52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Matthewpamer
    és honnét tudom leszedni?amugy itt is kilépett,sztem videokártya probléma,alapba nincs ilyen csak game-nél.
  • Bucser
    Használj OMega-t.. Én is azzal nyomom.. Jóval gyorsabb egyrészt másrészt eddig nem volt gondom semmilyen progival... Egyébként a Catalyst mégoptimalizáltabb verziója:)
  • Since
    Mindjárt meccs :-)
  • Matthewpamer
    4.8-as catalyst volt fennt most felraktam a 4.2-eset de elötte leszedtem a 4.9-at :-) remélem jó lesz.
  • nick név
    tudom :PP
  • Hmuda
    Csak az még nem jelent meg. :-)
  • nick név
    a rig n roll -ba valami hasonlo lesz... asszem
  • Hmuda
    Tudom egyelőre lehetetlen amit kívánok, de milyen király lenne, ha mondjuk minden létező települést hajszálpontosan lemodelleznének egy ilyen game kedvéért. Na persze nem az egész USA-t hanem mondjuk egyszerre csak egy államot.
  • Leonov
    Szerintetek nem lehetne valamelyik *.cfg file-jét megbütykölni a gémnek, mert ez az irányítás így nagyon gagyi!!!! csak egy hangyányit lehetne lomhább a kormány és sokkal valóságghűbb lenne mert ilyen szervókormány a forma1 es kocsiban sincs!!!!
  • Hmuda
    Azért az is előrelépés. :-)
  • Hmuda
    Driverekkel hogy állsz? Látom DirectX-et már frissítettél.
  • Bucser
    Azért 9 hónap után ne álmodozz:) Szebbek a városok, de meg sem közelítik a valódiakat:) Szerintem inkább olyan vadnyugati méretűek:) 3 utca helyett most már 6-7 van)
  • Matthewpamer
    hát nemhiszem el,los angelesből beérek san franciscoba,erre kikapcsol a monitor és vége
  • Hmuda
    Csak attól félek, hogy megint meg se fogják közelíteni a játékbeli városok a valódiakat. Nyugtassatok meg hogy nem miniatűr városok vannak hanem rendes metropoliszok.
  • Hmuda
  • Bucser
    "a Türelem rizsát terem:)"
  • Hmuda
    Kösz az infót. Ezer hála és köszönet.
  • Hmuda

Csak én nem játszok vele...
  • Bucser
    2121-es hozzászoólás.. nekem 10-kval jön lefelé... de csak 140 mega...
  • traXion
    cool nagyon a játék :D
  • Ronaldo07
    Hát gyerekek csak ismételni tudom önmagamés másokat:rohadt jó kis game!!!!
    Köszi Bucser a segítségedet,mostmár mindent maxra húzva játszok vele röccenés nélkül!!
    Én is most kaptam meg az új kamionomat!!
    Bucser
  • Matthewpamer
    lehet azért mert már directX 9.0b kell hozzá és azért lép ki?most feltelepítem aztán irány játszani!ez egy kurva jó játék :-)
  • Hmuda
    Hát ez nem jött be. Egy embernek van, az is DSL és tele van. torrent fileot tud vki?
  • Hmuda
    Kössz.
  • Matthewpamer
    egc-pttm.bin
  • Matthewpamer
    Játszok nyugodtan és egy idő után 15-20 perc kikapcsol a monitorom és hiába kapcsolom vissza mindig kikapcsol.A gép közbe fut de se hang se kép,szal videokártya gond lehet sztem.És ilyenkor csak a gépet tudom ujraindítani!
  • Hmuda
    Látom kijöt. Van ingyenes hely? Vagy ha vki tudja akkor beírhatná ide, hogy miylen filenevekre ekressek rá DC-n.
  • Hentes Bill #2195
    na, közben megkaptam az 1. új kamionomat, hát mit mondjak, ez sem jobb, mint ami a kezdésnél volt, csak szebb
  • Hentes Bill #2194
    ezt sem értem
  • Hentes Bill #2193
    ezt nem értem
  • Matthewpamer
    murva jó a játék,csak egy bajom van,hogy egy idő után kikapcsol a monitorom és csak restartozni tudok(de ezt már game-nél is csinálja)
  • Bucser
    videókártyánál kapcsold ki NEm a játékon belül hanem kívül..
  • DannyL
    Nyomd be space-el a parkoló féket vagy E-vel kapcsold ki a motort.
  • DannyL
    Nem vicc. :)
  • ÁjjLe BoBBi
    letoltottem a cumot. vicc ez a 143MB ?
  • STLRR
    Sziasztok!
    En csak most ismerkedem a jatekkal!lenne egy olyan problemam hogy egyszeruen magatol megy a kamion!Ez mitol lehet?
  • Ronaldo07
    És azt meg hol tudom levenni???Mert én ilyet még nem láttam az options menüben!!
  • gumikacsa
    Mivel ezek nem hivatalos pecsek.
  • Matthewpamer
    thx
  • Hentes Bill #2183
    köszi, inkább kihagyom