52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
zoszt #3424 Köszi!!! -
-
zoszt #3422 Milyen igaz, emlékszem nekem is át kellett állítani. -
#3421 Amikor a pedált állítod, ott van egy olyan hogy Pedal axis mode:Combined. Na nekem csak akkor műkszik rendesen, ha ez ki van pipálva. Igaz az én kormányom egy gagyi genius -
zoszt #3420 Nekem is ilyen van és jól működik. Gondolom támogatás alatt nem ezt értetted, de legalább van remény. :) -
FiReBoY #3419 És az volt? -
Darkboy #3418 ja, köszi, megoldottam, htx! -
FiReBoY #3417 Nyomj nem numerikus bill-en egy 0-át. Elvileg előjön a console és oda kell gépelni. -
Darkboy #3416 PLZ help!!!! -
#3415 Lehet. Optionsben kell beállítani, de nekem kezdett szétmenni a kezem a 12 sebességes váltoknál :D
Hátranézni egy kamionban??? :/ Max visszapillantó tükör van, amit az F2-vel tudsz behozni. -
#3414 Hy.Lehet benne manuális váltoval menni???Meg lehet benne hátranézni??Thx -
Darkboy #3413 hi! tudjátok vannak ezek a cheatek, ezeket hova kell beírni? elvégeztem a teendőket, de hova kell mégis beírni? htx előre is! -
#3412 Igen, mivel mindnek más a kínálata. Egyre bővebb kínálatod lesz, minél többet meglátogatsz.
Sajnos tényleg elég hamar megunható a játék, a sok pénz miatt relative hamar el lehet érni a Company Boss szintet ahonnan esetleg az arany prestige megszerzése lehet már csak a cél igazából.
De ettől eltekintve a játék nagyon király. -
#3411 Na nekem ennyi volt a játék, máris meguntam :) -
#3410 szépek, de mond meg a haverodnak, hogy legközelebb kicsinyítse is le a képeket :) -
#3409 A pálya összes kamionárusánál?????? -
FiReBoY #3408 De egyébként tök jó a tűz... Egy szál textúra... :D -
#3407 Aha... nem is vettem észre a tüzet! :O -
#3406 az erdotuz, gondolom....
meg a kamionra is ra van irva az eredeti gyarto neve -
#3405 -
fgm #3404 Ne bántsd már szegényt ! -
#3403 Az országban elszórva vannak a kamion árusok. Mindnél meg kell állni, hogy tudj más verdát is venni. -
#3402 És ebben mi olyan érdekes, hogy így szét kell miatta cseszni a topicot? ;) -
#3401 1 haverom küldte:
-
#3400 van 1 Logitech Formula Force GP tip. kormányom és nem birom munkára birni, tud valaki valami támogatást adni?
-
#3399 Jobb kamionokat hogyan lehet venni? Presztizs kell hozzá? Vettem egy Visiont, de szeretnék már valami jobbat venni, ezt már felturboztam a maxra, megy is mint a disznó. 60 MPHval tud menni kb rakománnyal. De eddig az alap kamionon kívül kétfajta megvehető kamiont láttam csak. Az egyik a vision volt a másik meg a vision lecsupaszított változata, ami szögletesebb. -
#3398 jah, engem is alig büntettek meg a rendőrök. pedig megyek 80-ala városban át a piroson, ahogy kell, stb :P -
#3397 az igen -
#3396 ja pontosan, akkor azért volt izgalom, most meg ünnepnapokon ha jönnek a fakabátok... sajna -
#3395 A 18WOS-hez képest itt szinte nincs is rendőr. A kb. 12-15 óra játékom alatt városban max 4-5x ha találkoztam vele, meg is baszott, de országúton max 2x, ott is csak a súlymérő állomások után meg egyszer egy sebességmérő tábla mellett. Ehhez képest az előző részben amiatt is volt sok szívás, hogy mire nagynehezen felgyorsultál és vészesen fogyott a határidő sokszor kellett fékezni a sebességmérő kocsik miatt és ez még rátett egy lapáttal a játékélményre, hát itt nem. -
#3394 Az is szar, hogy ha mögéd ér, már el is kapott. Lehetne ez a dolog szabadabb. Ha megálsz neki, mikor észleled, és mögéd áll, úgy büntet meg, az rendbe van. De amikor nem állsz meg, akkor próbáljon megelőzni, kifarolni előtted, és ellenálás miatt még + megbüntetni. De még ha elédfarol akkor is fel lehetne lökni, aztán többen jönnének, végül körözne az egész megye.... kb mint a KING OF THE ROAD-ba volt. -
#3393 Nem tom, találtama képet. De állat. -
#3392 ide inkább egy vasút társaság kellene :D -
#3391 de a rendőrt jól elszartáék vagy mi. Nálam ha rosszat csinálok és elmegyek az álló rendőrautó mellett akkor egyből lefreeze a képernyő kiírja, hogy elkapott, aztán megyek tovább. Kicsit szar... -
#3390 Azta! Hát ez szép! :-) -
#3389 őőőőőőőőőő A Bőség zavar azt hiszem:) Ez valami titkos pálya??? -
#3388 -
#3387 Ahoz, hogy megfogjon a rendőr, neki is ott kell lennie, ezt jelzi a radar detector pityegése. Vagy hagyál ki egy tengelysúly ellenörzést, akkor is elkap. -
#3386 http://pttm.uw.hu Itt van egy leírás, hogyan kell az átfestést készíteni. Én a DXTBMP nevű progival megnyitom a .DDS-t, átalakítom BMP-nek, azt pedig photoshoppal alakítom, majd a DXTBMP-vel visszaalakítom. -
#3385 Na kipróbáltam.
Hááát kicsit uncsi. :) Már a 3. kamionomat nyúzom, de semmi nem történik, a rendőrök nem nagyon kergetnek, pedig bekapcsoltam őket, és városban túllépem a sebességhatárt bőven. Autópályán még nem tudom túllépni a csotrogányommal :D
Nem nagyon kell mást csinálkni, csak nyomni a gázt.