52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • PLackó
    oké,köszi.
  • BaLeeX
    Ne baszd el a játékot cheattel szerintem se.
    10-12 óra játékkal már simán el lehet érni a Company Boss szintet és utána már amúgy sem sok kihívás van a játékban de addig nagyon jó. Most ha beírod a csítet már nem lesz értelme miért folytatni.

De ha mégis ezt akarod akkor: http://pttm.uw.hu
  • BaLeeX
    Északon. Seattle-től is északra az országúton, már kanadában.
  • PLackó
    töltsd le a fullt.
  • autoszimulator
    hi
    nem tudja valaki, hol lehet megtalálni a crackot, amivel a demóból full verziót lehet csinálni?
    esetleg vki nem tud license kódot???
  • Tomo15
    De nagyon kevés idöm van játszani,és ezért kéne.
  • Hentes Bill #3378
    sehova. nem csítelünk
  • Tomo15
    hova kell berirni a csitkodót?
  • praksi
    a Galériámban van egy kép: lehet Volcano-t venni
  • praksi
    meg az egyedi festéseket hogyan csinálja? de hogy kapna defektet, nem mondaná ám meg :-DD
  • Hentes Bill #3374
    gondolom Seattle környékén
  • PLackó
    :)melyik városban volt hó?
  • BaLeeX
    Nekem meg már hó is volt!

Én meg azt hittem az esőről, hogy egy fasza kis effekt. Aztán megpróbáltam 50-el befordulni egy kereszteződésben a városban zuhogó esőben, ami szárazon simán összejön, hát nem részletezem mi lett a vége...
  • KÁdám
    Hi Gumikacsa!
    Hogyan teszel írást a kamionjaidra?
  • PLackó
    még minmdíg nem volt eső:((
    pedig a térkép jelez esőket,de nálam mindíg 7 ágra süt a nap:(
  • I.C.ram
    Akkor jó. Én annó a Hard Truck-kal nyomtam, az is nagyon tetszett :)
  • cosmo72
    Koszi
  • Duddits
    :-) Nem a méret a lényeg!
  • Mighty
    Teljes játék.
  • I.C.ram
    Ez kiegészítő? Mert a játék elég kicsi önnáló játlknak, vagy tényleg ekkora, és standalone?
  • Duddits
    Azt kell hogy a táblákat nézd! Igaziban sincs mindenkinek GPS-e. :-)
  • Mighty
    Már a felé haladok :)
    Minden fuvar előtt megnézem a nagy térképen merre érdemes menni, aztán már csak a táblákat figyelem. Csak a városokban kapcsolom be a kis térképet, mert kissé nehéz lenne fejben tartani az összes lerakat helyét :)
  • FiReBoY
    Tudni kell fejből a térképet és úgy kell vezetni, ha a visszpilleket használni akarjátok. :)
  • Mighty
    Nezegettem a tükrök és a térkép beállítását és azt már el tudtam érni, hogy a méretét/helyzetét meg lehet változtatni, viszont ha a térkép be van kapcsolva, mindenképpen eltűnik a jobb oldali tükör :( Sajnos a programon belül van valahol...
  • robotnyk
    ha kikapcsolod a mapot
  • cosmo72
    Udv Mindenkinek,
    Nem tudja e valaki, hogy lehet a ket oldalso visszapillantot egyszerre hasznalni? Koszonom.
  • BaLeeX
    Azt irtam be, na majd otthon megnézem még1x és mondom melyikre gondoltam.
  • gumikacsa
    Nincs olyan kamion a főmenüben, amit nem lehet megvenni. Ne azt írd be, hogy alltruck, mert az nem működik itt. Hanem:
    cheat dealers - így az összes kereskedő választéka megjelenik.
  • BaLeeX
    Aham én is erre tippeltem, csak előző játékban (újrakezdtem) volt benne a listában és most nem találtam a Dealert akinél volt. De megkeresem.

Kösz a térképet is!

Még egy érdekes dolog, ha a főmenüben nézed a kamionokat akkor ott van 1-2 plusz tipus valami Volcoano meg még 1 minimum amiket a játékban nem lehet venni de ránézésre elég ütősek ezekkel mi a helyzet?

Beírtam az all trucks csítet, hogy megnézzem de nem voltak a listában.
  • gumikacsa
    Opsz, 1-es nekem. kenWorth
  • gumikacsa
    Téves, volt érdemi válasz. Akkor is mondtam, hogy a kenvorth t2000-es (kinetik 2t2).
  • FiReBoY
    Köszönöm a reklámot
  • FiReBoY
    Sorry a méretért. Elvileg ezek vannak.
  • FiReBoY
  • FiReBoY
    Esküdj nem találom...
  • FiReBoY
    De van. Mindjárt megkeresem.
  • BaLeeX
    Ja láttam, csak érdemi válasz ott sem volt.
    Azért érdekelne igazán, mert gondolom jópár Truck Dealernél nem voltam még így biztos nincs közel sem az összes tipus sem a listában.

Nincs valami térkép valahol ahol az összes Truck Dealer helye be van jelölve?
  • praksi
    nekem most egy Forerunner 21C-m van, szép éjfekete színben. sztem kurvajó, Charlestonban tankolatm, Albuquerque-nél volt félállásban a mutató, és Los Angelesig nem is kellett megállni tankolni.... ja, és viszi a 70 MpH-t! (najó, csak 65 :-D)
  • Duddits
    Már lejebb is kérdezeték melyik a legjobb.
  • BaLeeX
    Melyik a legjobb kamion a játékban?
    Nekem valami Interpid nevű van 219000$ körüli az ára, van még egy 220000$ körüli de nem minden értéke jobb.