52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • tHommy
    Gamecopyworld
  • Charly
    Tök jó a 1.3-as patch csak kár hogy kér hozzá cd-t nincs crack hozzá?
  • Laciiiiiii
    Jo akkor 4. részben...És van már valahol elözetes a gameröl Mondjuk nemhiszem..
  • gumikacsa
    Ez a 3. rész, ha lesz, akkor 4. lesz. És lesz, mert a fejlesztők azt igérték, hogy a következő részben lessz multi....
  • karikusz
    Hát e mellett a játék mellett meg lehet kötni egy pulcsit...)
  • Daza500
    Az biztos hogy ebben a game-ben Nincs benne.
  • 3Error #3543
  • Danny L
    Én ugyanetz műveltem a Kinetik 2T2 kamcsimmal. Kijöttem a dokkból full gázzal, erre oldalra dőlt. A képeket még nem raktam fel a lapra, már van vagy 100 screenshot. Majd válogatok aztán lehet nézelődni.
  • praksi
    Dacia pickup :-DDD
  • Mighty
    Az IFA!
  • tepi5
    melyik a leggyorsabb és a legjobb kamion?
  • Schwarz
    most tettem fel én is a 1.03-at, még nem próbálva meg vettem új kaiont húúú mi is volt a neve, mindegy, dockból kifele jövet sikerült megborítani, valahogy nem vette a kanyart 65mph-nál, meg lehet, a padka is megdobta képek itt: -1- -2- -3- -4-
  • zoszt
    1.03-mal tényleg jobb vezetni kormánnyal, vagy csak papíron? Próbálta már valaki?
  • Laciiiiiii
    Látom akkor nem csak nekem nem tecccik ez.... Nekem is a rakományom sérül és az nem jooooo!!Ha lesz 3. része akkor remélem nem lesznek ilyenek
  • M@TriX
    még jó, hogy nem raktam fel akkor az 1.02-t.. :)
    biztos nehéz lett volna úgy megcsinálni, hogy ne kelljen az uninstall...
  • M@TriX
    jah meg is találtam egy képet: a Ford Focus-os gyerek megbánta, hogy bevágta előttem a féket...

a rakomány tehenm élvezte a műsort :)

ez egy másik eset ami velem esett :)
    egy dupla előzés, ott mentek egymás mellett a tötyik, pedig ez csak egy K9000-es

• gumikacsa
    Patch 1_03.exe resolves a couple of issues:

- Reduces keyboard and steering wheel sensitivity.
    - Fixes error: "the operating system failed to provide the window to render the graphics in". This error occurs when running 18 WoS PttM on a hyper threaded pc that is running XPSP2.

To download and install the patch:
    1. Click on the purple Download Patch button below or visit: http://www.valusoftsupport.com/ProductProfile.asp?pid=333
    2. Save the patch to your desktop or other favorite place.
    3. Double-click to install it.
    4. Play 18 WoS PttM.

NOTE: If you installed the BETA patch 1_02.exe
    1. You will need to uninstall and reinstall the game.
    2. Apply the patch.

• M@TriX
    igaz, csak ma a SZOMBATOMON 7kor kellett kelnem sorry :)

arra nincs segítség, habár az AI patchet meg a nemhivatalos patcheket ki lehet próbáléni, én már beaplikáltam őket, de még időm nem volt próbálni...

de azt én is bírom, hogy befékeznek előttem, egy bazi hosszú út végefelé amikor egy barom miatt sérül a rakomány akkor nagyon durci tudok lenni és legyalulom a verdát aki ezt tette velem.. :)
  • Mighty
    Laciiiiiiii gondolom az AI vezette autok fektavjara gondolt, ami kb 10 cm...
  • M@TriX
    1. van fékpatch, ami kissé erősíti a fékeket
    2. én nem patchet használok hanem motorféket is a fék mellé ha nagyon gáz a helyzet, akkor satufék, motorfék és még a kéziféket is behúzom :)
  • Duddits
    Jah. Hogy ez a PTTM topicja? Akkor nem szóltam. Bocsi.
  • Duddits
    Akkor játszál a PTTM-el! Annak van aztán féktávja ha simán a lenyilat nyomod. Ha elkezdel vele fékezni 70 Mph-ról Seattle-nél még Los Angelesnél se áll meg. :-D
  • Laciiiiiii
    Nekem egy valami nem tetszik a játékban!!! A kocsiknak a "féktávja" .. Egy csomoszor nekimegyek a kocsiknak,mert hirtelen megállnak....
  • Danny L
    Rájöttem, hogy ATI kártyával mikor csinálja a szabálytalan műveleteket a prism3D. A Shader quality amikor ARB2-re van állítva akkor szeret kifagyni a játék. Ha vissza állítod R2XX-re akkor nem fagyogat. Ezt a haveromnál is kipróbáltam, neki is 9600-os Radeonja van és ott is megszüntek a fagyások. Próbáljátok ki. Ja, de azért nem árt az új Catalystot is felrakni.
  • gumikacsa
    :) Ez poén. egy napig volt nyitva, mert megint kódot kér....(még jó, hogy leszedtem az összes képet...
  • Danny L
    Ja és a Shop és link részleg frissítve.
  • Danny L
    A Rig'n'Roll hivatalos oldala újból nyitva az 1C szerveren. Régen zárva volt.
  • gumikacsa
    Ez mit takar?:
    The Rig'n'Roll official site is opened again on 1C server.
    It was closed lately.

Shop and link section was updated.
  • gumikacsa
    ŐŐŐŐ...Én ismerem... :)
  • Duddits
    Köszönöm Szépen! :-) Tudtam hogy vanak konvertáló progik.
  • Garfield
    Sőt, javítok: a Winamp 5 már alapból támogatja. Minőségét tekintve leginkább ez tűnik reális alternatívának az MP3 leváltására.
  • Garfield
    ???

Ma már vígan lehet OGG-ba is konvertálni, magára kicsit is adó grabberprogi támogatja, Winamp plugin is van hozzá. Az MP3 mellett mára igazából csak a megszokás szól, bár mivel vannak már transcoderek (vagyis egyik formátumból a másikba közvetlenül konvertáló progik), már ennek se nagyon kéne problémának lenni.
  • Daza500
    Csak azután lehet, miután elérted az Owner Operator szintet.
  • Rossi1
    kÖSZI!

A másik, hogyan lehet cuccokat veni a kamionhoz? Még nem vagyok független és éppen egy szálítmányt vittem valahova, mikor beleakdtam egy kamion szalonba. Leakasztottam a vontatmányt és odaálltam az ikonhoz erre valami ilyesmit írt ki, hogy speciális ajánlatokért nézzem meg a notbook-ot. Megnéztem de az a térképen kívül nem mutatot mást...:( Vagy csak én vagyok béna???:) Szóval hogyan lehet venni dolgokat a kamionhoz? Vagy lehet-e egyáltalán??Köszi
  • SinClaiR
    Azt hiszem beleszámít a vételárba.
  • Rossi1
    Én még ilyen kis elmaradott vagyok, hogy DC-t használtam..:)) Egyébként király a gém...El lehet vele szórakozni. A régi kamiont el lehet adni, mikor újat veszel?
  • Duddits
    Hát jobb lenne az Mp3 de azt mg csak illegálisan lehet hozzájutni.
  • Taranov
    Hát a wav-val és a midivel semmire sem mennénk, de az mp3 az elterjedsége miatt talán jobb lenne.
  • Garfield
    Hogy miért OGG?

1. Tömörített, MP3-nál jobb minőségű formátum.
    2. Ingyenes vagyis a bekódolásért senkinek sem kell fizetni.

U.i.: Az UT2004 is már OGG-ban tárolta a zenéket.
  • Taranov
    :)))

direct connect