52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Mighty
    Sziasztok. Én is kipróbáltam ezt a játékot, és nagyon tetszik.
    Kérdésem: ha online megveszem a cuccot, akkor csak a demoval játszhatok tovább, vagy a demo válik teljes értékű játékká?
  • arty
    a védelem lényege a registry :) kizárt h menjen full reinstall után.. még annyira sem, mint az AA.

és az AA sem fut xp reinstall után ... (bár most már kimentettem annak a .reg jét is, h legközelebb hátha az elég lesz neki vissaztölteni ...) Pont nemrég futottam bele, mert pttm hiányában akartam vele játszani.

bucser :D jah, csak sajna az előző xp .reg jének viszatöltése egy ujabb xp reinstallt vonna maga után :)
  • Charly
    Ez már szivatás!!
  • AlbertoHUN
    Sziasztok! Nincs ujabb fejlemeny, meg mindig nincs a boltokban a jatek.
  • Akuma
    Anyós, milyen linket adtál te ember! Hol a 18-as karika Érdekes lenne, ha az USA-ban a csajok lennének többségben a gamerek között :P
  • DannyL
    Ja értem. Hát ennyire nem vagyok megszállott, de már nagyon várom a teljest.
  • SinClaiR
    :D
  • Bucser
    nem csak tud játszani a demoval:) csak óránként restart eg registry buherálás:) majd mi nézzük a képeket jó Gumikacsa???
  • DannyL
    Megvetted? Tök szép.
  • Hentes Bill #1812
  • gumikacsa
    Ez télleg a full verzió, már sikerült kamiont vennem, és tuningolnom!:

• ZsZso
    nforcén is foglalkoznak a dologgal
  • nick név
    pont ezé éri meg a trymedia-nak, sztem biztos vannak olyan külföldi fanatikusok akik mindig megveszik
  • guardian hero
    Ez akkor se korrekt megoldás. Pedig 20 dolcsit simán adnék érte, de így nem fogok.
  • V-Storm
    A havi fizetés odakint jóval több mint itt, ezért 20$ nem sok vizet zavarna ha kint dolgoznák, így havi 4 reinstal nem lenne gond.
  • Bucser
    vagy mentsd el a registry-t install után
  • SinClaiR
    szerintem ha már felinstalláltad, akkor is futna, ha törlöd alóla az xp-t nem? Csak meg kell hagyni a könyvtárat.. bár ki tudja, ennek nem sok értelme lenne. :)
    De ez nem tűnik olyan programnak, mint ahogyan az aa sem olyan, hogy fel kell lennie installálva. Elég ha a program fennvan.
  • arty
    igen, de ugy is mondhattam volna (már mondtam is) hogy felrakhatod 4 gépre is!

azaz összeállnak itt négyen, és mindenki felrakhatja 1x :)) 5 dolcsiért ...

utána viszont valamennit ismét fizetni kell.
  • Carlos
    4 reinstall és vedd meg meginn?
    Mekkora ge***ik!!! :)
  • arty
    én is megvenném 20 dolcsiért, de csak a CDs verziot... ez a trymedias 4 reinstall után ismét pénzbe kerül :(

ráadásul még kártyám is volna...
  • Carlos
    Jaja...
  • Fefe
    Ja azt én is elba..tam de mind1 várok és várok addig meg nyomom az Across Americat. Nosztalgiázok egy kicsit :)
  • Carlos
    Énis állat voltam, hogy nem mentettem ki a regisztrit.
    De csak ez miatt nem lesz format c:
    2 hete volt...
  • Carlos
    Ja. Nehéz a sorsunk.
  • Fefe
    Ráadásul nem is egy nagy összeg az a 20 dolcsi csak hát nincs dombor nyomott kártyám
  • Fefe
    Ja. Ha nekem lenne már rég megvettem volna azt közzétettem volna nektek meg mindenkinek aki bírja az ilyesfajta játékokat.
  • gumikacsa
    Én már pár napja úgy játszom, hogy mindig visszaállítom 57 percre.
  • V-Storm
    Kint van csak sajnos mi még nem kaptuk meg. :(
    Nincs mindenkinek Master Card-ja.
  • Carlos
    Csaknem...
  • Hentes Bill #1792
  • ZsZso
    Tiszta Dune Nukem Forever lesz :)))
  • ZsZso
    Ez úgy néz sose fog kijönni ...
  • Hentes Bill #1789
    a játékot akarom letölteni, nem a javítást :/
  • V-Storm
    Na 3 javítás már lehet le tölteni a PTTM-hoz [Itt]
  • Fefe
    Sajna ez sem megy. (legalább is nálam)
  • Vlala #1786
    Legalább adhattak volna olyan időlimitet, ami addig tart, míg ki nem jön a teljes.
    [duzzog]
  • Carlos
    Én még nem próbáltam.
    Kipróbálja valaki???
  • Fefe
    Gondolom a Windpws idő visszaállításra gondolt
  • Carlos
    Milyen idővisszaállítást?
  • Fefe
    Reggelt mindenkinek. Szomorúan látom,hgy még semmi nincs. Az az igaszság,hogy én kifizetném a 20 dolcsit csak sajna nincs dombornyomott h.kártyám. Így marad a idegesítő várakozás.