát így jártam.
Vagy az új 66 os is ott megy, csak mellette.. Akkor gondolom megőrzik. Mondjuk egy felújítást megért volna, nem ?:) -
#1452 Az a 66-os, keresztül az államokon, asszem vagy SF vagy LA től NY-ig.
Pár film dal és egyébb műhöz adott ihletet. -
#1451 Hozzátenném, én arra az útra pályázom, amelyik keresztülvezet, de ha ez az az út, akkor ezzel is úgy jártam, mint a WTC megmászásával :( -
#1450 hogy hogy ne rongálódjon? ... talán műemlék?:)
Vagy honnan olyan nevezetesd a 66 os út? .. az vezet keresztül az államokon? az nem az 55 ös? -
Akuma #1449 -
AlbertoHUN #1448 Fogalmam sincs, gondolom, ne rongalodjon... -
nick név #1447 ja majd megbeszeljuk, addig aa-zok -
#1446 miért zárták le?
(tudatlan ) -
AlbertoHUN #1445 Csak annyi gond van, hogy holnap otthoni ido szerint este 11 korul leszek net kozelben. -
nick név #1444 ja ennyire még nem kellet volna elöreszaldnom, elöször legyen meg :)
-
Since #1443 Hát igen az lenne a legpratikusabb ha ftpre lhetne feltölteni :-) de még messze van :-) -
AlbertoHUN #1442 Ha meglesz tudunk a tovabbiakrol beszelni... -
nick név #1441 vagy valamilyen ftp-re felnyomni szvsz gyorsabb lenne mint dc-n ahogy 10-20an elkezdjük tölteni, persze ez függ a netedtöl -
AlbertoHUN #1440 En is igy gondoltam -
Akuma #1439 Ha megvetted lementhetnéd image file -ba és megoszthatnád mondjuk dc++ -on :))) -
#1438 De az új Cadillac-ek rohadt jól néznek ki :) -
AlbertoHUN #1437 Hat nincs mit! -
#1436 Alberto! Téged nem idegesít ott a sok buta amerikai, meg a hájpacnis, a bevásárlóközpontban tolókocsival közlekedő öregasszony? :) Mert én 3 éve floridában nyaraltam 2 hetet, de már soha többé nem vágyok oda vissza, mert megutáltam az USA-t :) -
nick név #1435 elöre is köszönnnyük -
AlbertoHUN #1434 Ja egy ismerosom most nem reg volt Californiaban es ment a 66 ut mellett csak mar elvan keritve drotkeritesel, mellette megy az uj ut. De a tablak, meg minden megvan. -
#1433 Vajon a 66-os út megvan még? Nagy álmom volt egyszer végigrongyolni rajta, 18 kerekűvel -
AlbertoHUN #1432 En is igy gondolom, egy parobat majd meger.... -
#1431 Sztem menni fog crack nélkül is. -
#1430 ezeken a cd-n nincs védelem zerintem... Az AA-t is csak fel kellett telepíteni nem kellett törni semmit rajta.. -
AlbertoHUN #1429 Azmar nem az en problemam... -
#1428 Írigyellek... -
#1427 És ha kell akkor írsz hozzá crack-et is? Különben csak a borítójáról tudunk beszélgetni:) -
AlbertoHUN #1426 Igen, floridaban... -
#1425 Te az USA-ban vagy? -
AlbertoHUN #1424 Sziasztok! En holnap megnezem nehany uzletben, hogy megjelent-e, ha igen akkor megveszem, es a tovabbiakrol beszelhetunk... Ha gondoljatok... -
#1423 Lenne egy csomó európai kamion, csak a fejlesztők nem teszik közzé azokat a progikat, amivel a játékba lehet konvertálni őket. -
ZOLEE22 #1422 Ahhha szóval az a bajotok hogy nehéz kamiont vezetni! Hát az igazit se kőnyű vagy rosszul tudom