52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1501 Elküldenéd a trymedia mappában lévő fájlokat?Vagy töltsd fel vhova légyszi, mert nekem már csak 5 percem van!
De lehet, hogy hülyeség, mert úgyis jön a teljes mostmár... -
#1500 Gyühetne... -
#1499 Ja, működik! Tegnap egy utsó format után most már van egy elmentett 57 percem. (de már remélem, nem sokáig kell vele szórakozni...) -
#1498 Rájöttem!
Valaki akinek még több ideje van pl. 45 perc, az elküldené a trymedia mappában lévő fájlokat?Mert hiába csinálom végig ezt az izét, ha 5 percenként kikell lépni másolgatni! :)) -
#1497 Hogy mentetted le az összes kulcsot?Egyszerre, vagy külön-külön?Vagy csak a CLSID mappán nyomtad az exportálást? -
#1496 lol -
#1495 Jó várj még 12 órát, hogy odaát is annyi legyen:) -
ZOLEE22 #1494
-
#1493 Nem tudom ... az igazság az, hogy én nem csináltam végig. Lehet import előtt ki kell szedni a CLSID könyvtárat ... aztán beimportálni a kimentettet. De nem 100.
A fórumon még tanácstalanok ... ma már nem működöm tovább ... legyetek jók ... pápá -
#1492 OKSI, siker. Csak kár, hogy 3 percem maradt, megint formázhatok. -
#1491 Na: Következőt csináltam:
Megkerestem ezt: documents and settings\all users\trymedia
másoltam egy külön mappába.
Regisztrációba megkerestem a CLSID-et, export.
Jástszottam pár percet.
A trymedia mappát visszamásoltam, CLSID-en dupla egér, majd ok.
Játék indít.... és nem jó.
MIT CSINÁLTAM ROSSZUL?
-
#1490 patrol a pass ... most nézek körül .. kemény dolgok mennek ott .. nyilatkozom majd :) -
#1489 jah. Kiexportált izét visszahozni pedig kettő katt a filére -
Nem ismeritek ezt a fórumot ?
Elvileg itt írnak a krekkről, meg a progi időizéléséről :). Csak kell hozzá pass ... azt meg még nem tudom :( -
#1487 Ja, meg CLSID néven exportáljam? -
#1486 Eddig vágom, de hogy tudom visszamásolni a kiexportált cuccost? -
MrTressy #1485 ftp elavult hm ilyet sem hallottam még :). -
#1484 Nem fut nálad vmi SoftIce vagy ilyesmi ? Elvileg az lehet a bibije ... CTRL - ALT DEL lel lőjj ki pár cuccot ... bár asszem szolgáltatás lehet ami miatt ez a hiba ... vagy még megnézheted HiJackThis -szel, hátha vmi spy software miatt nem megy -
#1483 hány mega memóriád van?(Szabad ram) -
FiReBoY #1482 Nálam sajna ez a hiba. Még 1x sem indult el a game...
-
KÁdám #1481 Hi arty!
Megcsináltam amit mondtál de mivel nekem már nem volt időm ezért ugyanazt a nagy semmit töltöttem vissza! -
nick név #1480 semmit nem csináltam, miota meghalt ezt irja, semmi más nem volt, lehet h lejárt az 1 orám, tudok valamit csinálni(format c-n kivül :DD ) h tuggyak jaccani? -
#1479 olvass visza pl -
#1478 magveszed a játékot -
KÁdám #1477 Nekem már lejárt az egy órám!
Hogyan tudnák még időt nyerni?
(Anélkül,hogy le kéne törölnöm a windows-t) -
#1476 KÁdám: olvasd el ujra az instrukciokat.... :)
nem törölsz ki semmit!!!
mappát másolrsz, registryt mentesz el töltesz vissza...
olvass vissza...
Nick Nev: gepujrainditas volt? grafika allitgatasa? esetleg graf drv ujrainstall? nem sok ötletem van :( -
nick név #1475 ááá sztem biztos nem, megnéztem mennyi sz*r van benn sztem ne töröld ki, de a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Trymedia\data könyvtárban van 3 ilyesmi nevu fajl... -
KÁdám #1474 Hi arty!
Ha kitörlöm a CLSID-et akko lesz megint egy órám?
(Én még kezdő vagyok) -
nick név #1473 katt a play gombra és behozza az also ablakot, 1ora sztem nem járt le, jáccottam egyszercsak álmos lett a soför, elsötétült és kilépett: program szabálytalan müvelet - vagy ilyesmit irt ki és azota nem megy :( -
#1472 jujj, előzőekben kimaradt, hogy a
\documents and settings\all users\trymedia
valojában
\documents and settings\all users\application data\trymedia -
#1471 az also egy browser ablak ?
.log nem ir semmi érdemlegeset ?
a PLAY re indul ez az ablak ? lejárt már az 1 orád? -
nick név #1470 sry kicsit nagy lett -
nick név #1469 nekem ilyent sinál:
-
#1468 szivesen....
ha valakinek szintén menne, jelezzen vissza! :) -
#1467 köszi szépen! -
#1466 registry exportálása (ha vkinek nem menne).
start menü/futtatás/ ide ird be: regedit.exe
ezután kezd el megnyitogatni a kis pluszocskákkal a
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
Classes fülecskéket... és lljunk rá a CLSID kulcsra, majd jobbklikk rajta, EXPORT:
elmentjük a .reg fajlt vmilyen néven... ha késöbb ezt importálni kell, csak duplaklikk rajta... -
#1465 mondom,
- a könyvtárat/mappát/directorit (ahogy tetszik) lemented valahova (elmásolod). (azt a trymediást)
- a registrybol kiexportálod azon a helyen az összes kulcsot (a leirt kulcson állva FILE menü/export a regedit.exe ben!)
ennyi. ha kezd elfogyni az időd, akkor visszamásolod a mappát, felülirva a régit, és beimportálod a .reg fájlt, amit az exportáláskor kaptál! azaz simán elinditod, duplaklikk a .reg en!
és megy!
-
#1464 -
#1463 ah, menuben ki lehetett kapcsolni :D -
#1462 szerintem a fullban már ki lehet kapcsolni.legalábis remélem.