52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • arty
    sajnos, eddig akinél lejárt az idő, nemmegy :(
  • arty
    gumikacsa! neked elküldtem a krekket a kamionszim kukac fr cimedre ...
  • arty
    mailcim ?

nem jössz fel MSN/ICQ ra? ott eccerübb lenne elküldenem....
  • nick név
    nekem küldhecc bármit, csak tuggyak pttm-ezni
  • arty
    nna. megvannak a bűnös bejegyzések a clsid-n belül...

gumikacsa!

mailedre küldhetek egy 32 percet engedélyező krekket?
    ki kellene probálni, müködik e nálad!

ha nem menne, akkor a régi modszerrel a saját 54 percedet vissza tudod állitani! ha müxik, kitaláljuk, hogyan mentsük ki a te 54 percesedet!

ha más kiprobálná, jöjjön ICQ ra, msn re, adjon mailcimet elküldöm, stb....
  • arty
    ha valaki krekk.bat irásra adja a fejét...

xcopy /e /h /k trymedia "c:\documents and settings\all users\application data\trymedia"
    start regedit /s clsid.reg

kb igy lehet automatizálni az indulást :) ekkor én spec mindig 32 percel inditok, nem kell másolgatással stb szorakozni
  • arty
    a registryből is kell a cucc, az viszont sajnos nem átadható két gép között....
  • arty
    most tesztelem, ugy néz ki a trymedia mappa kreálási dátumával is bajlodik a prg, mert ha csak a sima fajlokat masolom, akkor nem indul ujra a 32 percem :(
  • KÁdám
    Hello gumikacsa!
    Légyszi tedd már fel az oldaladra azt a trymedia-t meg azt amit a regből kiszedtél,mert nekem már elfogyot az időm!
  • gumikacsa
    Ha estig nem lesz kint a gamma, akkor feltöltöm a kamionszim oldalra, és adom a linket.(az 57 percet.)
    Csak a trimedia mappa kell, vagy amit a regből kiszedtem is?
  • Hentes Bill #1531
    az igen
  • FiReBoY
    Leszoktam... :D
  • arty
    Vlala igazad van, de ... itt két napig totál pangás lesz, nem éppen az érdemi infotömegben offolunk ;)
  • arty
    OFF

mért, van itt aki 1000kbytos FTP t tud intitani? ;) sztem sincs. Aki meg tud FTP-t inditani, az tud seedet is ;)

nemtom milyen torrent klienst használsz, de ami nekem elindul, az le is jön ;) arrol nem beszélek, hogy a torrent a leért darabokat is CRC ellenőrzi, igy kizárt a hibás fájl... ha FTPn leszedsz egy fájlt, és abban van egy hiba, akkor b*szhatod az egész hobelevancot, szedheted le ujbol... az meg, hogy mit is szedsz ugyanugy FTPn is eldönthető mint torrenten... nem kell ezt misztifikálni. Az FTP jo volt 20 éve, amikor kitalálták, de mára ELAVULT. Ezt kéne belátni. Csomo legal weboldalon is megjelentek a torrent linkek, a rendes letöltési mellett, talán nem véletlenül ...
  • arty
    :D birom azokat, akik még 2004ben is képesek a processzorra fogni, ha nem megy vmi, ahogyan szeretnék :D
  • Vlala #1526
    Frankón elrontottam a parazsat, nem adtam meg színt...

Szerintem sem az AMD hibája, ha beindul, és pár percig megy, az csak költségvetési hiba lehet... (kevés a hardverre költött pénz)
  • Carlos
    Az otthoni gépem normális. Majd otthon is kipróbálom.
    A cégest meg nem én tartom karban.
  • traXion
    Nem az AMD hibája, hanem az ahogy karbantartod azt a gépet...
  • Carlos
    Na a benti gépemen faszán nem megy!
    Pár perc játék után behal.
    Gagyi AMD!
  • Since
    Szívj el egy cigit
  • FiReBoY
    Jogos... De addig mit csináljunk?
  • Vlala #1520
    Kértük már páran, hogy
    [parazs]NE OFFOZZATOK!

Azért van ennyi szájbavert topic ezen a mindenhatóvalközösült fórumon, hogy mindenki megtalálja a magáét!
    [ideges]

Valami bővebb info a játékról, azontúl, hogy majd megjelenik?
  • ZsZso
    Amúgy télleg nem szép dolog az FTP -t elavultnak nevezni :) Má csak azért se minden azon alapszik.
    De ha az "FTP" szó mint "FTP szerver" állt, akkor ... AKKOR SE ... Bittorrent .. hümm .. jójó, de nekem lassú ;)
  • ZsZso
    Hmmm ... nekem tök 8, csak meglegyen a game. Amúgy nem vagyunk olyan sokan ebben a topikban aktívak, hogy ne tuggyuk gyorsan szedni egy FTP-ről. Főleg ha 100 MB körüli. 100 kilóval nem tart sokáig egy embernek, aztán már fel is szabadult az a 100 kilós sávszélesség a "képzeletbeli FTP -n" :)
  • Bucser
    Jézusom ezt a .... még játsza valaki??? Villámreflexűpattanásosegérbűvészek:)
  • Bucser
    NEm tudom, neked mi a véleményed, de bittorenten be tudsz e állítani jogosultsági szinteket?? be tudsz e állítani megosztott méretet be tudod -e állítani, hogy valaki csak ezt lássa valaki csak azt!! Szal azért tisztázzunk valamit!! FTP=File Transfer Protocoll míg Bittorrent=Mass file sharing system... Abszolút nem ugyanaz!!!!!!!!

Másrészt én FTP-ben sokkal jobban bízom mint torrentben... FTP-ről ha elindul jön is lefele nem úgy mint a bittorrentnél... FTP biztosabb és jóval kiforrottab technológia mint a bittorrent ráadásul torrentnél azt sem tudod míg megérkezik, hogy milyen szemét jön lefele mert normálisan ellenőrizni sem tudod semmivel annyi szálon jön.... Ez filmeknél is igaz... JA meg keress valakit aki innen tud hostolni egy 1000Kbyte-os seedet....
  • R9
    azt leégne a csomag :-)
  • arty
    kis elmélet...

FTP: van egy szervergép, pl. lefele tőle lehet szedni 1000 kbyte/s el. Bemegy száz juzer... 10k/sec marad fejenként.

Bittorrent: van a seeder ("szerver"), 1000kbyte/seccel lehet tőle szedni. Rááll száz juzer. Szervertől már csak 10k/seccel lehet szedni, ám a kliensek egymástol is szedik a lekapott darabokat, azaz a full download sebessége a 100 juzernek 1000kbyte+100*juzerek_atlag_upload_sávszélje:

- vegyük, hogy az átlag 8k/s adsl el rendelkezik uploadban, azaz 8*100=800kbyte/s + 1000(a szerveré) kbytes/s = 1800 kbyte/s.

Ez a minimum. De, ha a letöltő juzerek közt sok T1/gyorsabb DSL -es van, akkor ez csak nőhet - jelentősen.

ftp_1000 kbyte/s vs. torrent_1800 kbyte/s

Az FTP elavult. De nyugodtan mondj ellenérveket :)
  • M@TriX
    CS :)
  • FiReBoY
    Ő miből való?
  • M@TriX
    az még nincs...
  • M@TriX
    az RPG túl sok időt vesz igénybe....
    pörgősebb gémeket szeretem, a'la:

• Since
    Hopp ez mátrixnak szólt bocsi :-)
  • Since
    Játszol valamilyen mmorpg-vel?
  • Since
    mátrix inkább letöltési linket adj plz :-)
  • M@TriX
    addig ide elnézhettek, van pár kép, persze valós nem ilyen tuning :)

kaTT
  • FiReBoY
    Váhá!! :)
  • traXion
    kaNjon
  • Carlos
    php póver?
  • M@TriX
    Hogy teljen egy kicsit az ideő, ezt most találtam. Egy rakétahajtású kamion :)