52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3184 Hi you. Jó. Kamiont vezetni. Igen. Nincs mit.
-
#3183 Hy all.Milyen a játék??Miket lehet benne csinálni??Érdemes letölteni?? Kösz -
#3182 4.8-ast? -
#3181 amelyik tetszik neked.
Nekem most a Peterbillt tetszik ami alattam van :) -
KÁdám #3180 Szerintettek melyik a legjobb kamion? -
#3179 Nekem 4.8-as Catalyst van fenn... -
#3178 akkor nincs 5let, max winreinstall :)
valamivel akadhat.
max annyit megpróbálhatsz, hogy a folyamatban lévő programokat lődd ki, hogy csak a systray menjen hátha valami futó alkalmazással akad. (ami ritka lenne, de a winnél sose tudni...) -
Marco #3177 Arról váltottam ATI-ra és nem bántam meg. -
Marco #3176 Mindenféle drivert próbáltam, eredmény nélkül. -
fgm #3175 No Cd patch van csak egyenlőre. -
#3174 van valami pecs már a gamehez, vagy jó anélkül is ? -
fgm #3173 Vegyé Geforce-t ! -
#3172 ami írtam arra semmi?
régebbi drivert próbáltál? -
Marco #3171 Hát akkor marad a pislogás itt a fórumban mert más ötletem nincs. -
#3170 írtam, hogy nekem 9200 azért gondolom hogy inkább driverrel lehet valami, te melyik drivert használod? -
#3169 Nekem ATI 9600 XT-m van és semmi baj nem volt még vele -
fgm #3168 xsak=csak
aziknak=azoknak -
fgm #3167 Úgy vettem észre, hogy xsak aziknak szarakodik a játék akiknek ATI Radeon-juk van. Érdekes Gef FX kártyákon semmi baj sincsen ! -
#3166 bár lehet, hogy a monitor miatt
:) -
#3165 nem hinném, én rengeteg helyre rakom fel a magyar verziót jelenleg ezen a gépemen is , munkagep, az van és eddig az összes gépen elindult... vmi más prücök lesz. Pedig ez a munkagép nem valami ász, nem valami új driver, ati9200, Cel1.7, 256MB ram, persze ezen nem is megy fullosan, de elindul :)
és halom vírus és egyéb betámadás érte már ezt a gépet, szóval nem is friss a win. Atz otthopni gépemen d9c figyel szóval az sem a gond, szóval sztem a catalystel lesz a bibi... sztem. vagy legalábbis most más nem jut eszemeb :) -
Marco #3164 Gondolod az megoldaná a problémát? -
Marco #3163 Nincs SP2-m. Még nem érkezett el az ideje a frissítésnek, hiszen nem egészen megbízható a pakk. -
Marco #3162 Azzal az összeállítással is próbálkoztam (az volt a legelső) és sajnos ugyanezt a hibát generálta. -
#3161 végre volt időm este 2 órát játszani vele :)
Sztem annak a legjobb szórakozás akinek csak annyi iodeje van mint nekem. A 2 óra olyxan hamar elszállt csakna, és még csak 50.000-et szedtem össze, de most kaptam egy 22.000-es fuvart a kontinens másik végére, tejet kell szállítanom. :) Eddig 6 fuvar volt meg. A kamionok über szépek, mindent maxra nyomtam, de az utcai kocsik még mindig 4szögek. Másik negatívum, hogy egy autónál sikerült elérnem amit lentebb is írtunk, hogy az AA-ban nagyon benne volt. POntosan az, hogy megy előttem egy tötymörgő, amikor 100al száguldozok dudálok mint állat motorfék, fék meg minden királyul nézett ki :)))
nem sokkal mögötte sikerül lelassítanom az ő tempójára, erre bevágta a féket :))) Az AAban ez sokszor előfordult, reménykedtem ezt kiszedték. de nem, ráadásul Atom-ot szállítottam :) Izgalams volt. -
#3160 már ki -
#3159 Erosebb motorral, illetve tobb fokozatu valtoval. -
#3158 Magyar windowsra meg nem adtak ki az SP2-t, nem? -
sony #3157 50mph-es sebességkorlátot mivel vagy hogyan lehet feloldani? -
Caponee #3156 Van service pack 2 a gépeden? Én arra tippelnék, mivel nekem is ugyan ezt teszi és a sp2 nélküli régebbi winfoson futott. Én sajna nem tudom levakarni az sp2 de, ha te teheted, szed le és próbáld ki, hogy nélküle elindul e. -
#3155 Mindig is csak a baj volt a honositott windowsokkal...
Ha teheted, inkabb valts angol verziora. -
zoszt #3154 Hali! Ötletem nincs, csak jelzem, hogy kicsit rosszabb konfiggal Catalyst 4.8 és DirectX 9.0b-vel edig hiba nélkül ment. Remélem még menni is fog. Bár Fred10 hozzászólása (#3134) után már kezdek félni. -
Marco #3153 Azt hittem érthetően fogalmaztam, talán így érted mit akarok mondani:
-
#3152 Én ezzel próbálkoznék :
(Ha magyar a windowsod, akkor elég csekély az esély, de egy próbát megér)
Fogod a hibaüzit (szó szerint) és bekopasztázod a google -be és rákeresel. Aztán reménykecc, hogy van olyan forum hozzászólás ahol említik ... nomeg, hogy ott van rá a válasz is. Ha az angollal hadilábon állsz, nyugodtan másold be ide a hibaüzit, majd megpróbálok ránézni, hátha van vhol vmi róla.
De e nélkül csak sötétben tapogatózik aki segíteni akar neked. -
Marco #3151 Srácok! Több napja letöltöttem már ezt a játékot és nagyon szeretnék vele játszani. Azonban sajnos nem megy. A hiba a következő: az elindítás után a menüből új játékot kezdek, elkezdi betölteni a cuccot és amikor a csík a végére ér egy csúf Windows hibaüzenet jelenik meg, amelyben a prism3d.exe-t említi. Sokmindent kipróbáltam már, de nem jöttem rá mi lehet az oka. Volt Windows reistall is. Jelenleg Catalyst 4.9 és DirectX9.0c figyel fent, a konfigomat pedig az aláírásomban látjátok. Akinek van ötlete, lécci írjon. -
praksi #3150 köszi ;-) -
#3149 Csak akkor jelöli, ha már főnök vagy.
Kezdésnek: a 10-es úton van kettő is. -
praksi #3148 csak az a problem, h a térképen egy ilyen helyet se jelöl, hiába kapcsolom be, h jelenítse meg... -
Torta #3147 Meg kell látogatni olyan helyeket, ahol lehet kamionokat venni, utána már bárhol tudsz vásárolni az "N" gomb megfelelő menüjében. Minél több ilyen helyen voltál, annál nagyobb a választék... (persze pénz is krll :) ) -
#3146 Nemtudom. Mikor lesz zsetonod. Nem? Nekem nem indul ugyhogy nem vagyok jártas benne. -
praksi #3145 új kamiont mikortól lehet vásárolni?