52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • ZsZso
    Sztem nincs rá elég kereslet ... Rally az jó, meg versenyzés ... kamionos szimulátor nem igazán népszerű ...
  • Crazyn
    convoy-ról jut eszembe: azt is megoldhatták volna, hogy ha már üzemeltető vagy, akkor legyenek olyan szállítmányok, amihez több kamion kell és akkor mondjuk 3-4 kamihon mehetne libasorban az úton a játékossal az élen.
  • gumikacsa
    off
    vége, nyertünk 3-2-re JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    on
  • gumikacsa
    Ez mi? (hátha megoldás afestéses poblémára...

Go here http://fly.to/mwgfx/

And download DXTBMP

This prog seperated the DDS in 3 files

1. Head (don't know what it this)
    2. Norm (texture)
    3. Trans (Gloss)
  • gumikacsa
    CARLOS: Rábeszélhetnéd a kollégáidat, hogy létrehozzatok egy értelmes kamionszimulátort....
  • gumikacsa
    Az egyik convoy-os kamion lett volna.
    off
    3-2
    on
  • ZsZso
    OFF :
    most direkt belőtték, hogy ne legyen igazam
  • ZsZso
    OFFFF
    Szarok vagyunk ... mi csak akkor nem tudunk teljesíteni amikor kellene, amúgy megy a foci :)
  • gumikacsa
    off
    2-2
    on
  • gumikacsa
    Ha belegondolok, hogy mondjuk 600 mega lenne a gamma, és ilyen mértékben nagyobb távolságok... Nem kell egy óra, a keleti parttól a nyugatiig, átlósan. Ez lenne vagy 6-7 óra (ami sztem megvalósítható lenne), bőven hosszabb lenne a játék élettartalma... (na majd a RIGNROLL....)

off
    HUN - ISL 2-1 JEEEEEEEEE, de még van 5 perc...
    on
  • ZsZso
    Hmmm ... az ürge is fémes színű ... lehet van benne vmi ...
  • cSuwwi
    hehe, ez a kép tisztára a T2-ből a T1000-es, amikor a kamiont vezetni :P

(Még a trailer is stimmel talán) :)
  • Bucser
    Szerintem is baromi jó a grafika.... Nekem a játékmenettel van bajom... Hogy szerintem kicsit túl gyorsan telik az idő.... 25 perc alatt elmegy egy nap... ha megnézed egy mérőűllomáson való megállás majdnem 3 óra...
  • ZsZso
    Nem azt mondom, hogy szar a grafika, csak írta itt vki, hogy NFS motor, meg ilyenek ... erre mondtam, hogy ilyenre sztem ott nincs pííííz
  • ZsZso
    Kacsa, nekem teccik, ha ez számít vmit :)))
  • gumikacsa
    Nem igazán értem a grafikai problémátokat....
  • Bucser
    Mondjuk, ha nem 9 hónap lett volna rá és ez autóverseny program lenne ahol maximum 4 kilómétert kel lemodellezni még megérteném, hogy NFS-re hivatkozol, de itt kb 12000 mérföldet viuttek be a játékba felpofozták a motort és tűrhető fizikát adtak neki 9 HÓNAP alatt..
  • gumikacsa
    Sajnos nem megy a kamionfestés. Photoshoppal nem tudok mit kezdeni, mert van dds pluginom hozzá, de bemásoltam a plugin mappába, és ugyanúgy nem ismeri fel a *.dds-t. Csak úgy tudom, hogy a .DDS-t átalakítom bmp-nek, szinezgetem, majd visszaalakítom. Csak valami nem igazán stim, mert ez lesz az eredmény:
  • ZsZso
    nem véletlenül VALUsoft ... ez a gyors játékok kiadója, ami nem igazán foglalkozik a grafikával. Viszont nem egy JoWood, és adnak ki a játékokhoz folyamatosan pecseket. De legalább óóóóóócsóóóók.
  • Crazyn
    nekem is esett már az eső
    kanadában még a hó is
  • Garfield
    Nálam már rengetegszer esett, viszont a hó még kimaradt.
  • Crazyn
    Ha igazán jó játékot akarnának kiadni a ValueSoft-nál, akkor megszereznék mondjuk egy NFS engine-t (mundjuk a HP2-ét vagy az Underground-ét), készítenének kicsit részletesebb autókat, és meglodanák a fizikával kapcsolatos problémákat. Legalább annyit megcsinálhattak volna, hogy egy éles kanyarnál, vagy ha esetleg felborul trailer, akkor leborulna róla a cucc vagy kifolyna a vegyihulladék vagy esetleg egy szép nagy gomba keletkezne a nukleáris hulladékból. Esetleg egy kis törésmodellt is rakhatnának bele.

más: amúgy hol lehet megtalálni a dinuszauruszt? Melyik a leggyorsabb kamion? (gyors, és jól is gyorsul)
  • praksi
    mármint eső? nekem már igen! bibíí!! :-P (Galéria)

ja, és már maszekolok! tök jó, a gép előre megtervezi az útvonalat, nekem csak a fuvart kell kiválasztani
  • ZsZso
    jójó , csak egyből az üzletember szólalt meg bennem :)
  • FiReBoY
    :)
  • Hmuda
    capslock
  • gumikacsa
    JA, EZ A KÉP A DEMÓBÓL VALÓ, A FULLBAN MÉG NEKEM SEM ESETT...
  • FiReBoY
    Csak egy privit kérek minen nap... Ennyi. Nem SMS... :)
  • PLackó
    kéne,de pedig még maradni akarok most hogy fellendült a topic
  • PLackó
    akkor már tényleg nem tudom,hogy mit csináljak.
  • ZsZso
    te már alszol, nem ? :)
  • ZsZso
    EZ NAGYON LOL :)
    FireBoy, nem rajtad nevetek, hanem iszonyat teccik a szóhasználat : "összefoglaló privát"
    Srácok , lehet összefognánk, csinálnánk egy sms szolgáltatást, ami arról szólna, hogy megadod melyik topikról szeretnéd tudni, hogy mi történt aznap, és nap végén megkapná az aktuális híreket. Pl. "krekk még nincs, 3 nap múlva várjuk a teljest". hehe :)
  • PLackó
    fájdíts még a szívem:D
  • gumikacsa
  • Mighty
    Mivel véletlen generátor számolja ki, hogy lesz e ott eső, ahol te jársz, előfordulhat, hogy nem fog esni.
    Nekem volt olyan fuvarom a keleti partról a nyugatira, hogy 3-4x is esett útközben...
  • Hentes Bill #2909
    de mit nézel meg?

nincs olyan opció, amivel lehet az időjárást buzerálni :)
  • FiReBoY
    Hello! Nem vagyok gépközelben mindig, csak naponta egyszer tom olvasni a fórumot és nem is tudok gammázni. Megkérhetek valakit, hogy egy összefoglaló privátot küld minden nap estefelé, hogy nagyjából miről volt szó a fórumban, mi jött ki, stb.? Nagyon megköszönném!
    ThX FiReBoY
  • PLackó
    na megyek aludni,holnap suli.holnap este felé jövök jóéjt mindenkinek.
  • PLackó
    na mindegy,majd optionsban megnézem;)
    holnap.
  • Hentes Bill #2905
    viharfelhőket én is gyakran látok, csak eső alig van :P