52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
FiReBoY #3264 Hát az igen. Akár az Across Americában. -
#3263 Mi gázos abba? -
#3262 bazze , a banner alapján lehet akár teherautó gyorsulásos gém is! -
#3261 Nem erre gondolok, hanem az editor felülete a gázos. -
-
Garfield #3259 Most mi a hurkát írjak, ha valaki a topik 3253-as hozzászólásában, közvetlenül a játék lényegét jól kifejező banner alatt felteszi azt a kérdést, hogy mit is kell csinálni a játékban. -
#3258 LOL :ddd -
Garfield #3257 Most elárulom a Nagy Titkot, csak itt, csak most, csak neked, de ne mondd el senkinek, legyen ez a kettőnk titka.
A semmitmondó cím és a topik bannere jól eltereli az ember figyelmét a progi valódi céljáról:
Kamiont kell vezetni. -
#3256 X árut elszállítani A pontból B pontba, miközben fejlődik/fejlesztheted a játművedet. -
#3255 fuvarozni -
#3254 Nézegettem a városba belépőket üdvözlő táblákat és azt vettem észre, hogy ékezetes karakterek (Üdvözöljük) nem jelennek meg.
Gáz lenne, ha egy táblán ez állna: "Isten hozta Dallasban"?
Más: próbálgattam az editort, de nekem valami eszméletlen bughalmazt jelenít meg, amint lefektetem az első útvonalat... Nézte már valaki?
Megint más: Nagyon gyorsan lehet pénzhez jutni a játékban, illetve a rakomány és maga a kamion sérülése nem kerül sokba. Ezért azon gondolkodtam, hogy a szállításokért járó pénzt osztani kéne öttel vagy tízel. A javítási költséget szorozni minimum kettővel. -
#3253 tulajdonképpen mit kell csinálni ebben a játékban?
gondolom már leírtátok , csak melyik hozzászólásban van. -
#3252 Azé nem érdemes megvenni? -
Danny L #3251 ami a beta leírásában van benne, arra írtam ezt a kommentet -
#3250 a gombok=a sebváltó is megy ahogy beállítom -
#3249 gagyiware, made in china -
#3248 Még az érdekelne, hogy a sebességváltó működik-e a játékokban? -
#3247 jaja -
#3246 Akkor is, ha ki van kapcsolva a ff? -
#3245 Mi? -
#3244 elindítom a játékot, csak úgy a főmenübe, beletaposok a fékbe vagy a gázba és mán' elkezdi rángatni=idióta szoftver,meg az is aki csinálta -
#3243 lol -
Danny L #3242 Hah én hyper threades gépen játszom, de nem sp2-vel. Én addig fel nem rakom az sp2-őt, amíg az ibm azt nem mondja hogy okés. -
#3241 azaz, tecsko gazdaságos -
Danny L #3240 Hát akkor ez valami hulladék hardware lehet. Nem lehet, hogy nem a software hanem maga az eszköz hibás? Ezt abból gondolom, hogy más játéknál is csinálja. Ha ez software-es hiba lenne, akármilyen dzsunka gyártó is, már biztos orvosolták volna. -
#3239 Ez az a tescos kormány, amihez külön sebváltó van kézifékkel? -
#3238 Itt egy bétapecs (ha volt már, akkó bocs):
http://www.valusoftsupport.com/library/patch/BETA_patch_1_02.exe
Leírása (angol)
http://www.valusoftsupport.com/library/patchnote/Beta_Patch_Note.TXT -
#3237 Van valakinek Technology Innovation féle Compressor Supreme ff-es kormánya? (HY-823) Halálra idegel azzal, hogy nem a játék vezérli az ff-et, hiába kapcsolgatom, hanem ő maga dönt arról, hogy most rántok 1et.
Már a drivert is leszedtem, a winfossal megetettem anélkül, de így is idióta. Valszeg a belső szoftvere ilyen hulladék. Ezt nem csak a pttm-mel csinálja, hanem akármilyen játékkal -
#3236 Ja. Átolvastam. Minden műkszik, kivéve a pályaszerkesztőt. Az is műkszik, de ha megszerkeszted, nem lehet sehogy visszatölteni (bár én még a demóval próbáltam, a fullal még nem, de szerintem azzal sem működik...). -
Danny L #3235 Olyan pici a mérete, hogy én egy 8cm-s cd-re írtam ki. LOL -
#3234 Mert valami nagyonkomoly tömörítési módszert alkalmaztak. Nem a méret a lényeg. Próbáld ki, meg fogsz lepődni, mi fér ebbe a pár Mb-ba... :) -
#3233 ne kérdezd, fingunk sincs, de kurva jó a gamma, tőccsed -
#3232 Áááhh. köszi. Amúgy így tök szar lenne. Akkor minek küzdenél a pénzért? így küzdesz hogy minnél jobb kamionod legyen. -
#3231 és hogy lehet hogy ilyen kicsi az egész mérete? -
#3230 Hehhh... -
Danny L #3229 Le van írva abban a fájlban, hogy te alkalmazottként milyen sorrendben fogod kapni az új kamcsikat a s*gged alá. Na ezt a sorrendet buherálhatod meg úgy, hogy pl egyből a legfrankóbb kamionnal kezdesz. -
#3228 Mi az hogy felcseréli? -
Danny L #3227 Sziasztok! Azta de sok hozzászólás volt amióta nem jártam itt. Amint látom nem csak én küzködöm a fagyásokkal a gammában. Ja már csinálgatom az első PTTM videót. -
FiReBoY #3226 utorial - tutorial -
FiReBoY #3225 Hát nemtúlzottan. Ami érdekes utorial volt az a PTTM Hungary-n fent van magyarul.