52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1701 ez lemaradt -
#1700 Már régen kérdezték
KIJÖTT MÁR A GAME? -
#1699 Várok! -
#1698 akkor gumikacsa modszere marad ;) (win reinst) -
#1697 Ja, csak akkorra már lejárt a 60 percem! -
#1696 előző lapokon le volt irva a megoldás, ami MÜKÖDIK, azaz az aktuális hátralevő időt akárhányszor vissza lehet állitani...
nameg a system restoret is mondta valaki, mint megoldást :) -
#1695 Én is azt keresek, már számtalan fórumon,crack keresőn jártam de semmi. -
#1694 Ja!
Kerestem net-en demo cracket, de az ég világon semmi...Nem értem ezt a közönyt. Bezzeg, ha a Dóm Szrí-hez kéne. Még aznap lenne... -
#1693 Háááát nem tudom. Tegnap én is felraktam miután letelt a demo ideje, de nem igazán jött be -
#1692 De legalább a demohoz lenne valami okosság,addig is el szórakozna az ember vele amíg megjelenik a full. -
#1691 Már megyek is ;) -
#1690 Akkó jácc azzal! -
#1689 Tegnap olyan jót King of the roadoztam :D
Jobban tetszik mint ez! -
#1688 Még a végén télleg 7-én látunk full verziót... :( -
#1687 de azt vettem észre, hogy eléggé hiányos a release listje mostanában.... -
#1686 meg van a www.stolemy.com is :)
annyi mirrorja van, hogy legközelebb nem fogják tudni kifektetni mint legutobb ... -
#1685 "Ki mondta, hogy FTP fájlterjesztésre való???? FTP Filemanagement-re való mint ahogy lentebb is írtam... Nem arra, hogy sok warez server azon keresztül szolgáltassa a tartalmát a másik meg, hogy sokkal jobban beszabályozható véleményem szerint, hogy ki hogy merre meddig töltsön adott FTP serverről na csak ennyit akartam ezzel torrent vs. FTP vitát lezártam... "
egészen pontosan ezt irtad:
"az FTP-t nem arra találták ki, hogywarezolj rajta hanem arra, hogy ide oda mozgathasd a neten a fájlaidat mintha a saját vinyódon ténykednél...."
én erre irtam, hogy a torrentet SEM warezra találták ki :)
a beszabályozhatoságrol pedig annyit, hogy valoszinüleg nem vagy tisztában a torrentel, erre már az elején is célozgattam, sztem tényleg zárjuk le, mert ez igy egyoldalu ;) -
#1684 Az ISONEWS elkérhető egy másik mirorrol is: www.izonews.com :) -
#1683 Nem emléxem, hogy mit írtál át!
Úgyhogy: -
ZOLEE22 #1682 aha -
#1681 Reggelt all!!
-
#1680 nem próbáltátok az átírást amit még a magyarításban átírtam? -
#1679 Okosoldal: ISONEWS -
#1678 enforsz:)
Itt vannak általában a friss release-ek amik warezben kijöttek filmek etc... azóta ez a legnagyobb ilyen jellegű portál mióta az okosoldal helyén ez van.... -
#1677 de mivel meg lehet venni valószínűleg meglesz éassan warezen is... csak türelem emberek.. türelem rizsát terem.... -
ZOLEE22 #1676 mi ez az nforce tulajdon képpen? ide kerülnek a feltört játékok nfo-i vagy valami ilyesmi -
#1675 Ja. Egyetértek.
Az enforszon semmi hír róla! -
ZOLEE22 #1674 és nem akarom megvenni!!! -
ZOLEE22 #1673 Akkor össze foglalnám:
- van demonk sajnos csak 60 perces
- van egy rahedli képünk a játékról
- van boritó képünk a játékról
ez mind szép meg jó, de mikorfogok már vele játszani??? -
#1672 Jaja.
Csak ilyen csirek taligával kezdek.
Egy bajom volt csak a játékkal!
A 90°-os kanyaroknál gyakran kipördül a kamion és elhagyja a vontatmányt. -