52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#2222 és honnét tudom leszedni?amugy itt is kilépett,sztem videokártya probléma,alapba nincs ilyen csak game-nél. -
#2221 Használj OMega-t.. Én is azzal nyomom.. Jóval gyorsabb egyrészt másrészt eddig nem volt gondom semmilyen progival... Egyébként a Catalyst mégoptimalizáltabb verziója:) -
Since #2220 Mindjárt meccs :-) -
#2219 4.8-as catalyst volt fennt most felraktam a 4.2-eset de elötte leszedtem a 4.9-at :-) remélem jó lesz. -
nick név #2218 tudom :PP -
#2217 Csak az még nem jelent meg. :-) -
nick név #2216 a rig n roll -ba valami hasonlo lesz... asszem -
#2215 Tudom egyelőre lehetetlen amit kívánok, de milyen király lenne, ha mondjuk minden létező települést hajszálpontosan lemodelleznének egy ilyen game kedvéért. Na persze nem az egész USA-t hanem mondjuk egyszerre csak egy államot. -
Leonov #2214 Szerintetek nem lehetne valamelyik *.cfg file-jét megbütykölni a gémnek, mert ez az irányítás így nagyon gagyi!!!! csak egy hangyányit lehetne lomhább a kormány és sokkal valóságghűbb lenne mert ilyen szervókormány a forma1 es kocsiban sincs!!!! -
#2213 Azért az is előrelépés. :-) -
#2212 Driverekkel hogy állsz? Látom DirectX-et már frissítettél. -
#2211 Azért 9 hónap után ne álmodozz:) Szebbek a városok, de meg sem közelítik a valódiakat:) Szerintem inkább olyan vadnyugati méretűek:) 3 utca helyett most már 6-7 van) -
#2210 hát nemhiszem el,los angelesből beérek san franciscoba,erre kikapcsol a monitor és vége
-
#2209 Csak attól félek, hogy megint meg se fogják közelíteni a játékbeli városok a valódiakat. Nyugtassatok meg hogy nem miniatűr városok vannak hanem rendes metropoliszok. -
#2208 -
#2207 "a Türelem rizsát terem:)" -
#2206 Kösz az infót. Ezer hála és köszönet. -
Csak én nem játszok vele... -
#2204 2121-es hozzászoólás.. nekem 10-kval jön lefelé... de csak 140 mega... -
#2203 cool nagyon a játék :D -
#2202 Hát gyerekek csak ismételni tudom önmagamés másokat:rohadt jó kis game!!!!
Köszi Bucser a segítségedet,mostmár mindent maxra húzva játszok vele röccenés nélkül!!
Én is most kaptam meg az új kamionomat!!
Bucser -
#2201 lehet azért mert már directX 9.0b kell hozzá és azért lép ki?most feltelepítem aztán irány játszani!ez egy kurva jó játék :-) -
#2200 Hát ez nem jött be. Egy embernek van, az is DSL és tele van. torrent fileot tud vki? -
#2199 Kössz. -
#2198 egc-pttm.bin -
#2197 Játszok nyugodtan és egy idő után 15-20 perc kikapcsol a monitorom és hiába kapcsolom vissza mindig kikapcsol.A gép közbe fut de se hang se kép,szal videokártya gond lehet sztem.És ilyenkor csak a gépet tudom ujraindítani! -
#2196 Látom kijöt. Van ingyenes hely? Vagy ha vki tudja akkor beírhatná ide, hogy miylen filenevekre ekressek rá DC-n. -
#2195 na, közben megkaptam az 1. új kamionomat, hát mit mondjak, ez sem jobb, mint ami a kezdésnél volt, csak szebb -
#2194 ezt sem értem -
#2193 ezt nem értem -
#2192 murva jó a játék,csak egy bajom van,hogy egy idő után kikapcsol a monitorom és csak restartozni tudok(de ezt már game-nél is csinálja) -
#2191 videókártyánál kapcsold ki NEm a játékon belül hanem kívül.. -
#2190 Nyomd be space-el a parkoló féket vagy E-vel kapcsold ki a motort. -
#2189 Nem vicc. :) -
#2188 letoltottem a cumot. vicc ez a 143MB ? -
#2187 Sziasztok!
En csak most ismerkedem a jatekkal!lenne egy olyan problemam hogy egyszeruen magatol megy a kamion!Ez mitol lehet? -
#2186 És azt meg hol tudom levenni???Mert én ilyet még nem láttam az options menüben!! -
#2185 Mivel ezek nem hivatalos pecsek. -
#2184 thx -
#2183 köszi, inkább kihagyom