52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • M@TriX
    eddig azt hittem biztonságos helyen mászkálok...
  • Slayerboy
    Az elővigyázatosság... nem árt pop up killert használni ;)
  • M@TriX
    naná, csak éppen cikket írtam és ki kellett lőnöm az egészet, még jó, hogy van vágólap ;)
  • Bucser
    Jó poén, de elég ha kilövitek az iexplorer őprocesst és byebye poén... Egyébként tényleg ősrégi:)
  • rasch
    a fék javításra gondolsz?
  • DannyL
    van de ne rakd fel mert mindenkinek fagyizott tőle
  • DannyL
    nemtom
  • rasch
    ja és van e valahol patch hozzá?
  • rasch
    Tudna valaki segíteni, hogy miért szaggat a jázék minimum beállításnál is? Geforce fx 5200
  • rasch
    halihó
  • Mighty
    Nem kell IE-t hasznalni...
  • DannyL
    vaze de beszopattá, restart nélkül nem is tudtam lelőni
  • Hentes Bill #3012
    az igen
  • Hentes Bill #3011
    fejezzük be a flémet ok? és ne te mond meg, hogy hova írjak, és hova nem. ha nem tetszik valami, írjál privátot, ne itt b*zd szét a fórumot.
  • M@TriX
    törékeny cucc...
  • M@TriX
    jö 5let ;)
  • 0ppika
    Legdrágább szállítmány?!
  • M@TriX
    jobb is ha máshol keresed a dolgod :)
    ez meg nem poén amit csináltál, vagy akkor ízlésficamos a poénérzéked...
  • traXion
    Én még nem dolgozok. :))))
  • Garfield
    Csakhogy ha jobban belegondolsz, akkor ezzel azt változtatod, hogy mennyi idő alatt (játékban számított idő!!!) teszed meg az adott fuvart.

Ha mondjuk egy játékperc = 10 valódi másodperc, akkor lehet, hogy 1 nap alatt átszelnéd a kontinenst. (Most ez egy ex has időtartam volt.) Ezzel pedig a játék maradék realitásmorzsái is eltűnnének.
  • Hentes Bill #3004
    nem tudom, ha téged leköcsög gyökereznek, akkor te mit regagálnál rá. aki itt lejáratta magát, az te vagy, én nem anyáztam vissza. ha nem érted a poént, akkor sajnálom. ne én nem flémelek tovább, van jobb dolgom is
  • M@TriX
    nekem még néha elindítani is alig volt időm, erre te meg már kiakasztottad? ;)
  • traXion
    Időben teljesíteni nem pálya a játékban. (szerintem)

Én akkor untam meg, amikor volt kb 10 alkalmazottam, és nagycsomó pénzem, és minek fuvarozzak ha jön a pénz? Sazl....
  • Garfield
    Szerintem a játék valahol ott ér véget, amikor bármerre mész, ismerős lesz az út, tudod, merrefelé fog kanyarodni, stb. Ehhez viszont sokat kell vele menni keresztül-kasul az országon, megkockáztatom, hogy tucatnyi játékóra után.

Persze nem zárom ki, hogy valaki hamarabb megunja a kamionozást. De a játéknak a lényegét pont az adja, hogy el tudd viselni a hosszú, monoton utakat, teljesítsd időben a fuvart és felmarkold a zsét.
  • M@TriX
    inkább te járatod le magad.
    Itt dolgozok is és erre szétcseszed a gépem...

szóval mi is a primitív?

Amúgy első felindulásból írtam, már nem vagyok annyira kiadkadva, de mondjuk a visszakötözködésed helyett egy "jah, bocs"-nak jobban örültem volna, lúzer
  • Garfield
    Banyek, ott a leállósáv.

Én az utak felét a leállósávban töltöm, mert ott nincsenek hülye autósok.
  • Hentes Bill #2998
    te, vegyél már vissza egy kicsit, nagy az arcod otthon a monitor előtt ember... kicsit primitív vagy nem gondolod? saját magad járattad le ezzel az üzenettel, gratulálok.
  • Garfield
    Nna, pont ez a bajom a Kinetic 2T2-vel, hogy nincsenek rá ilyen kiegészítő biszbaszok. Én is ilyen világítós-színváltós-dudálós kamiont akarok.
  • Hentes Bill #2996
    ehhe
  • Duddits
    Hát jó ez az oldal.
  • M@TriX
    menj a francba köcsög, persze megnéztem mire megy a link és ismerős volt a link, a sok gyökér beszúrja minden helyre...
    de rákattintottam itt nem számítottam ekkora bénázásra...
  • gumikacsa
    ó hogy az ég szakadjon rád....
  • Hentes Bill #2992
    itt is vannak nagyon zsír verdák
  • gumikacsa
    http://www.angelfire.com/extreme4/neccustomchrome/
  • Duddits
    Én tudok egy oldalt. http://www.trucksimskins.com/index2.html
  • DannyL
    Jaja ez engem is érdekelne. :)
  • joe69
    szerk:honnan