52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    Én nem tudtam mi ez, a truckpol fórumon találtam, azt gondoltam érdekesebb.
  • FiReBoY
  • praksi
    szerintem is hülyeség. aki türelmetlen, menjen Quake-ezni...
  • FiReBoY
    Hülyeségnek tartom... Nemtom mi a jó abban, hogy felcseréljem a kamionok sorrendjét...
  • FiReBoY
    Alapjáték.
  • Scholes18
    abszolút láma kérdés következik:

ez a rész most kiegészítő vagy alapjáték?
  • gumikacsa
    Hey all!

Heres just a small tip for all you employees! Tired of starting of with the Peterbilt 351? Want to get hauling right away with a Kenworth T2000? Now you can!

Here's what you do:

1. ) Go to ...\My Documents\18 WoS Pedal to the Metal\defs
    2. ) Open "economy.def" with Notepad
    3. ) Change the order of the trucks (i.e if you want to start with the Kenworth 900L Castle, put that trucks foldername at the beginning and that would be "kw900")

Look below how i've done:
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    def economy {

truck_upgrades:"p351;p362;p379;p387;kw900;m613;kk100;mv;i9300;ws;fla;flcc;s9513;i9200;vvn;fcl;kt2000"
    acc_upgrades:"engine;transmission"
    acc_levels:"1;1"
    }
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

That order gives you the four Pete's to start with!

ENJOY!!
  • Duddits
    Na megtaláltam.
  • praksi
    megvan az, csak a topicnyitó az "Across"-t 2 'C'-vel írta...[aCCross] :-))
  • Hentes Bill #3215
    nem szűnt +, használd a keresőt
  • Duddits
    És hova írjam?? Az Across Americáé megszünt.
  • balintka
    Topicot tévesztettél!
    Amúgy meg nem tudom!
  • Duddits
    MOndjátok már meg nekem miért csinálja azt az Across America hogy felrakom meg mindent beállítok a Startnál és mikor megnyomom a Start-ot csak tölt valamit azt abbahagyja. Semmi hibaüzi, csak éppen nem indul. Pedig régebben elindult. Most meg nem.
  • kigyi
    Kösz szépen, így már van tükör a jobb oldalon is :)
  • Slayerboy
    Időtullépést ír! Nincs már fennt a game?
  • 0ppika
    Á nem hát
  • Hentes Bill #3208
    nem reklámozunk
  • Fefe
    nyomd ki a térképet és F2-vel állítsd be
  • kigyi
    Nálam sincs jobb oldalon tükör :(
    Egyébként a magyarosítás jó ötlet lenne, én már el is kezdtem, csak editor nélkül nehéz :(
  • Ger1
    Hello aki le akarja tölteni a Pedal to the Metalt az itt nézze meg: Ger1 Warez
  • praksi
    takarja a térkép, nem? :-)
  • Xian
    HI

AZ miért van hogy nincs jobb oldali tükröm?
  • mEkLaU
    persze csak érted kiesnek a kontaktlencséim ugy ráz:))
    levettem azota már jo nekem is csak miko elöszö mentem rá kavicsra aszittem rosszul leszek elkezdett fájni a fejem ugy rázott
  • traXion
    nem kapcsoltad be
  • Laciiiiiii
    Nekem nem megy kormánnyl,mi lehet a baj ??
  • ZsZso
    Asszem azt le lehet venni, hogy ne úgy rázzon mint a bika. Talán a GAINnál, ha van ilyen :). Nálam is remeg az egész asztal, ha kimegyek az útra. Én bírom, hogy úgy ráz, legalább érzem a FF -et :)))
  • mEkLaU
    Mér ne lehetne menni benne kormánnyal??
    MOMO Force-al nekem megy.semmi baja bár kicsit el van tulozva a poros meg kavicsos utakon a force feedback
  • Hentes Bill #3197
    HL 2 az egy kivételes eset.
  • ZsZso
    Bill, ez még sose volt ok arra, hogy ne legyen hozzá magyarítás. Lásd ... HL2, de ha ebbe kötnél bele, hogy nem akkora kaliber, akkor azt mondom, hogy demo már kint volt hamarabb :). Meg az is egy nyomós érv, hogy 18 WOS AA is ugyanaz mint ez ... annak volt magyarítása, ennek is ugyanott vannak a szkriptjei ... meg is találtam, hogy miket lehet szállítani, csak azokat a dumákat nem amiket mondanak a rádióban, meg a főmenüt nem. Szóval lehetne magyarítani, ha vki nem jáccani akarna, hanem ezt ... ergo azért nincs magyarítás, mert még senki se csinált :)
  • Hentes Bill #3195
    most már tudod
  • Laciiiiiii
    Jah.Jo.Nem tudtam h. most jelent meg
  • Hentes Bill #3193
  • 0ppika
    És?
  • Hentes Bill #3191
    hogy lenne magyarítás hozzá, most jelent meg előző héten
  • Laciiiiiii
    Nah.Semmi.Csak annyi volt,hogy áthelyeztem a filéket,és nem vette!!!
    ÖÖ nem lehet benne kormánnyal menni ?? Vagyis én nem tudok,meg van magyarositás hozzá?thx
  • FiReBoY
    Bővebben? Lefagy töltés közben vagy mi?
  • Laciiiiiii
    HELP!! Feltettem a játékot.Beállitottam.És nyomom a PLAYt én NEM INDUL. Mi a baj ???? HELP!!!Thx
  • Marco
    Köszönöm az ötleteket, de ezeken már én is túl vagyok. Mindent kipróbáltam már, amit ti is leírtatok. Sajnos nem megy. Tesómnak ugyanezzel a konfiggal simán szalad.
  • FiReBoY
    Jó gamma... http://pttm.uw.hu
  • Hentes Bill #3185