52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#2182 upsz,ezt nem ide akartam hanem a managerhez,sorry -
#2181 http://wandoo.try.hu/ -
#2180 hentes bill jössz?guba nem játszik mert nem lehet a barcával :D.tiéd lehet a Real :-) -
#2179 valaki megadná megint azt a warez címet ahol 200ft 6 napra és fenn van a game? -
#2178 Ez azoknak az embereknek jó, akik nem akarnak küldetéseket csinálni, meg hasonló csak menni, menni, menni... -
#2177 annak mi értelme van, hogy ki lehet kapcsolni az új játék kezdete előtt a fáradságmérőt, rendőröket, időre kiszabott árukat? akkor mi abban a kihívás, ha pl mindnet kikapcsolok? ezt nem értem -
#2176 Írd le légyszi a teljes nevét köszi! -
#2175 jah, most már rászoktam én is, AA-ban nem is használtam szinte -
#2174 ja, és az across america-s oldalon találod -
#2173 megtalálod a konvertálóprogit, és a hozzá szükséges kodecet itt a letöltések/egyebeknél! -
#2172 akkor vezess úgy, hogy ne tudjon megbüntetni a fakabát -
#2171 A legújabb Bittorrent-el... -
#2170 Van egy érdekes hiba. Amikor megbüntet a rendőr megfagy a játék. Van úgy hogy rendesen le is fagy, van úgy hogy pár másodperc pausa után folytatódik. -
#2169 Milyen torrentklienssel szeded? -
#2168 vedd le az antialiasingot akkor max view distance+ max detail és normálisan megy még egy trágyadombon is mint az én gépem... Próbáld ki... -
#2167 a 2121-es hozzászólásban ott van egy ittorrent link full ingyenes.. mi kellene még??? -
#2166 elkezdtem szedni én ai a Torrentet... remélem nem szúr l semmit:) -
#2165 #2121
3 görgetésre volt bazz -
#2164 Valaki légyszi adjon már egy linket ahonnan ingyen le lehet szedni a játékot köszi!!!! -
#2163 Fazsa a gém naon!
Sorry ha volt már ez a kérdés, de hogy lehet betenni zenéket rádióba?
Vmi OGG formátum kell, nem?
MP3 -ból OGG be hogy lehet konvertálni? -
Danny L #2162 Na ma én is letöltöttem a Pedal To The Metalt és...hát az irányítás tényleg elég gázra sikeredett. A legjobb motorfékkel megállni, az a leghatásosabb. A grafika és ahengulat viszont javult, nem is keveset. Nagyon király ez a game!!! -
#2161 Arty! Te milyen BitTorrent klienst ajánlasz? -
#2160 fékezzetek motorfékkel, voila -
#2159 ja -
#2158 bazz.. 2 napig nincs netem és 323 üzenet... Kijött vagy mi van? -
#2157 na már most tele van af*szom. ilyen qrva sz*r irányítást, hihetetlen, hogy tudták ezt így elb*szni. egy mezei kanyart nem lehet normálisan bevenni ütközés, vagy a trailer elvesztése nélkül. förtelmes. -
#2156 letöltöttem torrentel, de hibás 3 file is, most tölthetem le ujra...
Hol tudom kijelölni, hogy melyik fileokat akarom csak letölteni? -
#2155 ha majd tudtok nocd patchet szerezni, akkor sikítsatok :) -
#2154 na megyek gémelni -
#2153 És ott tankolhatsz több fajtából is???
Mert én eddig csak egy kis útmenti benzinkútnál álltam meg!! -
#2152 Az is jó meg nekem az is bejön,hogy nagyobb benzinkútaknál lehet látni az árakat:) Az útak is sokkal szebbek lettek az elődjénél. -
#2151 Na kipróbáltam és tetszik!!
Az a baj,hogy csak akkor fut elfogadható gyorsaságban a leveszem a viewing distancet!!
Különösen tetszett egyébként a határ átkelés is!!! -
#2150 nehogymá az baj legyen, csak 150 mega, 20al is lejön secperc -
#2149 20k/sec az neked gyors?Mert nekem nem...:( -
#2148 Ja az tényleg gáz egy kicsit de nem baj:) Nektek nem szokott csinálni olyat hogy minden ok nélkül fogja és félrehúzza a kormányt? -
#2147 Ya -
#2146 Addig igen amig nem lesz nagyobb a prestiged utána már több szállítmány közül is válogathatsz. -
#2145 jó, hogy a VIP törölhet, mi? :D -
#2144 jóvanna értjük :) -
#2143 Sziasztok!!!
Még 1x hangsúlyozom,hogy a patchel kifagy a betöltésnél a játék tegnap este én + egy másik srác is kipróbáltuk.Ugyhogy nem érdemes felrakni mert lehet újra rakni a játékot