52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#1861 peerszee -
FiReBoY #1860 Jeah!!! Kint van a game!!! -
#1859 Ezzel így vagyok én is.Ímádom
-
#1858 JAJA. SOk haverom kérdi, hogy mi a jó benne...aztán kölcsönkérik, és nem akarják visszaadni, mert tök jó... :) Persze, sokak szerint hülyeség, de ez legalább nem olyan játék, hogyha idegesen leülök lazítani kicsit, még idegesebb leszek, mert nem én nyerem a futamot, vagy má megin szétlőtték a fejem....Meg én a (virtuális) kamionozásra születtem.... :) -
nick név #1857 sz*rni rájuk :)) -
#1856 hát, azért sokan el sem tudják képzelni, mi a jo ebben, h "céltalanul" eksőn nélkül csak menni, szállitani ... -
#1855 Szerintem mindenki -
#1854 Különben most olvastam az nforce forumán,hogy ott is nagyon várják már a játékot. -
#1853 Szerintem nem örül a BSA annak, ha internetről letöltött, írt CD-ket találnak az íróasztalod fiókjában!Nem mondom, hogy én meg akarom venni, de célszerű megjegyezni ezt a kis apróságot!De ha zavar, akkor ne olvasd el! -
Garfield #1852 OFF: felejtsük már el ezt a huszonnégyórás-oktatásicélos marhaságot. Egyszer, régen, évekkel ezelőtt, az USÁ-ban talán volt ilyen jogszabály, de nálunk nincs és nem is volt.
Hihetetlenül nézem, hogy mind a mai napig olvasok ilyeneket magyar(!!!) oldalakon. -
#1851 nincs
Nézni kell az NFOrcet és ha írják, mint újonnan megjelent játék, akkor lehet keresgélni neten :)(persze csak 24 órás próbára!Aztán mindenki megveszi!) :))) -
#1850 Még mindíg nincs kint?
Ezért nem volt a DC-n sehol... -
#1849 "A türelem rózsát terem!Vagy egy jó játékot" :) -
#1848 cseszék meg sose jön ki? -
Garfield #1847 Hogy egy egyszerű példát mondjak a felhasználására:
Számítógéphez síkhülye Pistiké-nél feltelepíted a rendszert, belövöd, felrakod a utility-ket, majd a rendszerpartícióján aktiválod, így a vírusok, férgek egy reboot után eltűnnek és mindig ugyanaz a stabil alapállapot marad; a többi partícióra meg felkerülhetnek a doksik, egyéb progik. -
#1846 Mivel most jutott eszembe,hogy van egy másik vinyom is Xp-vel így kiprobálom. -
Garfield #1845 Halkan megjegyzem, hogy érzékeny adatokat tartalmazó meghajtók védelmére ideális, mivel törölheted, módosíthatod őket, egy reboot után minden helyreáll. -
#1844 Nekem a pttm 8 perces változata van meg -
#1843 nekem meg a ricsárd börnsz meg a pttm 32 perces verzioja :D -
Garfield #1842 Hazavágni nem fogja, csak nem hagyja módosítani az adott állapotot.
Na majd mindjárt lövök valami újabb változatot és megnézem. -
#1841 ettől fosok én is mert nekem meg költségvetések,számlák vannak a gépemem -
#1840 nekem ráadásul csak el kell inditanom egy bat filét ... namost ha ez a cucc hazavagja a vinyom tartalmat veletlen... :)
-
#1839 Háááááááát nem tudom. De én se nagyon merem inkább maradok a várakozásnál. Meg az,hogy óránként ugyan ugy rebootolni kell. -
#1838 énnemmerem :) -
Garfield #1837 Erről a progiról van szó egyébként:
http://www.faronics.com/html/DFStd.asp -
Garfield #1836 Elvileg kissé macerásabb a registry-bütykölős megoldásnál, mivel óránként reboot, de ennek megvan az az elvi előnye, hogy mindenkinél megy(?). -
Garfield #1835 Skacok, ki kéne próbálni valamit.
Van egy DeepFreeze nevű progi. A progi bekapcsolása után te azt csinálsz a gépen, amit akarsz, de egy restart után minden ugyanúgy néz ki, ahogy az aktiváláskor volt: registry, fájlok, minden érintetlen.
Természesen ésszel kell használni, mert semmi sem marad meg, amit ezalatt csinálsz. (Bár mintha beállítható lenne az, hogy bizonyos meghajtók mentesüljenek a befagyasztás alól.)
A progi letölthető innen:
http://dpgtar.srv.hu/upload/ffdb/filedb.php?action=file&id=772 -
MikroID #1834 Hali! Nem tom észrevettétek-e már, de tesz egy Trymedia könyvtárat a Program Files-ba is, ami pont azt tartalmazza, amit a Document & Settings-ben lévő! -
Vlala #1833 Az sem biztos, hogy registry, lehet, hogy ini-file. Fő az, hogy a játékprogram "fű alatt" eldugja egy fájlba, hogy ő tulképpen próbaverzió, és még x napja van hátra...
PC-védelmi kártyát láttatok már?
Akármit csinálsz a vincsin, egy reset után nyoma sem marad... na ilyen kell a próbaidős játékhoz. -
#1832 Ez hülyeség. Akinek nincs nete, akkor azt hogyan ellenőriznék?
-
#1831 Mertha még tudnám, hogy 7-én biztos kijön...
Dehát így... -
#1830 Na igen. Akkor lehet, hogy télleg aű7-én lesz valami.
Mekkora szívás.
Kezdem elveszíteni a hitemet, de kitartok... -
fgm #1829 Ja a Richard Burns Rally is kijött, ráadásul akkor amikor ígérték. -
#1828 ezzel nem vagy egyedül... :( -
#1827 HI mindenkinek. Basszus az nforcen ma eddig 2 játék is kijött, de a pttm még sehol. Pedig minden reggel arra ébredek,hogy már biztos kijött. Aztán nagy csalódás ér amikor itt olvasom,hogy még mindig semmi. -
#1826 ha már lejárt, akkor vége :( -
#1825 nem az egész XPreget mented el.. csak az időkorlát feloldását tartalmazó kulcsokat...ÉS akkor ugyanoda telepíted a játékot.. vagy neten át ellenőrzik szerinted?? mert akkor jól kibaccnának a dear offline játékossal.. -
Air #1824 De hogyan allitod vissza??
En elmentettem a registryt meg a trymedia konyvtarat, de hiaba toltom vissza oket tovabbra is azt irja hogy lejart. Allitolag a demoban a full jatek benne van. Nem lehetne valahogy ezt az egesz idokorlatozast eltavolitani? Mert akkor meglenne a teljes jatek. -
#1823 Valamit nem értek: Az első kamionnal fuvarozgatom az első pár rakományt és az az érdekes, hogy a gázt padlóig nyomva (pedal to the metal ) sima úton vagy kisebb emelkedőkön nem gyorsul a verda. Viszont, ha egy olyan pillanatban nyomom le a cruise controlt, mikor 50-el "száguldok", simán tudja tartani a sebességet az említett emelkedőkön is. -
#1822 Még semmi...