52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • M@TriX
    egy jól elkapott pillanatkép a rántotta előtt:
    comment: "Ezt csináljátok utánam!" :)

• FiReBoY
    C:\Documents and Settings\felhasználói név\Dokumentumok\18 WoS Pedal to the Metal\screenshots\
  • M@TriX
    megfelelő sebességnél gáz elenged, "C" egyszer lenyom.
  • M@TriX
    doc/ptm/skrínshots
  • ZsZso
    Volt már olyan térkép a topikban, amire be lettek volna rajzolva a rejtett utak is ? Sokat segítene :)
  • Daza500
    Elmondaná valaki, hogy ha miután lenyomtam a screenshot gombot, akkor hová rakja a mentett képet ?
  • Rossi1
    Ez a TEMPOMAT dolog engem is érdekelne...mivel működik???Mert controls-ban nincs...
  • praksi
    ja, lemaradt a kép :-)

• praksi
    nekem 135 K-ért volt egy fuvar, egy mobil házat kellett valahova vinnem :-)

amúgy csőrős powaa! :-DD
  • M@TriX
    Kissé meg van fizetve a fuvar nem? :)

• M@TriX
    nemtom régebbena csőrösek tetszettek, de most valahogy a tompikra bukok. A jelenlegi gépsasom:

• 0ppika
    Hát nemt'om, sztem ehhez a játékhoz nem kell nagy vezetői tudás
  • Daza500
    Hát nemt'om, sztem a játék úgy jó ahogy van.
    Bár én azelőtt is toltam kamionos gamét, talán azért megy ilyen jól ebben is a vezetés :)
    Igaz, eleinte én is megszenvedtem az éles kanyarokkal, volt damage rendesen munka közben :)
    Ámbár az ilyen laposorrúak könnyebben felborulnak.
  • M@TriX
    nálam sokkal kezelhetőbb lett az 1.03-as patchel. Amúgy a kamionok viselkedése is elég jó.

itt egy kép. Gondolom nem kell ecsetelnem mi lett a vége. Esőbe elégg vigyázni kell a kanyarokkal... (összetörtek a tojásaim :))

• Daza500
    A pttm.uw.hu-ról letölthetsz egy addon-t, ami rak pár új civil járművet a game-be, bár nekem nem működik. Mellékelhettek volna hozzá egy readme fájlt.
  • FiReBoY
    Szivesen. :)
  • 0ppika
    Hm most vettem csak észre hogy van "tempomat"
  • Bercy #3572
    en azert koszonom FireBoy
  • Mighty
    Nem ertem az embereket. Azt a keves felfedezni valo dolgot sem tudjatok magatok megcsinalni? Igy secperc alatt meg lehet unni.
  • FiReBoY
  • Slayerboy
    Nem, mert a png nagyobb méretű mint a jpg, így a modemesek nagyon lassan tudják letölteni a képet!
  • ChevyG #3568
    jo lenne ha lennének kis teherautok, furgonok, és sima platosok mint a hard truck -ben! Nincs valami hej ahonnan lehetne tölteni addon gépeket?
  • GamerAdams007
    Szasztok!

Nem tudna nekem küldeni valaki egy terkepet, amin rajta van az összes TruckDealer? Csak ötöt találtam, pedig már elég sokat játszottam vele (amikor megjelent a játék, megvettem)! Megnéztem, nincs kézikönyve, amibe benne lenne! Íme a kép arról, hogy miket találtam már meg:

(NÉZZÉTEK MEG A GALÉRIÁMBAN, MERT NEM'TOM HOGY KELL BERAKNI!!!! - boccs a kellemetlenségért)
  • FiReBoY
    Ne csesszük már szét a fórumot! ThX!
  • Laciiiiiii
    ok..thx
  • Hentes Bill #3564
    ide töltsd fel a képeket, és onnan linkeld be. csak előbb kicsinyítsd le őket, ne tirzítuk el a fórumot. és jpg-t nyomj be, ne png-t, mert annak qrva nagy a mérete
  • Laciiiiiii
    jo..de nem mindegy ? jpg v. png
  • Hentes Bill #3562
    és ne png-t, hanem jpg-t nyomj be, mert azok nem fél megás képek
  • Laciiiiiii
    Dehogynem...Láccik vinyorol is :)
  • Hentes Bill #3560
    pfff, talán fel kéne tölteni a képeket anetre, és onnan linkelni...
  • Laciiiiiii
  • Laciiiiiii
  • Hentes Bill #3557
    pfff, vinyóról nem is fog látszani :PPP
  • Laciiiiiii
    Mé nem jelenik meg ?
  • Laciiiiiii
  • Laciiiiiii
  • Daza500
    Minek kell patch, amúgy is megy minden gond nélkül.
    Nálam legalábbis.
  • FiReBoY
    Nem 1.3!!!
    1.03! Nem mindegy...
  • tHommy
    Nem kellett uninstallálnom,egyszerűen felraktam a patchet és a cracket,és folytattam a mentésemet.
  • Torta
    Az 1.3 patch miatt kell uninstall vagy lehet folytatni a játékot, és vissza lehet tölteni a mentett fájlokat?