52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • 0ppika
    Hi you. Jó. Kamiont vezetni. Igen. Nincs mit.
  • Laciiiiiii
    Hy all.Milyen a játék??Miket lehet benne csinálni??Érdemes letölteni?? Kösz
  • M@TriX
    4.8-ast?
  • M@TriX
    amelyik tetszik neked.
    Nekem most a Peterbillt tetszik ami alattam van :)
  • KÁdám
    Szerintettek melyik a legjobb kamion?
  • balintka
    Nekem 4.8-as Catalyst van fenn...
  • M@TriX
    akkor nincs 5let, max winreinstall :)
    valamivel akadhat.
    max annyit megpróbálhatsz, hogy a folyamatban lévő programokat lődd ki, hogy csak a systray menjen hátha valami futó alkalmazással akad. (ami ritka lenne, de a winnél sose tudni...)
  • Marco
    Arról váltottam ATI-ra és nem bántam meg.
  • Marco
    Mindenféle drivert próbáltam, eredmény nélkül.
  • fgm
    No Cd patch van csak egyenlőre.
  • ÁjjLe BoBBi
    van valami pecs már a gamehez, vagy jó anélkül is ?
  • fgm
    Vegyé Geforce-t !
  • M@TriX
    ami írtam arra semmi?
    régebbi drivert próbáltál?
  • Marco
    Hát akkor marad a pislogás itt a fórumban mert más ötletem nincs.
  • M@TriX
    írtam, hogy nekem 9200 azért gondolom hogy inkább driverrel lehet valami, te melyik drivert használod?
  • balintka
    Nekem ATI 9600 XT-m van és semmi baj nem volt még vele
  • fgm
    xsak=csak
    aziknak=azoknak
  • fgm
    Úgy vettem észre, hogy xsak aziknak szarakodik a játék akiknek ATI Radeon-juk van. Érdekes Gef FX kártyákon semmi baj sincsen !
  • M@TriX
    bár lehet, hogy a monitor miatt

:)
  • M@TriX
    nem hinném, én rengeteg helyre rakom fel a magyar verziót jelenleg ezen a gépemen is , munkagep, az van és eddig az összes gépen elindult... vmi más prücök lesz. Pedig ez a munkagép nem valami ász, nem valami új driver, ati9200, Cel1.7, 256MB ram, persze ezen nem is megy fullosan, de elindul :)
    és halom vírus és egyéb betámadás érte már ezt a gépet, szóval nem is friss a win. Atz otthopni gépemen d9c figyel szóval az sem a gond, szóval sztem a catalystel lesz a bibi... sztem. vagy legalábbis most más nem jut eszemeb :)
  • Marco
    Gondolod az megoldaná a problémát?
  • Marco
    Nincs SP2-m. Még nem érkezett el az ideje a frissítésnek, hiszen nem egészen megbízható a pakk.
  • Marco
    Azzal az összeállítással is próbálkoztam (az volt a legelső) és sajnos ugyanezt a hibát generálta.
  • M@TriX
    végre volt időm este 2 órát játszani vele :)

Sztem annak a legjobb szórakozás akinek csak annyi iodeje van mint nekem. A 2 óra olyxan hamar elszállt csakna, és még csak 50.000-et szedtem össze, de most kaptam egy 22.000-es fuvart a kontinens másik végére, tejet kell szállítanom. :) Eddig 6 fuvar volt meg. A kamionok über szépek, mindent maxra nyomtam, de az utcai kocsik még mindig 4szögek. Másik negatívum, hogy egy autónál sikerült elérnem amit lentebb is írtunk, hogy az AA-ban nagyon benne volt. POntosan az, hogy megy előttem egy tötymörgő, amikor 100al száguldozok dudálok mint állat motorfék, fék meg minden királyul nézett ki :)))
    nem sokkal mögötte sikerül lelassítanom az ő tempójára, erre bevágta a féket :))) Az AAban ez sokszor előfordult, reménykedtem ezt kiszedték. de nem, ráadásul Atom-ot szállítottam :) Izgalams volt.
  • M@TriX
    már ki
  • Mighty
    Erosebb motorral, illetve tobb fokozatu valtoval.
  • Mighty
    Magyar windowsra meg nem adtak ki az SP2-t, nem?
  • sony
    50mph-es sebességkorlátot mivel vagy hogyan lehet feloldani?
  • Caponee
    Van service pack 2 a gépeden? Én arra tippelnék, mivel nekem is ugyan ezt teszi és a sp2 nélküli régebbi winfoson futott. Én sajna nem tudom levakarni az sp2 de, ha te teheted, szed le és próbáld ki, hogy nélküle elindul e.
  • Mighty
    Mindig is csak a baj volt a honositott windowsokkal...
    Ha teheted, inkabb valts angol verziora.
  • zoszt
    Hali! Ötletem nincs, csak jelzem, hogy kicsit rosszabb konfiggal Catalyst 4.8 és DirectX 9.0b-vel edig hiba nélkül ment. Remélem még menni is fog. Bár Fred10 hozzászólása (#3134) után már kezdek félni.
  • Marco
    Azt hittem érthetően fogalmaztam, talán így érted mit akarok mondani:
  • ZsZso
    Én ezzel próbálkoznék :
    (Ha magyar a windowsod, akkor elég csekély az esély, de egy próbát megér)

Fogod a hibaüzit (szó szerint) és bekopasztázod a google -be és rákeresel. Aztán reménykecc, hogy van olyan forum hozzászólás ahol említik ... nomeg, hogy ott van rá a válasz is. Ha az angollal hadilábon állsz, nyugodtan másold be ide a hibaüzit, majd megpróbálok ránézni, hátha van vhol vmi róla.
    De e nélkül csak sötétben tapogatózik aki segíteni akar neked.
  • Marco
    Srácok! Több napja letöltöttem már ezt a játékot és nagyon szeretnék vele játszani. Azonban sajnos nem megy. A hiba a következő: az elindítás után a menüből új játékot kezdek, elkezdi betölteni a cuccot és amikor a csík a végére ér egy csúf Windows hibaüzenet jelenik meg, amelyben a prism3d.exe-t említi. Sokmindent kipróbáltam már, de nem jöttem rá mi lehet az oka. Volt Windows reistall is. Jelenleg Catalyst 4.9 és DirectX9.0c figyel fent, a konfigomat pedig az aláírásomban látjátok. Akinek van ötlete, lécci írjon.
  • praksi
    köszi ;-)
  • Mighty
    Csak akkor jelöli, ha már főnök vagy.
    Kezdésnek: a 10-es úton van kettő is.
  • praksi
    csak az a problem, h a térképen egy ilyen helyet se jelöl, hiába kapcsolom be, h jelenítse meg...
  • Torta
    Meg kell látogatni olyan helyeket, ahol lehet kamionokat venni, utána már bárhol tudsz vásárolni az "N" gomb megfelelő menüjében. Minél több ilyen helyen voltál, annál nagyobb a választék... (persze pénz is krll :) )
  • Duddits
    Nemtudom. Mikor lesz zsetonod. Nem? Nekem nem indul ugyhogy nem vagyok jártas benne.
  • praksi
    új kamiont mikortól lehet vásárolni?