52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3144 Veszel egy új kamiont aztán hozzá soffőrt. Az Across America-ba úgy volt. -
Torta #3143 Hogy lehet soföröket felvenni? -
#3142 LOÁL -
#3141 Winrarral csináltam. És úgy rossz. .rar-t nyitottam és abból szedtem ki a .bin meg a .cue fájlokat. Régen a Tini Nindzsa Teknőcök volt a CRC hibás. -
#3140 sry nem tudtam:P
-
#3139 -
#3138 mondták már, hogy te egy zseni vagy? :D -
#3137 aha -
#3136 tom,hülye vagyok,de az ilyen mire jó?
cd nélkül megy a játék vele? -
#3135 tőccsétek ezerrel. no cd patch -
#3134 hát ezt nem hiszem el kétnapja játszok a játékkal és semmi értitek semmi gond órákat játszottam erre most nem akar beindulni mert kiirja hogy a prism3d hibát észlelt.
De miért??? -
#3133 hi.
mi ban? -
#3132 szia
ban -
#3131 sziasztok.
66 új üzenet. -
#3130 attól inkább, hogy hibásan szedte le a netről, vagy újabb pl. rar-ral van összecsomagolva és neki még a régebbi verzió van. -
ZOLEE22 #3129 ha comanderel illeszted őssze az lesz de ha winrar-al akkor nem lesz az rá katy az elsőre és szépen ősze illeszti persze ennek néha az a feltétele, hogy az a fálj ami csk ugyvan nevezve hogy mitom.001 az valolyában mitom én.r01 és igy tovább az őszes többi r02 ... de ha van mitomén.rar akkor arra kell katy és őszeilleszti a dolgokat
Ha minden igaz igy van de malyd kijavitanak nálam okosabb emberek ha mégse. -
#3128 most töltöttem le! nagyon nagy ez a gém! -
#3127 Na lenne egy fontos kérdésem. Mitől lesz egy játék CRC hibás? Tegnap az F1 Pro 2004, ma a Cabelas Big Game Hunter 2005. Nem igaz -
Caponee #3126 Egyszoval ezt akkor megszívtam. Egyebkent gondoltam hogy ez lesz belöle felelötlenül felrakok minden szemetet. Microsoft meg be k...tja -
#3125 Jaja.
Amúgy szerintem lehet uninstallálni ha már feltelepítettétek, tegyétek azt. -
#3124 meg munkahelyre sem ajánlott, mert nem csak játékokkal problémázik, amúgy biztos jó lesz, de sztem érdemes még várni vele... -
#3123 Én is csak annyit tudok okoskodni, hogy aki jót akar magának ne tegye fel az SP2-t. Rengeteg gond van vele azzal szemben, amiket javít. Akik eddig feltették azon szerint csak a szívás van vele, csomó játék sem fut alatta. -
#3122 hátt az SP2-t talán még nem kellett volna feltenni, persze ez csak saját vélemény, sok az inkompatiblis program (nehéz szó) ;) -
Caponee #3121 Van rá megoldás, hogy Service pack 2 alatt fusson a game? Lehet hogy volt rolla szó, úgyhogy bocsi, ha ez már a sokadik ilyen jellegű kérdés. -
#3120 jah, kitomve se sokkal nagyobb ;)
100MB installálva ;) -
#3119 aham -
#3118 Csak 130 mega körüli a játék tömörítve?
Ez igen!
Már le is jött. -
#3117 Nekem nem tűnt úgy, hogy mindenbenzinkút ugyanolyan.... Szerintem te mindig ugyanahhoz mész... Én eddig lealább 3 féét láttam.. Egyet az USAban egyet Mexicoban és egyet Canadaban.. ez a minimum... -
#3116 CSÁZTOK!!!
Tök jó a progi de nekem nagyon nem tetszik hogy minden benzinkút ugyanolyan és ugyananyiba kerül nem tudtok valami honlapot ahol lehet benzinkutat szedni.
Egyébként nagyon fasza!!! -
#3115 Kign! -
#3114 nagy mázli, mert ezek az FTPk hamar halnak, de ez szerencsére úgy tűnik addig húzza, míg midnnekinek meglesz ;) -
rgida666 #3113 Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!
-
rgida666 #3112 Hálás köszönet ez bejött!
-
#3111 :) minenki ebből él :DDD -
#3110 jah, klatty ;) -
#3109 még mindig él az FTP-m amit mondtam anno:
FTPm -
#3108 Klatty -
#3107 Ja sürgős lenne az ügy, mert itt csak 384-es ADSL lesz és 16:00-ig dolgozom addig le kéne jönnie meg ki is kéne írnom (+ ~40 perc). :) :( -
#3106 Lehet én még nem találkoztam olyannal ami gond lett volna neki de lehet. Ja és a link: Total Commander -
#3105 WOW!
Elkerülte a figyelmemet a játék de most már nem menekül!
Tudtok valami olyan lelőhelyet ahol nem 1 napig érvényes a kód és fent van a game?
Esetleg egy grátisz kódnak még jobban örülnék privátba ha valaki már leszedte a cuccot. :)
Thx a tippeket előre is!