52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3104 ez nem egészen igaz, újabb raroknál külső tömörítő programot kell megadni. Aztán persze már menni fog... -
#3103 Vagy pedig egy TotalCommander file kezelő programot, ami minden féle tömörítő progit kezel. Azzal bele lehet menni a rar file-ba mintha egy könyvtár lenne és F5-el simán ki lehet "másolni" belőle a cuccot. Valójában nem másolja hanem kitömöríti csak a menete ugyanaz. -
#3102 szedj le egy winrart, azzal csomagold (belépsz a .rarba, kijelölöd a 2 filet, aztán extract to)
winrar lelőhely -
rgida666 #3101 Lehet, hogy nagyon béna vagyok de, hogy kell kitömöríteni? Azt írja nem találja a külső tömörítő programot. -
#3100 Igen úgy könnyebb bemountolni ha előtte kicsomizod. ;) -
#3099 -
#3098 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hát nagyon valószínű, hogy azt nem árt előtte..... -
rgida666 #3097 Hol van a bin fájl? Nem kell előbb kitömöríteni a fájlokat?
*.rar, *.r00........*.r08.
-
#3096 Nem kell cue file. Mountold be a bin-t ugyan úgy mint a cue-t. Amikor nyomod hogy megnyitás, alul állítsd át a file típust "all"-ra és akkor már megjelenik ugyanott a .bin is. -
rgida666 #3095 Segítene nekem valaki?
Letöltöttem a játékot de nem tudom, hogy kell kicsomagolni.
Ha jól tudom két lehetőség van:
1. kiírom cd-re. Hogy írom ki?
2. daemon tools -> mount image: ide kellene berakni a letöltött *.cue file-t. Hol van ez a file?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
#3094 LOÁL -
#3093 Most látom csak, hogy ebből is sms web lett:( kb. 3 hónapja ingyenesen lehetett tölteni :(( -
#3092 Itt is fent van a játék! -
#3091 Másold a neki a p379-es tulajdonságait, és reálisabb lesz. -
#3090 ház ez a verda katasztrófa, rakománnyal 3 mp alatt 90-en van már, lejtőn lefelé majdnem a O-ig átpördült a sebességmérő :P, teljesen elveszi a feelingjét a játéknak. cheatnek nagyon jó -
#3089 hehe -
bazze #3088 Jaj istenem de bonyolult!! -
#3087 nem szóltam, már benyomtam a játékba :)
DannyL: játék könyvtárában nyisd meg a base.scs-t, majd makes/truck, és ide másold be a p379dixie könyvtárat, ennyi :) -
#3086 A MAKES/TRUCK könyvtárba be kell másolni a könyvtárat ami a zip-be van -
bazze #3085 Sikerült már valakinek pályát csinálnia ehez???? -
bazze #3084 nem bánnám ha valaki leírást is küldene! :))) -
#3083 most szerettem volna ezt én is megkérdezni :) -
#3082 Hogy kell berakni Dixie-t? :) -
#3081 -
bazze #3080 Elindult a tervező de úgy látom hogy hosszú lesz ez az éjszaka.......... -
#3079 Írd ide, hogy sikerült-e. -
#3078 Ja, szerkeszteni a köv képpen lehet:
Megkeresed ezt a fájlt:
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\config.cfg
jobbegérgomb, társítás... társítod a jegyzettömbhöz.
megkeresed ezt a sort:
uset g_console "0" átírod erre: uset g_console "1"
elmented.
Elindítod a gammát, a menüben nyomsz egy nullát.(AZ ESC-alattit!!!!!!!), a megjelenő konzolba beírod: edit america és nyomatsz egy entert.
JA, HA SZERKESZTENI AKARSZ, AKKOR NE FULLSCRENBEN INDÍSD A JÁTÉKOT, HANEM ABLAKBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bazze #3077 Bocs hogy zavarlak Gumikacsa pályát nem tudsz véletlenül vagy pályatervezőt??
-
bazze #3076 Köszi!
-
#3075 http://www.freewebs.com/dixiecustomtrucks/
innen van a 90-el repesztő peterbilt is (#3046, csak fekete) -
Redfox #3074 Köszi!
3. ÉS hogyan lehet őket felvenni+ a notebookban, az adataim alatt mik azok a cumók? -
#3073 1. 75
2.kenworth t2000
3.Én nem adom nekik, viszik maguktól. -
#3072 hát nem tudom a HT2 king of The roadnál olyanokat lehetett a póttal rallyzni, hogy Csuhaj!!! -
#3071 HT2-vel? 30-al nem lehetett bevenni a kanyart, pót nélkül megforogtál, a daf még fel is borul, póttal meg sodródik a pót. Má megint nem értek egyet, de mindegy. :) -
bazze #3070 Hi fiuk!!
Kéne nekem egy oldal ahol ehez a játékhoz tudnék pályatervezőt letölteni!Vagy új mapot.
Vagy ha új kamion az is jóó!!!
Ha semmi sincs akkor ugyanezek jók lennének a Across Amerikához is!
Előri is kösz. -
Redfox #3069 Hali!
Már játszom pár napja a gaméval, és nagyon király! Szeretnék kérdezni pár dolgot:
1. Mekkora prestige után jár arany csillag?
2. Melyik a legjobb kamion(ha ezt így meg lehet mondani)?
3. Hogyan lehetnek alkalmazottaid, és hogy tudsz nekik munkát adni?
Előre is köszi! -
#3068 Az első 18wos is Hard Truck :) Ezen a néven jelent meg és a kiadó is így jegyzi a sorozatot: Hard Truck, Hard Truck 2 , Hard Truck: 18 Wheels of Steel, 18 wheels of Steel: Across America, 18 wheels of Steel: Pedal To The Metal... Ja és ugyanaz az engine, csak más a fizika.. meg a Hard truck is baromira arcade volt... Láttál te már 95-el havas uton kamiont rallyzni??? -
#3067 Vedd le az antialiasingot vedd fel maxra a felbontást és láss csodát!!!! -
#3066 "Ott lehet borulni, stb"
-
#3065 Úgyhogy így száguldozzatok!