52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#2864 cuki :) -
#2863 Ki mekkora összegű szállítmányt vitt eddig? Én az előbb vittem 167 rongyért nukleáris anyagot. Hát mit ne mondjak jó nagy pótkocsin van :)))
Kép itt -
#2862 Köszi! -
#2861 Hentes Bill! Leírnád nekem hogyan kell ezt a progit használni? Köszönöm -
#2860 #1138 -
#2859 más is -
#2858 +Lehet hogy hülye kérdés de mi a különbség a 2 18 Wheels között csak a térkép vagy más is? -
fgm #2857 Gratula a bannerhoz ! -
#2856 meg vagyok hatva -
#2855 jaja fasza lett ;) -
#2854 Hi all!
Jó lett a banner -
#2853 köszi M@trix -
zoszt #2852 Nekem is jobban tetszik. -
#2851 Zsír! -
#2850 Ja, tök zsíors ... -
#2849 Jó lett a banner! -
#2848 köszi ;) -
#2847 na, így már tényleg más -
#2846 nagyon szír, mingyá betesszük -
ZOLEE22 #2845 nékem tetszik! -
#2844 így kel talán elcseszni? ;)
-
#2843 nekem kissé már uncsi a felső banner. Mit szólnátok egy újabbhoz?
[img]http://www.freeweb.hu/wosptm/18ptm_banner.jpg -
cosmo72 #2842 Koszonom! -
#2841 ez is -
#2840 ez meg mindig jo -
cosmo72 #2839 Udv mindenkinek,
nem tud valaki egy letoltesi cimet mondani?
Koszonom -
zoszt #2838 Így is dől a pénz. :) 120.000-es fuvart én még nem vittem csak a lazsáló alkalmazott. ;) Utána persze, hogy megérdemel egy kis pihenést, lazítást. :-) -
#2837 Kiválasztják, csak valami miatt sosem a legjobb melót választják. Mondhatni szeretnek egy kicsit sokat lazsálni 2 meló között. :) -
zoszt #2836 Nem tom nekem nem gáz a sok alkalmazott, maguktól is kiválasztják a munkát, nem kell abajgatni őket. -
#2835 Ez tényleg az. És az miért van hogy van egy arany csillagos faszi a listán, de nem tudom alkalmazni? Lehet hogy csak akkor tudom ha én is aranyos leszek? :) -
#2834 Sajnos nem. Ezt rohattul nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni. Az egyik legnagyobb lámer dolog a játékban szerintem! -
#2833 A felvett kamionosok presztizse novekszik? -
#2832 Köszi a válaszokat, kezdem gyűjteni a zsetont! :) -
#2831 Ami nem tetszik a játékban (a kanyarodáson kívül) az a felbérelt emberkék menedzselése. Az AA-ban sokkal jobb volt.
Itt csak 2 fuvart állíthatsz be. Ha van 7 sofőröd, akkor az szerintem tök gáz lesz! -
#2830 Nos. Kezdésben Te alkalmazott vagy. 100e pénz után lehetsz owner. Akkor tudsz kamiont venni és kiválaszthatod, mit szállítasz. Ha eléred az ezüst csillagot, akkor tudsz felvenni kamionodokat. -
#2829 min 100 rugó kell, hogy a magad ura lehess, utána válogathatsz :) -
#2828 Tegnap kipróbáltam a játékot, aminek a vége az lett, hogy alig bírtam lefeküdni aludni. Szóval tetszik. :)
Az lenne a kérdésem, hogy mikor végzek egy fuvarral, akkor kiírja, hogy kaptam ezt-vagy-azt a kamionhoz. Ezek a cuccok automatikusan kerülnek a kamionra, vagy nekem kell valahol felvarázsolni rá őket?
Másik kérdés: Mindig csak azokat a fuvarokat vállalhatom, amiket a gép ad? Nem lesz úgy, hogy kihagyom a gép által felajánlott árut és keresek egy számomra szimpatikusabbat? Eddig 3 fuvart teljesítettem, a 4.-et kezdtem el este.
A kamiont a szervizekben lehet tuningolni? Új kamiont a szervíznél tudok vásárolni, vagy van "kamionkereskedő"? :)
Előre is köszi a válaszokat! -
#2827 Reggelt!
Végre sikerült elkezdenem letölteni a game-t :)
Alig várom, hogy lejöjjön!
Az előző részek is tetszettek, de ez a demó alapján :))))) -
#2826 Ja, olyan nekem is volt. Csörtetek az autókkal. Felüljáró. Egyszercsak BUMMM! Mifasz volt ez?
Hát nem magas volt a rakomány. Kerülhettem meg a hülye felüljárót! -
#2825 benne van az infójába és ki is írtam ;)
A kamionok valós kinézetét és neveit tartalmazza...