52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1821 Sziasztok. Én is kipróbáltam ezt a játékot, és nagyon tetszik.
Kérdésem: ha online megveszem a cuccot, akkor csak a demoval játszhatok tovább, vagy a demo válik teljes értékű játékká? -
#1820 a védelem lényege a registry :) kizárt h menjen full reinstall után.. még annyira sem, mint az AA.
és az AA sem fut xp reinstall után ... (bár most már kimentettem annak a .reg jét is, h legközelebb hátha az elég lesz neki vissaztölteni ...) Pont nemrég futottam bele, mert pttm hiányában akartam vele játszani.
bucser :D jah, csak sajna az előző xp .reg jének viszatöltése egy ujabb xp reinstallt vonna maga után :) -
#1819 Ez már szivatás!! -
AlbertoHUN #1818 Sziasztok! Nincs ujabb fejlemeny, meg mindig nincs a boltokban a jatek. -
Akuma #1817 Anyós, milyen linket adtál te ember! Hol a 18-as karika Érdekes lenne, ha az USA-ban a csajok lennének többségben a gamerek között :P -
#1816 Ja értem. Hát ennyire nem vagyok megszállott, de már nagyon várom a teljest. -
#1815 :D
-
#1814 nem csak tud játszani a demoval:) csak óránként restart eg registry buherálás:) majd mi nézzük a képeket jó Gumikacsa??? -
#1813 Megvetted? Tök szép. -
#1812 -
#1811 Ez télleg a full verzió, már sikerült kamiont vennem, és tuningolnom!:
-
#1810 nforcén is foglalkoznak a dologgal -
nick név #1809 pont ezé éri meg a trymedia-nak, sztem biztos vannak olyan külföldi fanatikusok akik mindig megveszik -
#1808 Ez akkor se korrekt megoldás. Pedig 20 dolcsit simán adnék érte, de így nem fogok. -
#1807 A havi fizetés odakint jóval több mint itt, ezért 20$ nem sok vizet zavarna ha kint dolgoznák, így havi 4 reinstal nem lenne gond. -
#1806 vagy mentsd el a registry-t install után -
#1805 szerintem ha már felinstalláltad, akkor is futna, ha törlöd alóla az xp-t nem? Csak meg kell hagyni a könyvtárat.. bár ki tudja, ennek nem sok értelme lenne. :)
De ez nem tűnik olyan programnak, mint ahogyan az aa sem olyan, hogy fel kell lennie installálva. Elég ha a program fennvan. -
#1804 igen, de ugy is mondhattam volna (már mondtam is) hogy felrakhatod 4 gépre is!
azaz összeállnak itt négyen, és mindenki felrakhatja 1x :)) 5 dolcsiért ...
utána viszont valamennit ismét fizetni kell. -
#1803 4 reinstall és vedd meg meginn?
Mekkora ge***ik!!! :) -
#1802 én is megvenném 20 dolcsiért, de csak a CDs verziot... ez a trymedias 4 reinstall után ismét pénzbe kerül :(
ráadásul még kártyám is volna... -
#1801 Jaja... -
#1800 Ja azt én is elba..tam de mind1 várok és várok addig meg nyomom az Across Americat. Nosztalgiázok egy kicsit :) -
#1799 Énis állat voltam, hogy nem mentettem ki a regisztrit.
De csak ez miatt nem lesz format c:
2 hete volt... -
#1798 Ja. Nehéz a sorsunk. -
#1797 Ráadásul nem is egy nagy összeg az a 20 dolcsi csak hát nincs dombor nyomott kártyám -
#1796 Ja. Ha nekem lenne már rég megvettem volna azt közzétettem volna nektek meg mindenkinek aki bírja az ilyesfajta játékokat. -
#1795 Én már pár napja úgy játszom, hogy mindig visszaállítom 57 percre. -
#1794 Kint van csak sajnos mi még nem kaptuk meg. :(
Nincs mindenkinek Master Card-ja. -
#1793 Csaknem... -
#1792 -
#1791 Tiszta Dune Nukem Forever lesz :))) -
#1790 Ez úgy néz sose fog kijönni ... -
#1789 a játékot akarom letölteni, nem a javítást :/ -
#1788 Na 3 javítás már lehet le tölteni a PTTM-hoz [Itt] -
#1787 Sajna ez sem megy. (legalább is nálam) -
Vlala #1786 Legalább adhattak volna olyan időlimitet, ami addig tart, míg ki nem jön a teljes.
[duzzog] -
#1785 Én még nem próbáltam.
Kipróbálja valaki??? -
#1784 Gondolom a Windpws idő visszaállításra gondolt -
#1783 Milyen idővisszaállítást? -
#1782 Reggelt mindenkinek. Szomorúan látom,hgy még semmi nincs. Az az igaszság,hogy én kifizetném a 20 dolcsit csak sajna nincs dombornyomott h.kártyám. Így marad a idegesítő várakozás.