52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    kösz, azt hittem érdekesebb.
  • zoszt
    A játékfejlesztőknek anyagi érdekükben áll, hogy minél szélesebb piacokon jelenjen meg a játék, amint már mondtam korábban, remélhetőleg össze lehet tömöríteni annyira, hogy letölthető legyen.

Amit írtam nem biztos, hogy jól hangzik magyarul, de ast hiszem értem, mit akar mondani: lehet, hogy a R'n'R is megvásárolható lesz online letöltés formájában.
  • antijedi
    én nem mondtam hogy nem jó egy szóval se..., nekem is bejön, csak az hogy új "rész" kicsit erős szvsz, jobb lett volna ha csak egy keig let volna fele ekkora mértbe is belefért volna :)
  • gumikacsa
    2819 plíííííííííízzzzzzzzzzzz!
  • cSuwwi
    150 megából is lehet jó játékot csinálni manapság. És csak 20 dolcsiba kerül :)
  • gumikacsa
    RE:
    A rignroll-ról, mit jelent?

the game developers have fianancial incentives to make market this game as broad as possible. as I said early, hopefully it could be compressed and put up for download
  • antijedi
    szvsz amig van bevételük addig még 10. is lehet :)
    bár szvsz becsületeseb lenne kiegnek nevezni az iylen változásokat mint ami ebben van az előzőhöz képest :)
    és ha kieg lene nem kéne 150 mega neki elég lenne 20-30 :))
  • gumikacsa
    Vagyis lesz 18 wos 4. :)
  • Schwarz
    hát a térképet lehet szerkeszteni ugyanúgy, mint AA-ban. először a \dokumentumok\18 WoS PTTM\config.cfg fájlt megnyitod és keresel 1 olyan sort, hogy 'uset g_console "0"' ezt a nullát átírod 1re és mentesz. elindítod a játékot megnyomod a ~-t és bejön a konzol, írd be, hogy "edit".

Engem az érdekelne, hogy mi a nyavalyával lehet a .psm, .pdb fáljokat baszkurálni?? aszongya a scs oldala, hogy a prism3d behúzza a 3ds max fájljait, de hogy???
    a .pdb ben a prefabok vannak, azt is kéne egy pár újat csinálni
  • cSuwwi
    "we are pushing hard to get it in the next 18WOS: series...."

valami olyasmi, hogy igyekszünk, hogy bekerüljön a 18WOS sorozat következő részébe
  • gumikacsa
    Ja, még ezt kellene lefordítani
    (ez egy válasz arra a kérdésre, hogy lehet e majd multizni a pttm-el):

we are pushing hard to get it in the next 18WOS: series....
  • Hentes Bill #2813
    mit nem értesz? itt a link, kiválasztod az Across America oldalt, letöltések/egyebek
  • gumikacsa
    A rignroll-ról, mit jelent?

the game developers have fianancial incentives to make market this game as broad as possible. as I said early, hopefully it could be compressed and put up for download.
  • PLackó
    ma nem bírtam játszani
    majd holnap.
  • bazze
    hol van az a across america oldal???
    mi a neve az oldalnak??
  • cSuwwi
    semmi extra. ha nem állsz meg a határnál, akkor kapsz a nyakadba egy zsarut, és úgyanúgy megbüntet, mintha gyorsan hajtottál volna.

1000 dolcsi, -2 prez. pont
  • Hentes Bill #2808
    Across America-s oldalon van fent letöltések/ewgyéb
  • Hentes Bill #2807
    van egy konvertáló progi, amit innen le tudsz tölteni
  • bazze
    Ja és milyen progival lehet zenét berakni a játékba??
  • bazze
    Fiuk lehet pályát vagy pályaszerkesztőt letölteni a játékhoz??
  • balintka
    Gondolom igen, de nem találkoztam rendőrrel, azok akik a repülő mellett voltak nem csináltak semmit, úgyhogy nemtom
  • Fefe
    A 4-es az valóban gáz,sok hülye van rajta :)
  • Faterx
    Én egyszer a Petőfi-híd budai hídfőjétől indultam 3/4 8-kor Ceglédre pakolni egy nyerges ponyvás MAN-nel és kilenckor a gyárudvaron voltam. A 4-esen kb 10km-es szkaszon 140-el húztam mert valami téboly felspanoltság miatt rámjött a mehetnék... azóta sokszor felriadok álmomban emiatt... Aki ismeri a 4-est úgy a reggeli csúcsban. Nem tévesztendő össze az autópályával!
    Különben nem szágúldoztam legfeljebb az ukránoknál, oroszoknál, nyugaton meg ismert okok miatt sosem. Nagy szerelvénnyel jó autónál kb 70-80-ig nem érzékeled a gyorsaságot, utána viszont erősen fokozódik a sebességérzet. A gyorsulásról pedig a Rába (831}-es jut eszembe szintén rémálmaimban...
  • Bucser
    18
  • bazze
    Hi összesen hány kamion van a játélban Kb???
  • traXion
    És akkor mi van ha nem állsz meg a határnál? Megbüntetnek?
  • balintka
    Nálam lezuhant egy repülőgép (kép sajna nincsen)
    Jó sok rendőr volt, csak az volt a baj hogy Mexiconál nem álltam meg a határnál...
  • PLackó
    :DDD
  • 0ppika
    De de! Egy szarrá tuningolt versenykamion biztos...
  • ÁjjLe BoBBi
    loool. azér az durva...nem ültem még kamionbanm de nem hiszem hogy a való életben képes ilyenre egy kamion...
  • Fefe
  • Schwarz
    Seattle-be menet az 5ös út mellet volt némi erdőtűz

<kép itt>
    király volt, rendesen helikopterrel köröztek felette és oltották
  • 0ppika
    hi PLackó!
    Ez a "139 új üzenet" a barátod?
  • PLackó
    hi.139 új üzenet.
  • 0ppika
    Engem 2x büntettek meg, 1 lámpaáthajtás, meg 1 tömegellenőrzés kihagyásáért.
  • praksi
    mondom wave :-) ....

télleg, a zsaruk mennyire aktívak? az előző gém után itt is betartom a "piros-lámpánál-nem-állunk-meg" törvényt :-DD
  • praksi
    az [origo]-n lehet találni egy csomó progit, én a Goldwavw-et használom..
  • 0ppika
    Na szóval komolyan: szerintem tök felesleges vesződni vele, indítsd el a játék mellet a winampot azt kész, nálam simán megy ...
  • 0ppika
    Egy olyan programmal, ami mp3-ból ogg-ot csinál
  • Matthewpamer
    és ogg formátumot hogy lehet csinálni mp3-ból?