52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3509 Mindenki ismeri aki itt járt. -
#3508 Mi az a dc ?? nextdc?? -
#3507 milyen jo is lenne, a mostani 120 mega helyett 520 lenne WAV miatt (vagy több...) ... sztem ne menj el tanácsadónak :D
a midi meg elég korlátolt hangszer-repertoárból válogathat... halott ügy mamár játékhoz :) -
#3506 a dc-nél mi nem jobb... :) -
#3505 Thx. Ismeri valaki ezt az oldalt ?? : kamionszim -
#3504 Az egy zene formátum. de n se értem miért abba kellett. Lehetne pl. wav-ba. vag midi-be. -
#3503 Hy.Lehet h. hülye kérdés,de milyen fileforma az a .ogg ?? -
praksi #3502 a Truck Dealer-ek kínálata szokott bővülni/változni, vagy végig a játék folyamán ugyanazokat a kamionokat árulják? (most egy Volcano-m van :-D) -
#3501 Na én tegnap kipróbáltam a haveromnál és hát az irányítása nekem elég szörnyűnk tűnt. :-P -
Darkboy #3500 Jó kis kamion, mi? -
Rossi1 #3499 Na csaó!:)
Most nyomtam egy kicsit a cuccal...Rögtön másodiknak volt egy fuvarom W DC.-ből Monterey mellé...:))))) "4-szer" cseréltem motorblokkot mire odaértem, végülis jó fej...20000 ruppóért vigyem át neki fél amerikán a motyót...:) -
FiReBoY #3498 De mi a rákért kellett lekódolni bameg? Nem fér a fejembe... -
#3497 1.1-es Ah is azért nem készült mert onnantól már lekódolva voltak a szövegek... -
#3496 kár.mert ez nem olyan mint az AA nak volt? -
FiReBoY #3495 Hacsak nem értessz a bináris kódokhoz és a hexához... -
FiReBoY #3494 Nem lehet csinálni... -
#3493 lesz majd PTTM Hungary?(magyarosítás) -
#3492 "Csak azok az igazi drámák, ahhol mind a két félnek igaza van..." -
#3491 jo lenne ha már lenne pár szó a PTTM-ról is... -
Me Ga #3490 -
#3489 mindegy hogy minek nevezed, ez kéretlen reklám volt. -
#3487 pfff, neked ahhoz mi közöd, hogy én mennyi üzenetet írok? szerintem az ég világon semmi, viszont reklámozásért bann jár. na csumi -
#3485 egyet értek... -
#3484 asszem neked is kijár egy kis bann -
#3482 azért elég távol állt az is a szimtől. -
#3481 free ftp? hol találni ilyet?:) -
Rossi1 #3480 Akkor mégis jó a cím ,amit írtam..:) Hát azt meg, hogyan csinálják, hogy 8 rar file az egész???
Én 200ft-ért töltöm 1 napig, de általában Dc-t használok, de ez most este über gyors volt 3 cuuc is lejött ezzel együtt. Kicsit jobb, mint a DC.:) -
#3479 1bként még a free ftp-n is fennt, még mindig bazi gyors is... -
#3478 Pedig annyi. Toltsed nyugodtan. -
Rossi1 #3477 Ja, akkor király..:) Én is ránéztem erre a linkre, amit írtam alul és ez nem jó, mert össz-vissz 8-9 rar file az egész, az meg gondolom túl kevés egy ilyen játékhoz..:):))) Tit udtok valami helyet? Csaó Rossi1
de egyébként megéri megszerezni? -
#3476 már vagy 2 hete megjelent a gém :) -
Rossi1 #3475 Csaó!
Olvasgatom a fórumot és azt látom, hpogy még nem jelent meg a játék???
Akkor ez a link hazudik...:
http://dox.uw.hu/
Szerintetk letöltsem vagy inkább ne???? Szóval ki mit mondd? milyen a cuuc, mert az ötlet az nagyon tetszik...Csaó -
Szabyka #3474 REmélem azért lesz ez a progi majd magyarul is :) -
#3473 Én azt mondom, hogy várjunk a Rig n' Rollra ... ha minden igaz már nincs fél év a megjelenésig ... addig meg csak kibírjuk ! -
#3472 Kapcsold ki a monitort, úgy lényegesen nehezebb:)))) -
Redfox #3471 Köcce!:) -
Danny L #3470 Hali!
Na végre meg van már a siver star is, meg a Kt2000-es kamcsi is. Kicsit nehezíteni kéne ezen a játékon. Biztos bele lehet valahogy túrni. Na majd hétvégén megnézem hogyan. -
#3469 Lehúzhatod innen -
#3468 Melyik patch és honnan? -
#3467 18WOS az első az még igencsak szim volt ez gy Arcade valami... A PTTM_es grafot kéne annak a játékmenetével elegyíteni...