52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • ZOLEE22
    a térképen megtudod nézni, hogy hol esik az eső!

n > road map > és lent aszem van egy olyan pip hogy időjárás megjelenitése.
  • M@TriX
    az elékerülő gyalogosnak semmi esélyt nem ad ;)
  • Hentes Bill #2982
    szépen ki van világítva, mint a karácsonyfa :)
  • Hentes Bill #2981
    és milyen cucc vagy elöl a rácson :D
  • gumikacsa
    Ez most a "zászlóshajóm", csak készül rá a céges festés. mostmár rájöttem, hogy kell átfesteni rendesen.
  • Hentes Bill #2979
    hát nem
  • M@TriX
    nem csúnya ;)
  • gumikacsa
    peterbilt 379 dixie:
  • Hentes Bill #2976
    milyen verda ez? és milyen a műszerfala? :)
  • gumikacsa
    Nem, én ezt letöltöttem, és nem változtattam meg, csak a szinét, mert ez fekete lenne.
  • M@TriX
    nem hinném, a base.scs-ben a kamionok alkönyvtáraibana .def-ekben kell sztem matatni, talán...
  • joe69
    kell hozza valami progi?link?
  • M@TriX
    nem néztem, én maradok a realizmusnál...
  • joe69
    Te tudod hogy kell?
    kiprobalnam milyen 150-nel menni a kamionnal:DD
  • DonnieBrasco
    Na, tegnap én is nyomtam... az első fuvarom Mexikó nyugati partjáról Torontóba volt.. :)) azt az ámokfutást, pár személykocsit kicsit megtörtem előzéskor a középnyugati pusztában. De istenem, hát mit tökölnek a 2 sávoson, nem? :)

DB
  • Hentes Bill #2969
    CSÍÍÍÍTER
  • M@TriX
    cfg-tuning ;)
  • joe69
    ez a truck lejton sem tud ennyivel menni...
    hogy csinaltad??
  • M@TriX
    talán átkonfigolta a tulajdonságait, de szerintem az nem jó...
  • Carlos
    Felvetettem, de kiröhögtek...
  • Hentes Bill #2964
    nem, mivel nincs ilyen effekt :)
  • ZsZso
    Garfield ... vmit nem értessz.
    Jobb felső sarokban ott van egy óra. Azt ha úgy csinálod meg, hogy 10 mp -enként lépjen egy percet, vagy úgy, hogy 1mp -enként, attól még fox ténylegesen gyorsabban menni. Szóval neked amíg ott ülsz a gép előtt és keresztül mész a pályán ugyanannyi idődbe kerül, csak a játékban tűnik ez kevesebbnek/többnek
  • DannyL
    Hogy a pélóba mész ezzel ilyen gyorsan?
  • BBird
    Az esővel kapcsolatban, nem lehet, hogy valami effekt ki van kapcsolva nálatok?? :-)
  • Marco
    Sajnos nem oldotta meg a problémát a Catalyst 4.8 6.14.10.6467-es sem...
  • sumi
    hali.szeretnék érdeklődni.benyomtam a kódokat a játéknak,azóta kifagy a játék.ez lenne a bibi??
  • Hentes Bill #2958
    jaja, én is azt mondta még a demo kipróbálása után, hogy rövidek a távolságok
  • gumikacsa
    Nem értek egyet veled, bár ez lehet, hogy már az én fanatizmusom. De szerintem nagyon hamar végetér a játék, mert kicsik a távolságok.
  • Marco
    Egyrészt bocs, mert korán reggel van és félrebeszélek (Detonatort írtam Catalyst helyett), másrészt köszi letöltöm és kipróbálom.
  • Slayerboy
    És ez megoldotta a problémám!
  • Slayerboy
    Nekem is ezt csinálta ATi 9000-em van!
  • Slayerboy
    Próbáld ezt!
  • Marco
    Detonator 4.8 van fent, Directx 9.0b-vel.
  • Slayerboy
    A legfrissebb videó kártya drivert tedd fel!
  • Slayerboy
    Mivel a játékban egy perc egy órának felel meg.
    Milyen volna, ha órákig kéne szállítgatnod valamit :D
    (bár... akkor biztos hosszabb játékmenete volna a játéknak :)
  • Marco
    Sziasztok!
    Visszaolvasgattam néhány oldalnyit, de sajnos nem találtam orvosságot a problémámra, de talán tudtok segíteni. Arról lenne szó, hogy a játék gyakran kidob a desktopra a hibaüzenet pedig a prism3d.exe-t említi a hiba forrásaként. Ha jól tévedek, akkor ez a grafikus engine-t indító fájl. Létezik valamilyen patch amely megoldja a problémát?
    Emlékszem, hogy az Across Americában is csinálta ugyanezt, de ott egy idő után megszűnt a probléma. Arra azonban sajnos nem emlékszem, hogy ezt mivel értem el.
    A segítségeteket előre is köszönöm!
  • Garfield
    A végeredmény szempontjából szerintem tökmindegy, hogy azért lesz hosszú egy-egy fuvar, mert lassabban telik az idő vagy mert hosszabbak az utak.

Ha az idő lassabb, akkor a sebesség is lassabb...

Gondolj a legelső kaminodra és egy fuvarra a keleti partról a nyugatira.
  • ZsZso
    Sztem csak idő lassabban kellene hogy teljen a játékban ... erre akart utalni ... nem is tudom ki ... ESTE VAN MÁ ! holnap meg 10kor előadás ... na mentem szunyókálni :)
  • Garfield
    Nem kell egy óra, a keleti parttól a nyugatiig, átlósan. Ez lenne vagy 6-7 óra (ami sztem megvalósítható lenne), bőven hosszabb lenne a játék élettartalma...

Hááát, szerinted hányan ülnének le vele játszani, ha ilyen hosszú lenne egy fuvar? Mert szerintem tuti bukás lenne. Most képzeld el, hogy az első 100 rugót mennyi ideig tartana összeszedni a kezdő kamionnal. A kutya sem játszana vele.

Szerintem a PTTM pont az elviselhetőség határán imbolyog, már ami az időt illeti: nem is elviselhetetlenül/reálisan hosszú, de azért nem is annyira ripsz-ropsz. A fuvaroknál is döntően fél országot keresztezőek vannak, talán pont ezért.
  • gumikacsa
    félek, nem bírnák a tempómat...