52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3344 Pont most csináltam egy 139 000$-us fuvart, Miamiból Mexikóba. Most ennyiért lehet venni egy kamiont, és ez még csak egy ezüst csillagos megbízás volt időre. -
#3343 Ja, a fuvardíjak tényleg nem reálisak. Szerintem a városok közt is sokkal nagyobb távolságoknak kellene lenni.
Természetesen havonta kap annyit, ha nemzetközizne, kb. 2X annyit kapna. Az ithoni belföldi fuvarosok jó ha hazavisznek százat, bár ezt is cége válogatja... -
praksi #3342 már voltak... -
#3341 az lesz inkább a jó..:) ez kutyafüle ahoz. -
#3340 Az is jó lesz! Addigra bizti lesz uj gépem azt majd tudok azzal is játszani. :-) -
#3339 az se lessz rossz...))
-
#3338 az egy másik játék lesz, valamikor jövőre -
#3337 minden truck rajongonak ajánlom:
http://pttm.uw.hu
http://www.truckweb.ca/Fto_Paule_Wreck1.htm
-
#3336 A Pedal to the medal-nak ring n roll volt a neve (lett volna)? -
#3335 Nem hinnem, hogy egy sofor kap 1 millat (5000 dolcsi) egy fuvarert. Na meg nem ritka a 100-200 ezres fuvardij sem a jatekban.
Azt a 250-300 penzt gondolom nem fuvaronkent, hanem havonta kapja az ismerosod. -
#3334 Sztem csak itthon keresnek szarul a kamionosok. Van egy kamionos ismerősöm, Aki itt Magyarországon fuvarozik, de holland cégnek, kb. ötszörösét keresi, mint egy ithoni sofőr. Ami belföldi fuvarozással 250-300 ezer péz. -
FiReBoY #3333 Okés. -
#3332 köszöntem. -
FiReBoY #3331 http://pttm.uw.hu letöltések között van -
#3330 amúgy télleg nem rosz game -
#3329 mp3 to ogg convertet tud vki?? -
#3328 akkor minná megvan a bronz:D -
#3327 25 bronz, 50 ezust, 75 arany -
#3326 és már van ööööö....asssszzzzemm...23 presztizsem:D -
#3325 az már megvan... -
FiReBoY #3324 Owner operatorrá kell nőni ahhoz, hogy gyűtsd a csillagokat. Ownerop-hoz pedig 100000$ kell. -
#3323 mennyi prsztizs kell, hogy kapjak csillagot? 100? -
#3322 Ha tul sokaig jatszol egy huzamban, akkor az autok egy ido utan eltunnek.
Sajnos itt is el van szurva. Miutan boss vagy, mar nincs motivacio. Vagy rosszul tudom?
Ezt mar en is irtam, hogy nagyon olcson meg lehet uszni az utkozeseket es a szallitmany seruleset.
A fuvarok is tul sokat ernek. (Minden kamion sofor milliomos az USA-ban? Megyek oda melozni )
-
#3321 :D -
#3320 NFS-el, vagy TOCA-val :) -
FiReBoY #3319 50 mph. egyébként mit vársz egy tele rakománnyal? :) -
#3318 mért csak 50el megy a kamion? van vlami speedlimit vagy ijesmi? hol lehet ezt orvosolni?
-
#3317 Na, eljutottam odáig, hogy megvan a Silver csillag presztizsem és Company Boss lettem, vettem fel egy alkalmazottal (2 prestizs pont múlva ezüstcsillagos lesz ő is, heti 630-ért) egy fasza kamionnal.
Még pár észrevétel:
- Nem tudom milyen hülye bug, de az utolsó órában úgy játszottam, hogy eltűntek a közúti járművek! Csak a városokban voltak parkoló autók, de ott sem közlekedtek.
- Még pár ötletes dolgot láttam, tüzijátékot Las Vegasban, Repülőtéri terminált ahova pont leszállt egy baszottnagy repcsi, sugárhajtású repülő húzott el a fejem felett és éjszakai erdőtüzet Seattle alatti úton! Majd szúrok be képet.
- A 18WOS pont akkor vesztette el a varázsát, amikor fel tudtál venni alkalmazottakat és meg volt a legjobb kamionod és utána nem tudtál már mit csinálni.
Kíváncsi vagyok itt mennyire lesz ez a helyzet, de abban már alapban javultak, hogy a Truck Dealereket egyenként kell megkeresni és ez is motiválja az embert, hogy minél többet találjon, mert annál több a választék a kamionok között.
- Túl olcsó a kamion javítása és túl kicsit sérül ütközéskor. Ha egy kamionnal az életben nekiszabok 50-el egy villanyoszlopnak akkor ott nem 1% kár keletkezik amit 50$-ért megjavítanak.
- Túl kevés a pihenő, hülyén vannak elosztva és simán be lehetne vezetni, hogy normálisabb kaminokban ahol van hálófülke akkor abban is lehessen pihenni.
Ja és kifáradás után is lehet vezetni, ezt is nehezíthették volna még, mondjuk egyre sűrűbben csukódik be a szeme és egyre kevesebbet lát az útból.
- Túl sokat fizetnek a fuvarokért mindenhol. Nem tudom igazándiból nem hinném, hogy bármelyik cégnek megéri a 3 várossal odébb lévő üzletébe egy kamion tojást átszámítva 30millió forintért elszállíttatni...
Ezt a részt jobban kidolgozhatták volna, mondjuk lehettek volna különösen veszélyes szállítmányok plusz pénzért meg ilyenek. Amik most is vannak de azokért már 80-100 ezer $-t is fizetnek.
- A 18WOS-hez képest az alkalmazott irányítását úgy nézem egyszerűbben és okosabban megoldották. Meg lehet neki adni, hogy hova menjen áruért és ott mit vegyen és hova vigye. Igaz itt még lesznek gubancok abból, hogy mire odaér lehet, hogy az már nem lesz aktuális de ott még nem tartok ez most fog kiderülni.
Szóval fasza a játék, patchekkel sok mindent faszán lehetne orvosolni. -
#3316 Aktiváld ezt: "Swicht the company boss mode"
Utána ha van elég pénzed egy második kamionra akkor megveszed és tudsz felvenni alkalmazottat. -
Redfox #3315 Hali!
El tudná valaki magyarázni, hogy hogyan lehet felvenni valakit a cégembe, és ezzel kapcsolatos dolgokat?
Előre is köszi! -
praksi #3314 ez volt az a repülőbaleset? :-)
-
bazze #3313 fiuk tud valaki valami oldalt ahol lehet map-ot letölteni??
-
#3312 A telephelyeken is lehet. -
#3311 Ez a pecs csak a p362-őn javít. -
#3310 Ja és ráadásul beta patch-ról van szó. -
#3309 Hi all!!
Ez a patch csak azoknak segíthet akiknek az Sp2 fennt van. Én nem tudom,hogy müxik e vele mert nekem nincs Sp2 fennt és egy darabig nem is lesz:) -
#3308 szerintem másik ez az 1.02.nem tudom. -
#3307 a 2-es pont nem teljesen így van:) Én PL úgy nyomom, hogy ki van kapcsolva az Upgrade anywhere.. szal ha uj kamion kell elbattyogok a kereskedőhöz meg alkatrészért is azthiszem:) EZ így valóságos:) Így már nem is olyan rövid az idő:) -
praksi #3306 amúgy azt a kaput lazán ki lehet nyitni, csak a verda orrával meg kell nyomni :-) -
#3305 ez nem az, amit már kitárgyaltunk, hoyg ne tegye fel senki se, mert fasgyni fog a játék tőle? vagy ez egy másik?