52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3589 egy jól elkapott pillanatkép a rántotta előtt:
comment: "Ezt csináljátok utánam!" :)
-
FiReBoY #3588 C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\screenshots\ -
#3587 megfelelő sebességnél gáz elenged, "C" egyszer lenyom. -
#3586 doc/ptm/skrínshots -
#3585 Volt már olyan térkép a topikban, amire be lettek volna rajzolva a rejtett utak is ? Sokat segítene :) -
Daza500 #3584 Elmondaná valaki, hogy ha miután lenyomtam a screenshot gombot, akkor hová rakja a mentett képet ? -
Rossi1 #3583 Ez a TEMPOMAT dolog engem is érdekelne...mivel működik???Mert controls-ban nincs... -
praksi #3582 ja, lemaradt a kép :-)
-
praksi #3581 nekem 135 K-ért volt egy fuvar, egy mobil házat kellett valahova vinnem :-)
amúgy csőrős powaa! :-DD -
#3580 Kissé meg van fizetve a fuvar nem? :)
-
#3579 nemtom régebbena csőrösek tetszettek, de most valahogy a tompikra bukok. A jelenlegi gépsasom:
-
#3578 Hát nemt'om, sztem ehhez a játékhoz nem kell nagy vezetői tudás -
Daza500 #3577 Hát nemt'om, sztem a játék úgy jó ahogy van.
Bár én azelőtt is toltam kamionos gamét, talán azért megy ilyen jól ebben is a vezetés :)
Igaz, eleinte én is megszenvedtem az éles kanyarokkal, volt damage rendesen munka közben :)
Ámbár az ilyen laposorrúak könnyebben felborulnak. -
#3576 nálam sokkal kezelhetőbb lett az 1.03-as patchel. Amúgy a kamionok viselkedése is elég jó.
itt egy kép. Gondolom nem kell ecsetelnem mi lett a vége. Esőbe elégg vigyázni kell a kanyarokkal... (összetörtek a tojásaim :))
-
Daza500 #3575 A pttm.uw.hu-ról letölthetsz egy addon-t, ami rak pár új civil járművet a game-be, bár nekem nem működik. Mellékelhettek volna hozzá egy readme fájlt. -
FiReBoY #3574 Szivesen. :) -
#3573 Hm most vettem csak észre hogy van "tempomat" -
#3572 en azert koszonom FireBoy -
#3571 Nem ertem az embereket. Azt a keves felfedezni valo dolgot sem tudjatok magatok megcsinalni? Igy secperc alatt meg lehet unni. -
FiReBoY #3570 -
#3569 Nem, mert a png nagyobb méretű mint a jpg, így a modemesek nagyon lassan tudják letölteni a képet! -
#3568 jo lenne ha lennének kis teherautok, furgonok, és sima platosok mint a hard truck -ben! Nincs valami hej ahonnan lehetne tölteni addon gépeket? -
#3567 Szasztok!
Nem tudna nekem küldeni valaki egy terkepet, amin rajta van az összes TruckDealer? Csak ötöt találtam, pedig már elég sokat játszottam vele (amikor megjelent a játék, megvettem)! Megnéztem, nincs kézikönyve, amibe benne lenne! Íme a kép arról, hogy miket találtam már meg:
(NÉZZÉTEK MEG A GALÉRIÁMBAN, MERT NEM'TOM HOGY KELL BERAKNI!!!! - boccs a kellemetlenségért) -
FiReBoY #3566 Ne csesszük már szét a fórumot! ThX! -
#3565 ok..thx
-
#3564 ide töltsd fel a képeket, és onnan linkeld be. csak előbb kicsinyítsd le őket, ne tirzítuk el a fórumot. és jpg-t nyomj be, ne png-t, mert annak qrva nagy a mérete -
#3563 jo..de nem mindegy ? jpg v. png -
#3562 és ne png-t, hanem jpg-t nyomj be, mert azok nem fél megás képek -
#3561 Dehogynem...Láccik vinyorol is :)
-
#3560 pfff, talán fel kéne tölteni a képeket anetre, és onnan linkelni... -
#3559 -
#3558 -
#3557 pfff, vinyóról nem is fog látszani :PPP -
#3556 Mé nem jelenik meg ?
-
#3555 -
#3554 -
Daza500 #3553 Minek kell patch, amúgy is megy minden gond nélkül.
Nálam legalábbis. -
FiReBoY #3552 Nem 1.3!!!
1.03! Nem mindegy... -
tHommy #3551 Nem kellett uninstallálnom,egyszerűen felraktam a patchet és a cracket,és folytattam a mentésemet. -
Torta #3550 Az 1.3 patch miatt kell uninstall vagy lehet folytatni a játékot, és vissza lehet tölteni a mentett fájlokat?