52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • zoszt
    Köszi!!!
  • gumikacsa

• zoszt
    Milyen igaz, emlékszem nekem is át kellett állítani.
  • gumikacsa
    Amikor a pedált állítod, ott van egy olyan hogy Pedal axis mode:Combined. Na nekem csak akkor műkszik rendesen, ha ez ki van pipálva. Igaz az én kormányom egy gagyi genius
  • zoszt
    Nekem is ilyen van és jól működik. Gondolom támogatás alatt nem ezt értetted, de legalább van remény. :)
  • FiReBoY
    És az volt?
  • Darkboy
    ja, köszi, megoldottam, htx!
  • FiReBoY
    Nyomj nem numerikus bill-en egy 0-át. Elvileg előjön a console és oda kell gépelni.
  • Darkboy
    PLZ help!!!!
  • I.C.ram
    Lehet. Optionsben kell beállítani, de nekem kezdett szétmenni a kezem a 12 sebességes váltoknál :D

Hátranézni egy kamionban??? :/ Max visszapillantó tükör van, amit az F2-vel tudsz behozni.
  • Laciiiiiii
    Hy.Lehet benne manuális váltoval menni???Meg lehet benne hátranézni??Thx
  • Darkboy
    hi! tudjátok vannak ezek a cheatek, ezeket hova kell beírni? elvégeztem a teendőket, de hova kell mégis beírni? htx előre is!
  • BaLeeX
    Igen, mivel mindnek más a kínálata. Egyre bővebb kínálatod lesz, minél többet meglátogatsz.

Sajnos tényleg elég hamar megunható a játék, a sok pénz miatt relative hamar el lehet érni a Company Boss szintet ahonnan esetleg az arany prestige megszerzése lehet már csak a cél igazából.
    De ettől eltekintve a játék nagyon király.
  • I.C.ram
    Na nekem ennyi volt a játék, máris meguntam :)
  • Hentes Bill #3410
    szépek, de mond meg a haverodnak, hogy legközelebb kicsinyítse is le a képeket :)
  • I.C.ram
    A pálya összes kamionárusánál??????
  • FiReBoY
    De egyébként tök jó a tűz... Egy szál textúra... :D
  • Slayerboy
    Aha... nem is vettem észre a tüzet! :O
  • Bercy #3406
    az erdotuz, gondolom....
    meg a kamionra is ra van irva az eredeti gyarto neve
  • Slayerboy
  • fgm
    Ne bántsd már szegényt !
  • Mighty
    Az országban elszórva vannak a kamion árusok. Mindnél meg kell állni, hogy tudj más verdát is venni.
  • Slayerboy
    És ebben mi olyan érdekes, hogy így szét kell miatta cseszni a topicot? ;)
  • ChevyG #3401
    1 haverom küldte:

• ChevyG #3400
    van 1 Logitech Formula Force GP tip. kormányom és nem birom munkára birni, tud valaki valami támogatást adni?
  • I.C.ram
    Jobb kamionokat hogyan lehet venni? Presztizs kell hozzá? Vettem egy Visiont, de szeretnék már valami jobbat venni, ezt már felturboztam a maxra, megy is mint a disznó. 60 MPHval tud menni kb rakománnyal. De eddig az alap kamionon kívül kétfajta megvehető kamiont láttam csak. Az egyik a vision volt a másik meg a vision lecsupaszított változata, ami szögletesebb.
  • Hentes Bill #3398
    jah, engem is alig büntettek meg a rendőrök. pedig megyek 80-ala városban át a piroson, ahogy kell, stb :P
  • Hentes Bill #3397
    az igen
  • M@TriX
    ja pontosan, akkor azért volt izgalom, most meg ünnepnapokon ha jönnek a fakabátok... sajna
  • BaLeeX
    A 18WOS-hez képest itt szinte nincs is rendőr. A kb. 12-15 óra játékom alatt városban max 4-5x ha találkoztam vele, meg is baszott, de országúton max 2x, ott is csak a súlymérő állomások után meg egyszer egy sebességmérő tábla mellett. Ehhez képest az előző részben amiatt is volt sok szívás, hogy mire nagynehezen felgyorsultál és vészesen fogyott a határidő sokszor kellett fékezni a sebességmérő kocsik miatt és ez még rátett egy lapáttal a játékélményre, hát itt nem.
  • gumikacsa
    Az is szar, hogy ha mögéd ér, már el is kapott. Lehetne ez a dolog szabadabb. Ha megálsz neki, mikor észleled, és mögéd áll, úgy büntet meg, az rendbe van. De amikor nem állsz meg, akkor próbáljon megelőzni, kifarolni előtted, és ellenálás miatt még + megbüntetni. De még ha elédfarol akkor is fel lehetne lökni, aztán többen jönnének, végül körözne az egész megye.... kb mint a KING OF THE ROAD-ba volt.
  • gumikacsa
    Nem tom, találtama képet. De állat.
  • robotnyk
    ide inkább egy vasút társaság kellene :D
  • M@TriX
    de a rendőrt jól elszartáék vagy mi. Nálam ha rosszat csinálok és elmegyek az álló rendőrautó mellett akkor egyből lefreeze a képernyő kiírja, hogy elkapott, aztán megyek tovább. Kicsit szar...
  • Duddits
    Azta! Hát ez szép! :-)
  • Bucser
    őőőőőőőőőő A Bőség zavar azt hiszem:) Ez valami titkos pálya???
  • gumikacsa
  • Joxy
    Ahoz, hogy megfogjon a rendőr, neki is ott kell lennie, ezt jelzi a radar detector pityegése. Vagy hagyál ki egy tengelysúly ellenörzést, akkor is elkap.
  • gumikacsa
    http://pttm.uw.hu Itt van egy leírás, hogyan kell az átfestést készíteni. Én a DXTBMP nevű progival megnyitom a .DDS-t, átalakítom BMP-nek, azt pedig photoshoppal alakítom, majd a DXTBMP-vel visszaalakítom.
  • I.C.ram
    Na kipróbáltam.

Hááát kicsit uncsi. :) Már a 3. kamionomat nyúzom, de semmi nem történik, a rendőrök nem nagyon kergetnek, pedig bekapcsoltam őket, és városban túllépem a sebességhatárt bőven. Autópályán még nem tudom túllépni a csotrogányommal :D

Nem nagyon kell mást csinálkni, csak nyomni a gázt.