52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3064 Ilyen monstrummal próbálj meg magyarországon közlekedni. :-D Hogy tudnak ilyennel parkolni. Valaki még Polskival se tudd. :-D -
#3063 nemlehet, az előző részben volt d3d lehetőség, ebben nincsen. -
#3062 "Ha igazán jó játékot akarnának kiadni a ValueSoft-nál, akkor megszereznék mondjuk egy NFS engine-t (mundjuk a HP2-ét vagy az Underground-ét), készítenének kicsit részletesebb autókat, és meglodanák a fizikával kapcsolatos problémákat. Legalább annyit megcsinálhattak volna, hogy egy éles kanyarnál, vagy ha esetleg felborul trailer, akkor leborulna róla a cucc vagy kifolyna a vegyihulladék vagy esetleg egy szép nagy gomba keletkezne a nukleáris hulladékból. Esetleg egy kis törésmodellt is rakhatnának bele."
NA, erre pont az NFS engine 0 fizikája lenne tényleg a legalkalmasabb :D Attol meg, hogy az NFSU-ban folyamatosan taknyos uton mész, még nem szebb a grafika... ebben részletesebbek, jobbak a modellek, csak nem csicsázták annyira tul, mint a szutyok NFS széria utolso részében :(
Amugy van ilyen minöségű szim, a Hard Truck széria pl. valosághübb, mint a 18WOS széria. Ott lehet borulni, stb. -
rasch #3061 Hol lehet állítani a direct3d-t mert alapból nem lehet? -
R9 #3060 eddig semmi baj nem volt,csak egyik kanyarba beszagatott,és utána már a régi fájloknál is. -
#3059 Ezek nagyon durvák vaze. Volt egy pár amiből tuti nem szálltak ki. -
#3058 Csúnya, rossz rendőrök
Azért remélem nem ült benne ember... -
#3057 Elég durva képek! -
#3056 -
#3055 Olyan mint egy vonat... -
#3054 Picuri :)
-
#3053 pedig a configod király.grafikát vedd alaconyabbra.pedig nálad nem kéne szaggatnia.. -
#3052 fúú,ujraraktam a game-t felraktam a 8x agp-t,de semmi ugyanugy szaggadt! -
#3051 Sorry. Nem nagyon vizsgáltam meg mert else indul szóval letöröltem. Talán majd ha jobb gépem lesz. -
#3050 nálam sem lehet.. -
Garfield #3049 Mé', lehet? Hol? Mert nálam csak OpenGL van. -
#3048 Tedd a beállításoknál az OpenGL-t Direct3D-re. -
#3047 olyat csinál a game hogy szaggat :-) de mint állat. -
#3046 Azé ez brutál...:
-
praksi #3045 ja, azt kihagytam, h kiba jó -
praksi #3044 ezt hogyan csináltad? -
#3043 -
#3042 váó! -
#3041 Még nincs. -
#3040 nincs a game-hez magyarítás? -
#3039 Gratulálok a képhez, azért fejlődsz... -
#3038 Na, saját céges vezérkocsi (most ennyi tellett...):
Alkalmazottak gépei (mindnek névreszólóan):
"Egységes flottakép" :))):
-
#3037 Hiszem, ha látom ... -
#3036 HI all!
Nem a legdrágább mert nekem volt már 298.000 ért nukleáris cucc is csk lekéstem róla -
#3035 Elkelt :)) -
#3034 minek ehhez leállítani a netet??? lelövöd az iexplorer exe-t és eltűnik!! -
#3033 Hova lett az Across America topicja?? Azt akarom kérdezni hogy van 3 verzióm a játékből de nem megy egyikse. Sehogy, semmivel. -
#3032 tudom,máshol esik meg egyebek,de abban a körzetben ahol én vagyok,nem mutatja milyen az időjárás.valamiért. -
#3031 Baszódna meg ez a szar!:D
Most állíthattam le a netet, hogy ez a sok faszság eltűnjön!
Hogy jönne rád egyszerre hasmenés és allergia roham!:)) -
#3030 lenne egy problémám.már elég régóta valamiért nincs külsőnézetben motorhang,de más játékoknál meg pl:fegyverhangnincs, meg ilyesmi.újraraktam a hangkártyadrivert de nem segített.tehát szinte minden játéknál a legfőbb dolgoknak nincs hangja.miért?amúgy SB live 5.1-em van. -
#3029 Ez se olyan rossz program :)) -
#3028 Akinek kell erre egy napig még érvényes jelszó, írjon privátban.Aki kapja marja :))) -
#3027 nekem még meló van, de csak 5ig ;)
de randim van, úgyhogy a mai gém is úszik, majd remélem 7végén végre én is fuvarozgathatok, habár most itt a melósgépen is fennt van ;) -
#3026 Én léptem játszani :)) -
#3025 Semmi nem biztonságos...