52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • PLackó
    peerszee
  • FiReBoY
    Jeah!!! Kint van a game!!!
  • Charly
    Ezzel így vagyok én is.Ímádom
  • gumikacsa
    JAJA. SOk haverom kérdi, hogy mi a jó benne...aztán kölcsönkérik, és nem akarják visszaadni, mert tök jó... :) Persze, sokak szerint hülyeség, de ez legalább nem olyan játék, hogyha idegesen leülök lazítani kicsit, még idegesebb leszek, mert nem én nyerem a futamot, vagy má megin szétlőtték a fejem....Meg én a (virtuális) kamionozásra születtem.... :)
  • nick név
    sz*rni rájuk :))
  • arty
    hát, azért sokan el sem tudják képzelni, mi a jo ebben, h "céltalanul" eksőn nélkül csak menni, szállitani ...
  • Charly
    Szerintem mindenki
  • Fefe
    Különben most olvastam az nforce forumán,hogy ott is nagyon várják már a játékot.
  • Slayerboy
    Szerintem nem örül a BSA annak, ha internetről letöltött, írt CD-ket találnak az íróasztalod fiókjában!Nem mondom, hogy én meg akarom venni, de célszerű megjegyezni ezt a kis apróságot!De ha zavar, akkor ne olvasd el!
  • Garfield
    OFF: felejtsük már el ezt a huszonnégyórás-oktatásicélos marhaságot. Egyszer, régen, évekkel ezelőtt, az USÁ-ban talán volt ilyen jogszabály, de nálunk nincs és nem is volt.
    Hihetetlenül nézem, hogy mind a mai napig olvasok ilyeneket magyar(!!!) oldalakon.
  • Slayerboy
    nincs
    Nézni kell az NFOrcet és ha írják, mint újonnan megjelent játék, akkor lehet keresgélni neten :)(persze csak 24 órás próbára!Aztán mindenki megveszi!) :)))
  • Narancs
    Még mindíg nincs kint?
    Ezért nem volt a DC-n sehol...
  • Slayerboy
    "A türelem rózsát terem!Vagy egy jó játékot" :)
  • Charly
    cseszék meg sose jön ki?
  • Garfield
    Hogy egy egyszerű példát mondjak a felhasználására:

Számítógéphez síkhülye Pistiké-nél feltelepíted a rendszert, belövöd, felrakod a utility-ket, majd a rendszerpartícióján aktiválod, így a vírusok, férgek egy reboot után eltűnnek és mindig ugyanaz a stabil alapállapot marad; a többi partícióra meg felkerülhetnek a doksik, egyéb progik.
  • Fefe
    Mivel most jutott eszembe,hogy van egy másik vinyom is Xp-vel így kiprobálom.
  • Garfield
    Halkan megjegyzem, hogy érzékeny adatokat tartalmazó meghajtók védelmére ideális, mivel törölheted, módosíthatod őket, egy reboot után minden helyreáll.
  • Fefe
    Nekem a pttm 8 perces változata van meg
  • arty
    nekem meg a ricsárd börnsz meg a pttm 32 perces verzioja :D
  • Garfield
    Hazavágni nem fogja, csak nem hagyja módosítani az adott állapotot.

Na majd mindjárt lövök valami újabb változatot és megnézem.
  • Fefe
    ettől fosok én is mert nekem meg költségvetések,számlák vannak a gépemem
  • arty
    nekem ráadásul csak el kell inditanom egy bat filét ... namost ha ez a cucc hazavagja a vinyom tartalmat veletlen... :)
  • Fefe
    Háááááááát nem tudom. De én se nagyon merem inkább maradok a várakozásnál. Meg az,hogy óránként ugyan ugy rebootolni kell.
  • arty
    énnemmerem :)
  • Garfield
    Erről a progiról van szó egyébként:

http://www.faronics.com/html/DFStd.asp
  • Garfield
    Elvileg kissé macerásabb a registry-bütykölős megoldásnál, mivel óránként reboot, de ennek megvan az az elvi előnye, hogy mindenkinél megy(?).
  • Garfield
    Skacok, ki kéne próbálni valamit.

Van egy DeepFreeze nevű progi. A progi bekapcsolása után te azt csinálsz a gépen, amit akarsz, de egy restart után minden ugyanúgy néz ki, ahogy az aktiváláskor volt: registry, fájlok, minden érintetlen.

Természesen ésszel kell használni, mert semmi sem marad meg, amit ezalatt csinálsz. (Bár mintha beállítható lenne az, hogy bizonyos meghajtók mentesüljenek a befagyasztás alól.)

A progi letölthető innen:

http://dpgtar.srv.hu/upload/ffdb/filedb.php?action=file&id=772
  • MikroID
    Hali! Nem tom észrevettétek-e már, de tesz egy Trymedia könyvtárat a Program Files-ba is, ami pont azt tartalmazza, amit a Document & Settings-ben lévő!
  • Vlala #1833
    Az sem biztos, hogy registry, lehet, hogy ini-file. Fő az, hogy a játékprogram "fű alatt" eldugja egy fájlba, hogy ő tulképpen próbaverzió, és még x napja van hátra...
    PC-védelmi kártyát láttatok már?
    Akármit csinálsz a vincsin, egy reset után nyoma sem marad... na ilyen kell a próbaidős játékhoz.
  • gumikacsa
    Ez hülyeség. Akinek nincs nete, akkor azt hogyan ellenőriznék?
  • Carlos
    Mertha még tudnám, hogy 7-én biztos kijön...
    Dehát így...
  • Carlos
    Na igen. Akkor lehet, hogy télleg aű7-én lesz valami.
    Mekkora szívás.
    Kezdem elveszíteni a hitemet, de kitartok...
  • fgm
    Ja a Richard Burns Rally is kijött, ráadásul akkor amikor ígérték.
  • Hentes Bill #1828
    ezzel nem vagy egyedül... :(
  • Fefe
    HI mindenkinek. Basszus az nforcen ma eddig 2 játék is kijött, de a pttm még sehol. Pedig minden reggel arra ébredek,hogy már biztos kijött. Aztán nagy csalódás ér amikor itt olvasom,hogy még mindig semmi.
  • arty
    ha már lejárt, akkor vége :(
  • Bucser
    nem az egész XPreget mented el.. csak az időkorlát feloldását tartalmazó kulcsokat...ÉS akkor ugyanoda telepíted a játékot.. vagy neten át ellenőrzik szerinted?? mert akkor jól kibaccnának a dear offline játékossal..
  • Air
    De hogyan allitod vissza??
    En elmentettem a registryt meg a trymedia konyvtarat, de hiaba toltom vissza oket tovabbra is azt irja hogy lejart. Allitolag a demoban a full jatek benne van. Nem lehetne valahogy ezt az egesz idokorlatozast eltavolitani? Mert akkor meglenne a teljes jatek.
  • Mighty
    Valamit nem értek: Az első kamionnal fuvarozgatom az első pár rakományt és az az érdekes, hogy a gázt padlóig nyomva (pedal to the metal ) sima úton vagy kisebb emelkedőkön nem gyorsul a verda. Viszont, ha egy olyan pillanatban nyomom le a cruise controlt, mikor 50-el "száguldok", simán tudja tartani a sebességet az említett emelkedőkön is.
  • Carlos
    Még semmi...