52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1781 jah egy francos időlimit kifog rajtunk :)
amúgy a régi jó idővisszaállítást nem próbálta valaki? ;) -
#1780 Hosszú ... vmit kell a regiszribe kutatni, mentegetni, meg ilyenek ... de ez sem "kilövés". Csak visszaállíthatod a maradék időt, arra pontra, mikor lementetted. Jah, és ez se működik mindenkinél. Szóval, én azt tanácsolom, ha érdekel a dolog nézegess vissszafelé -
Air #1779 Leirnatok roviden, hogy mi az idolimit kilovesenek megoldasa??
Elore is koszi! -
#1778 Majd a teljes verzióhoz talán, ha boltba kerül. Azért én bízom benne. -
#1777 Szerintem nézni kell a programozók halmazát, és a PTTM fanek halmazát. Namost ... ha ezeket megnézzük, akkor valószínű diszjunktak ... szóval nem lesz krekkünk :) -
Since #1776 Hát még tartani fog szerintem.. -
#1775 Úgy néz ki hogy erre a játékra nincs túl nagy kereslet ilyen téren. Hiába na különlegesek vagyunk. :D -
#1774 Azért már itt lenne az ideje, hogy valaki szétkrekkelje az egészet! -
Since #1773 hát nemtudom... -
#1772 Ez szerintem a játékok színvonalával van összefüggésben. Régen 1 hónap alatt lehetett játékot írni (C64), ma már akár 3 évig is eltarthat egy. Vagy nem jól látom? -
Since #1771 Pontosan emlékszem, még pár évvel ezelőtt ifjú koromban naponta vagy 5-6 játék jött ki warezen, manapság meg örülhetünk ha kétnaponta kijön egy játék...Borzasztó! -
#1770 Még nincs fent sehol
-
#1769 Szal honnan tok hozzájutni olcsón??? Már nem megvásárolásra gondolok.. -
zoszt #1768 Szép!!!
Jöhetne már a teljes változat!!! -
#1767 Szeret a főnököm, a ford után ezt a peterbiltet tette a seggem alá...
-
#1766 Ja, a RIGNROLL official site-ot tették jelszavassá a szemét k..... -
nick név #1765 áz -
#1764 Csend van nagyon
-
#1763 Csak a személyes nyűgjei a jelszavával meg hogy sok spamet kap a fórumozóktól, semmi fontos nincs benne. -
#1762 >:( -
#1761 Ez mit ír? (rignroll):
I was checkin'out the R'nR official site and a window appear to me and asks me my password (NO WAY) but when I tried to put it in the page says "401 Authorization Reqired" So I want to ask if anybody knows something about this problems... THX. And one more little "off topic" thing today I was checking out my e-mail it's been a long time from the last day that I made it and a saw a lot of mails from some of the Truckpol Forum members so I want to ask you WHY DO YOU SPAM ME IN THIS WAY!!!! PLEASE STOP NOW I put my e-mail address here for important stuff not for viruses!!!! -
#1760 Nem értem hol késlekedik a teljes verzió .. amit még abszolút nem értek, hogy hogy lepődhetett meg a kiadó, hogy már letölthető a demója a játékuknak ?! :) -
#1759 passz -
#1758 mikor jön má' a full -
#1757 Most értem vissza ... bocsi a lassú válaszért ... egy SEATtal küldtem. -
#1756 :D -
#1755 #1748 = #1752 -
#1754 Mam = Nam by #1748 -
#1753 Mam = Nem -
#1752 Nam vettem. Letettem a pótkocsit, kiírta a szöveget. Csak akkor vettem észre, hogy kicserélte, amikor megfordultam, és nem volt csőre.... :) -
#1751 Akkor van remény
-
#1750 Most olvasom a truckpolon,hogy vannak illegális szállítmányok is mint a drog.
"It would be really cool
Transporting drugs from mexico to usa, and trying to run the border " -
#1749 Jó lenne de ők magasról szarnak az európai emberek fejére én inkább azt nem értem, hogy miért nem tudták követni a Bohemiát Európa volt az első, ahol megjelent az OFP. A Valu Soft miért nem tudja őket követni. -
#1748 már nem kell format, van más megoldás, ami nem megy mindenkinél... :)
illetve nemtom :D
gumikacsa gratula! :D mennyibe fájt? nekem most 50 rongyom van :) -
ZOLEE22 #1747 Nem a 3. vagy 4. sikeres format c után :) -
#1746 Én a demóval nyomom. A 3. vagy 4. sikeres fuvarom után a peterbiltem átváltott ford 9000-re, úgyhogy most ezzel nyomom:
-
#1745 Sajnálnám ha nem találnánk semmit
-
#1744 Reggel óta sasolom de eddig semmi :( -
#1743 Nézni kellene a fórumokat hátha kidobják a patch-et
-
#1742 Állítom még azt is megéljük,hogy már a demo-ért is fizetni kell majd.