52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
oké,köszi. -
Ne baszd el a játékot cheattel szerintem se.
10-12 óra játékkal már simán el lehet érni a Company Boss szintet és utána már amúgy sem sok kihívás van a játékban de addig nagyon jó. Most ha beírod a csítet már nem lesz értelme miért folytatni.
De ha mégis ezt akarod akkor: http://pttm.uw.hu -
Északon. Seattle-től is északra az országúton, már kanadában. -
töltsd le a fullt. -
hi
nem tudja valaki, hol lehet megtalálni a crackot, amivel a demóból full verziót lehet csinálni?
esetleg vki nem tud license kódot??? -
De nagyon kevés idöm van játszani,és ezért kéne. -
sehova. nem csítelünk -
hova kell berirni a csitkodót?
-
praksi #3376 a Galériámban van egy kép: lehet Volcano-t venni -
praksi #3375 meg az egyedi festéseket hogyan csinálja? de hogy kapna defektet, nem mondaná ám meg :-DD -
gondolom Seattle környékén -
:)melyik városban volt hó? -
Nekem meg már hó is volt!
Én meg azt hittem az esőről, hogy egy fasza kis effekt. Aztán megpróbáltam 50-el befordulni egy kereszteződésben a városban zuhogó esőben, ami szárazon simán összejön, hát nem részletezem mi lett a vége... -
KÁdám #3371 Hi Gumikacsa!
Hogyan teszel írást a kamionjaidra? -
még minmdíg nem volt eső:((
pedig a térkép jelez esőket,de nálam mindíg 7 ágra süt a nap:( -
Akkor jó. Én annó a Hard Truck-kal nyomtam, az is nagyon tetszett :) -
cosmo72 #3368 Koszi -
:-) Nem a méret a lényeg! -
Teljes játék. -
Ez kiegészítő? Mert a játék elég kicsi önnáló játlknak, vagy tényleg ekkora, és standalone? -
Azt kell hogy a táblákat nézd! Igaziban sincs mindenkinek GPS-e. :-) -
Már a felé haladok :)
Minden fuvar előtt megnézem a nagy térképen merre érdemes menni, aztán már csak a táblákat figyelem. Csak a városokban kapcsolom be a kis térképet, mert kissé nehéz lenne fejben tartani az összes lerakat helyét :) -
FiReBoY #3362 Tudni kell fejből a térképet és úgy kell vezetni, ha a visszpilleket használni akarjátok. :) -
Nezegettem a tükrök és a térkép beállítását és azt már el tudtam érni, hogy a méretét/helyzetét meg lehet változtatni, viszont ha a térkép be van kapcsolva, mindenképpen eltűnik a jobb oldali tükör :( Sajnos a programon belül van valahol... -
ha kikapcsolod a mapot -
cosmo72 #3359 Udv Mindenkinek,
Nem tudja e valaki, hogy lehet a ket oldalso visszapillantot egyszerre hasznalni? Koszonom. -
Azt irtam be, na majd otthon megnézem még1x és mondom melyikre gondoltam. -
Nincs olyan kamion a főmenüben, amit nem lehet megvenni. Ne azt írd be, hogy alltruck, mert az nem működik itt. Hanem:
cheat dealers - így az összes kereskedő választéka megjelenik. -
Aham én is erre tippeltem, csak előző játékban (újrakezdtem) volt benne a listában és most nem találtam a Dealert akinél volt. De megkeresem.
Kösz a térképet is!
Még egy érdekes dolog, ha a főmenüben nézed a kamionokat akkor ott van 1-2 plusz tipus valami Volcoano meg még 1 minimum amiket a játékban nem lehet venni de ránézésre elég ütősek ezekkel mi a helyzet?
Beírtam az all trucks csítet, hogy megnézzem de nem voltak a listában. -
Opsz, 1-es nekem. kenWorth -
Téves, volt érdemi válasz. Akkor is mondtam, hogy a kenvorth t2000-es (kinetik 2t2).
-
FiReBoY #3353 Köszönöm a reklámot -
FiReBoY #3352 Sorry a méretért. Elvileg ezek vannak. -
FiReBoY #3351 -
FiReBoY #3350 Esküdj nem találom... -
FiReBoY #3349 De van. Mindjárt megkeresem. -
Ja láttam, csak érdemi válasz ott sem volt.
Azért érdekelne igazán, mert gondolom jópár Truck Dealernél nem voltam még így biztos nincs közel sem az összes tipus sem a listában.
Nincs valami térkép valahol ahol az összes Truck Dealer helye be van jelölve? -
praksi #3347 nekem most egy Forerunner 21C-m van, szép éjfekete színben. sztem kurvajó, Charlestonban tankolatm, Albuquerque-nél volt félállásban a mutató, és Los Angelesig nem is kellett megállni tankolni.... ja, és viszi a 70 MpH-t! (najó, csak 65 :-D) -
Már lejebb is kérdezeték melyik a legjobb. -
Melyik a legjobb kamion a játékban?
Nekem valami Interpid nevű van 219000$ körüli az ára, van még egy 220000$ körüli de nem minden értéke jobb.