52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Daza500 #3466 Hmmmm....nekem amolyan Pacific 362-esem van. Már fullra van tuningolva mindenben. Kitűnő Speed King festésben pompázik. Bár nekem valahogy más megjelenésűek ezek a járgányok, mint ahogy itt a képeken látom őket.
-
szemlits #3464 Ne szenvedjetek már!
Aki játszott a Hard Truck - 18 Wheels Of Steel játékkal,az tudja. Ez a P. T. T. M. pihekönnyű ahhoz képest. Ott a legjobb gép menetteljesítményei is rosszabbak voltak mint itt a legjobbé! Valahogy az a valósághű! Forgalom is volt rendesen és nem volt evidens,hogy teljesíted a szállítást! Az megizzasztott ez nem! -
#3463 akkor is az INTERNATIONAL 9300 as a legjobb:-DDDD
(Küldöm Garfieldnak és Slayerboynak) -
szemlits #3462 Bocs: Volvot -
szemlits #3461 Kipróbálta már valaki a Volbót? Milyen? -
#3460 bots hogy nem olvastam vissza 3400 üzit -
#3459 Az én kamcsim is megy 72-73 mph-val sík terepen, csak nem tom a nevét, de nem hiszem, hogy nincs ennél jobb kamion. -
#3458 F gomb megnyom -
Xian #3457 HI
Nekem az a gondom, hogy kb 3. 4. mentesnel
ugy mentette le, hogy beragadt az index.
Azaz most megy folyamatosan mindketto, pont ugy
mikor rakapcsolok a potra. -
Redfox #3456 Ezt esetleg el tudnád nekem küldeni, mert átszerkeszteném magamnak, mert nagyjából ilyet szeretnék, csak lusta vagyok teljesen újat kezdeni?!:P
Előre is köszi!
Mellesleg a mail címem: [email protected] -
#3455 "tudom hülye hozzászólás"
ennyit erről, a fizetős warez site-oddal meg tudod mit csinálj... -
antijedi #3454 nem kéne reklámozni...
finoman szólva átlátszó... -
Garfield #3452 Néhányszor már kérdezték és néhányszor már megmondták a választ, miszerint a Kinetic 2T2 tuningolva a legjobb, amelyik nem néhol, hanem sík terepen folyamatosan 70-nel megy. -
#3451 mejik a leggyorsabb traktor? szerintem az INTERNATIONAL 9300as full tuningal! néhol 65 m/h fölött döngettem szerelvénnyel! és nem is csúnya:
-
#3450 ez új játék, XPvel nem problémázik, kivéve SP2, de azt is javítja a patch
inkább az ATI driverre gyanakszok, ugyanis azt mondták itt, hogy nem megy mindegyikkel, csak pár darabbal és az se mindenkinek (biztató mi?)
valaki a 4.6-os katát emlegette, próba cseresznye -
#3449 Nem tudom volt-e már róla szó, de nekem problémás a játék. Leszedtem, feltelepítettem, majd jó nem indul el semmi. Xp-t használok, már a kompatibilitási módot is átállítottam win98-ra, új ati drivert tettem fel, mégsem csinál semmit. A feladatkezelőben fut a prism3d.exe és a pttm.exe is. Mi a frász lehet a baj? -
#3448 Dallastól és atlantától nyugatra van biztosan 1-1- truck shop... Szépen keresd meg az összeset és akkor vehetsz majd jobb kamiont... -
#3447 A kamion kinalat osszadodik. Minden arusnal 2 van.
-
#3446 Nem voltam. Monjuk nem is tom hol van az összes. Csak az volt fura, hogy mentem dallasból miamiba, a legdélebbi úton. Ott volt kettő is. Megálltam az elsőnél, csak az fcl volt. Aztán elmentem a következőhöz az úton, ott volt két új kamion. Aztán vissza az előbbihez, akkor már ott is volt ez a két kamion. De nekem nem elég, ha ennyi pénzem van jobbat akarok. Meg voltam régebben fenn a kanadai határ mellett valahol, ott is csak az fcl volt. Azt nem tudom, mitől fögg, hogy melyik boltban melyik kamion van és mikor. -
#3445 megnézted mind asszem 10-et??? -
#3444 az összesnél voltál? kétlem :) -
#3443 Ezt tudom, csakhogy ott is csak a régi kamionok vannak, semmi új nincs ott. -
rgida666 #3442 Felrakta már valaki a v.10 pecset?
-
#3441 Az utakon elszorva vannak kamion shopok. Meg kell allni naluk es maris buvul a kinalat. -
#3440 Mitől függ, holy milyen kamiont tudok venni? Mert elég sokáig nem tudtam újat venni, most, hogy már 1000000$ -om van tudtam venni kettő újabbat. De a "nagy" kamionokat még nem tom megvenni. Szóval van sejtésetek, hogy meddig kell várnom megint, hogy jobb kamiont vehessek? -
#3439 *Street -
#3438 Stree Legal Racing: Redline -
#3437 Mi az a SLRR? -
#3436 hi !
nini, 1-2 SLRR fan visszakoszon itt is. (vagy inkabb simulator fan)
nagyon jo game, bar az across america is jo volt, sokat jaccotam vele... -
#3435 Mi alapján kapom meg a silver start? -
#3434 MP3 to OGG konvertáló! -
#3433 Hy.Milyen progi + kodek az?? #3432
-
FiReBoY #3432 http://pttm.uw.hu -
#3431 Hm... valamit elnéztem!Egy oldallal hátrébb voltam... De ha még mindiog kéne a progi, feltöltöttem ide a progit, és ide a szükséges kodeket! -
#3430 Mindjárt feltöltöm a szerveremre, aztán töltheted! -
#3429 jah még 1 negatívum a játékból: hogy az utcai autóknak még mindig nincs féktávjuk. eléjük álsz és suty már meg is álltak... ez is elég szar sztem... -
#3428 Milyen linken lehet letölteni upgrade-et a játékhoz, amivel + dolgokat tudsz venni a kamionhoz? -
zoszt #3427 ChevyG! Privi ment.
Gumikacsa! Letöltöttem, köszönöm! -
#3426 A fórumomon van a link, ahonnan letöltheted. -
#3425 leirnád, hogy mijen csatolo drivered van, operácios rendszer, stb? Nálam felismerte, de nem müködött jol (nem azt csinálta amire beállitottam)