52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Duddits
    Veszel egy új kamiont aztán hozzá soffőrt. Az Across America-ba úgy volt.
  • Torta
    Hogy lehet soföröket felvenni?
  • DannyL
    LOÁL
  • Duddits
    Winrarral csináltam. És úgy rossz. .rar-t nyitottam és abból szedtem ki a .bin meg a .cue fájlokat. Régen a Tini Nindzsa Teknőcök volt a CRC hibás.
  • PLackó
    sry nem tudtam:P
  • 0ppika
  • Hentes Bill #3138
    mondták már, hogy te egy zseni vagy? :D
  • Hentes Bill #3137
    aha
  • PLackó
    tom,hülye vagyok,de az ilyen mire jó?
    cd nélkül megy a játék vele?
  • Hentes Bill #3135
    tőccsétek ezerrel. no cd patch
  • Fred10
    hát ezt nem hiszem el kétnapja játszok a játékkal és semmi értitek semmi gond órákat játszottam erre most nem akar beindulni mert kiirja hogy a prism3d hibát észlelt.
    De miért???
  • PLackó
    hi.
    mi ban?
  • traXion
    szia
    ban
  • PLackó
    sziasztok.
    66 új üzenet.
  • M@TriX
    attól inkább, hogy hibásan szedte le a netről, vagy újabb pl. rar-ral van összecsomagolva és neki még a régebbi verzió van.
  • ZOLEE22
    ha comanderel illeszted őssze az lesz de ha winrar-al akkor nem lesz az rá katy az elsőre és szépen ősze illeszti persze ennek néha az a feltétele, hogy az a fálj ami csk ugyvan nevezve hogy mitom.001 az valolyában mitom én.r01 és igy tovább az őszes többi r02 ... de ha van mitomén.rar akkor arra kell katy és őszeilleszti a dolgokat

Ha minden igaz igy van de malyd kijavitanak nálam okosabb emberek ha mégse.
  • ChevyG #3128
    most töltöttem le! nagyon nagy ez a gém!
  • Duddits
    Na lenne egy fontos kérdésem. Mitől lesz egy játék CRC hibás? Tegnap az F1 Pro 2004, ma a Cabelas Big Game Hunter 2005. Nem igaz
  • Caponee
    Egyszoval ezt akkor megszívtam. Egyebkent gondoltam hogy ez lesz belöle felelötlenül felrakok minden szemetet. Microsoft meg be k...tja
  • BaLeeX
    Jaja.

Amúgy szerintem lehet uninstallálni ha már feltelepítettétek, tegyétek azt.
  • M@TriX
    meg munkahelyre sem ajánlott, mert nem csak játékokkal problémázik, amúgy biztos jó lesz, de sztem érdemes még várni vele...
  • BaLeeX
    Én is csak annyit tudok okoskodni, hogy aki jót akar magának ne tegye fel az SP2-t. Rengeteg gond van vele azzal szemben, amiket javít. Akik eddig feltették azon szerint csak a szívás van vele, csomó játék sem fut alatta.
  • M@TriX
    hátt az SP2-t talán még nem kellett volna feltenni, persze ez csak saját vélemény, sok az inkompatiblis program (nehéz szó) ;)
  • Caponee
    Van rá megoldás, hogy Service pack 2 alatt fusson a game? Lehet hogy volt rolla szó, úgyhogy bocsi, ha ez már a sokadik ilyen jellegű kérdés.
  • M@TriX
    jah, kitomve se sokkal nagyobb ;)
    100MB installálva ;)
  • Hentes Bill #3119
    aham
  • BaLeeX
    Csak 130 mega körüli a játék tömörítve?
    Ez igen!

Már le is jött.
  • Bucser
    Nekem nem tűnt úgy, hogy mindenbenzinkút ugyanolyan.... Szerintem te mindig ugyanahhoz mész... Én eddig lealább 3 féét láttam.. Egyet az USAban egyet Mexicoban és egyet Canadaban.. ez a minimum...
  • Fred10
    CSÁZTOK!!!

Tök jó a progi de nekem nagyon nem tetszik hogy minden benzinkút ugyanolyan és ugyananyiba kerül nem tudtok valami honlapot ahol lehet benzinkutat szedni.
    Egyébként nagyon fasza!!!
  • BaLeeX
    Kign!
  • M@TriX
    nagy mázli, mert ezek az FTPk hamar halnak, de ez szerencsére úgy tűnik addig húzza, míg midnnekinek meglesz ;)
  • rgida666
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!
  • rgida666
    Hálás köszönet ez bejött!
  • DannyL
    :) minenki ebből él :DDD
  • M@TriX
    jah, klatty ;)
  • M@TriX
    még mindig él az FTP-m amit mondtam anno:

FTPm
  • DannyL
    Klatty
  • BaLeeX
    Ja sürgős lenne az ügy, mert itt csak 384-es ADSL lesz és 16:00-ig dolgozom addig le kéne jönnie meg ki is kéne írnom (+ ~40 perc). :) :(
  • DannyL
    Lehet én még nem találkoztam olyannal ami gond lett volna neki de lehet. Ja és a link: Total Commander
  • BaLeeX
    WOW!
    Elkerülte a figyelmemet a játék de most már nem menekül!

Tudtok valami olyan lelőhelyet ahol nem 1 napig érvényes a kód és fent van a game?
    Esetleg egy grátisz kódnak még jobban örülnék privátba ha valaki már leszedte a cuccot. :)

Thx a tippeket előre is!