52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Fefe
    Az amcsik közül amelyik megvette igazán felrakhatná azt a bizonyos patchet
  • Charly
    Hát ja ez az
  • Fefe
    Azért nekem annyit nem ér. Inkább várok várok.........
  • Fefe
    Tiszta gáz,hogy már egy demoval se lehet játszani.
  • Charly
    Pedig nagyon nem akarok c:format-ot
  • Slayerboy
    Mivel hogy ahoz van kedve! ;-)
  • Charly
    mivel?
  • ZsZso
    Én egy fél órán belül nyomni fogom :) Megyek kocsikázni in REAL :)
  • ZsZso
    Jah, ezt már láttuk ...

El is kezdtem volna, ha lenne róla foglamam, hogy mi az a Hoko, ami már az elején megjelenik ... azt kellene elindítanom ... de Hoko nincs felsorolva a programok között, ami kellhet, szal már ott megakadtam ... első lépés első pontjában :)
  • Charly
    Bassza meg de jó lenne már nyomni a gázt
  • Fefe
    Azért nincs még szerintem mert ahogy Carlos is írta nem egy Doom3-ról van szó.
  • Charly
    Nem igaz hogy nincs egy crack még vagy egy patch
  • gumikacsa
  • Fefe
    Különben itt van az ActiveMark programozása. Gondolom ez felel az idő limitért
  • gumikacsa
    2005 első fele. Állítólag.
  • Charly
    A Rig&roll mikor jön ki?
  • gumikacsa
    Még egy RIGNROLL:

• Fefe
    Pont ezt nézegettem én is :)
  • gumikacsa
    Remélem még nem volt. Akinek a fékekkel van baja:

Aight first y'alls needs to have your base.scs files unzipped to your documents folder, Im not gonna explain that though cause I assume everybody knows that.

Go to
    My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck\****\brakes0
    and open the file in there. The "****" stands for the folder of the truck you choose to edit the brakes on.
    Change the # (the # beside "brakes") that the arrow is pointing to to a value somewhere around 1700-2300. It starts off as about 900. The addon brakes for the trucks basically do this for you, but here I'm showing you how to change it to whatever you want. Addon brakes also dont brake as much. (I dont think anyway, not from what I've seen anyway.)

Add ".orig.jpg" to the end of the url of the image below and youll see a larger version of the pic.

Hope that helps a bit.

EDIT: Oh yea, and save the file, for anybody who didnt think that relevant.

EDIT 2: Also, always back up your stuff, incase you mess up
  • gumikacsa
    MÉrtnem hoztok létre ti egy értelmes kamionszimulátort? Az eddigi munkásságotokat ismerve, simán verhetnétek az eddigieket. Ráadásul európai környezetben, európai kamionokkal?
  • Fefe
    Akkor ezek szerint igaz a hír miszerint ha megveszed online akkor kapsz egy patchet ami módositja a reg. bejegyzéseket és úgy tudsz fullként játszani.
    Tehát akkor azt a patchet kell megszerezni mihamarabb :))
  • V-Storm
    Igen én is olvastam a truckpol-on hogy már többen is online-ba megvették és nyomulnak.
  • Carlos
    Nos, Megkértem az AI programozónkat, hogy nézzen rá a dologra. Most letöltöm a demót, aztán holnap ráfexünk, hátha kifundálunk valamit.
  • PLackó
    tötént valami?nincs kedvem 300 üzit visszaolvasni.kijött már a teljes?
  • Carlos
    ... after which you must purchase a reg key to ... Download 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal demo/89.4 Mb ... You can syndicate our news using the file backend.php ...
    www.warlockteam.com/

Hátha ti találtok itt valamit...
  • Carlos
    Linket!
    Hátha kisereli a reg fájlt a gyerek!
  • Fefe
    Kiváncsi vagyok itthon mennyi lesz a játék
  • Fefe
    Jaja pont reggel olvastam valami kül. fórumon,hogy a gyerek online megvette a játékot és valami reg. fájlt kellett letöltenie ami módositja CLSID bejegyzését. Legalábbis a csekély englis tudásommal ezt vettem ki
  • Vlala #1713
    Olvastam a http://pttm.uw.hu-n a riportot, nem derült ki egy-két részlet:
    1. Lesz valamilyen kamionfestési opció? (Na, nem várok Viper Challenge-hez hasonló pingálóműhelyt, az Il2-nél nekem nagyon bejött, hogy egy painttel új festéseket lehet pakolni egy Paintschemes könyvtárba, és bent a játékban megnézheted, mit okoztál :-) )
    2. Az 1 nem komoly, csak a mostani festegetési mániámhoz kapcsolódik, látnátok a Quake-skinemet!
    3. A HT2-ben nagyon tetszettek (volna) a kamionversenyek, ilyet esetleg nem tesznek bele?
    Ha a játékban ennyit kések egy szállítmánnyal, mint amennyit maga a játék megjelenése késik, az levonással fog járni? :-) Ha igen, akkor 7-én nekünk is kevesebbet kell majd fizetnünk a játékért?
    (mára elég az elégedetlenségből...)
    Néztem a riport alatti képeket, nagyon durva! A demó most csorog lefelé...
  • ZsZso
    jaja... teljes progi benne van
  • Slayerboy
    Szerintem ja.Csak korlátozva van pár dolog benne!(Vagy tudja már a f*om, hogy most mi van :)
  • M@TriX
    de miért, a demó a végleges játékot tartalmazza nem?
  • Slayerboy
    Valahol olvastam, hogy október közepe fele.
  • ZsZso
    Mért pont október ? Ezt honnét vetted ?
  • Slayerboy
    Nem bírsz várni 6 napot?Amúgy meg szerintem októberben jön ki!
  • Joxy
    Very LOL:
    A rádión a játékban, szólt egy magyar pilóta is, onnan gondolom, hogy magyar, hogy Tibor volt a neve
  • Carlos
    Szerintem marad a 7.-e...
  • Anee
    Hmm, én megcsináltam azt a cuccot de nekem nem megy...mind1 még van 3 percem szal próbálkozok
    Sőt amit feltöltöttél azzal se megy
  • Slayerboy
    NEM!
  • Carlos
    Nope...