52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Daza500 #3629 Természetesen nagyon nem könnyű munka, több óráig eltarthat.
A játék help mappájában van az összes kép, aközött vannak ezek a forgó izék, amiket kedvedre átmázolhatsz. -
#3628 Egy ideig nézegettem
-
FiReBoY #3627 Pontosan! :) -
#3626 hogy? -
Daza500 #3625 Tudom, de én akkoris kivágtam a játékból :) -
#3624 van itt valaki?
?
?
?
-
#3623 amúgy mellesleg, hogy kell galériából berakni képet, vagy azt nem lehet? -
#3622 nem erről volt szó
-
Daza500 #3621 Szerintem is szarul néz ki az a forgó ikon az út közepén :) -
#3620 A kamionos a személyautó sávban közlekedik! Mármint nézzétek a kettő közül a baloldali személyautós sávban!!!!!!! Há-há -
#3619 MEGVAN!! -
#3618 Én nem találtam semmi érdekeset -
#3617 Ha-ha
-
#3616 Az egyik -
#3615 Melyik? -
Rossi1 #3614 Atz egyik határőr Tutti-Frutti-t olvas..... -
#3613 Nem'tom mit kéne felfedezni, külön sáv a kamionosoknak, stoptábla, még a határ is jó helyen van. A nyíl rossz irányára gondolsz? -
FiReBoY #3612 Jah és egy kis érdekesség... Ki mit vél felfedezni ezen a képen?
-
FiReBoY #3611 Jah ezt a local_base.def-re írta... -
FiReBoY #3610 Áhh fordítással kapcsolatban... Levelezgetek Pavel Sebor-al és ezt írta:
Most of the game text is encrypted purposely, in order to open a chance for the game to be released in stores in various European countries before it is too widely pirated including support for local languages.
Pavel Sebor
CEO, SCS Software -
#3609 Szentem nem
-
#3608 Fordítani lehet a játékot? -
#3607 ha viszont akarsz egy kis magyar feelinget akkor across +AH
k2: szóval elsőre ezt az újat aztán ha meguntad nézheted az előző részt... az is elég jó lett... -
#3606 Szvsz ezt. -
#3605 Sziasztok !
Mindenképp szeretném valamelyikkel tolni, "pedal" vagy "across".
Kérdés_1 : Mi a különbség a kettő között ?
Kérdés_2 : Melyiket javasolnátok megnézni elsőre ?
előre is kösz
T. -
#3604 THANKS, FIReBOY!!!! -
#3603 veszel egy kamiont a baloldali görgetőben kiválasztod és aztán a hire gomb...
amúgy megfigyeltem, hogy érdemes felspécizni nekik a kamionokat (fékek, motorok) ugyan az első bronzos munkásom egy 18ezres fuvart úgy vitt el, hogy 17ezres damage minusz és 800 időlimit túllépés volt, de komolyan, kár hogy nem sotoltam le. .. aztán kipofosdztam neki a verdát és minimális vagy semmi damage... -
#3602 -
GellZoli #3601 Szevasztok
Megtudnátok mondani ,hogy lehet felveni alkalmazotakat? -
#3600 nekem is tegnap lett ezüst :) -
#3599 A változatosság edvéért megint :)
Az utolsó ez lenne:
-
#3598 szép :) -
#3597 Opsz, bocs, elba....
-
-
Rossi1 #3595 Köszi!
És a tuning után megy majd gyorsabban is a recege???Mert edig nkem akármilyenem volt max. 50 mph-val tudott menni..:)Igaz csak most lettem szabadúszó. -
FiReBoY #3594 Nekem szintúgy nincs időm... Néha hétvégén egy-két óra max és kész. Ennyi took jáccani, ezért van még csak bronz csillem. -
#3593 Nekem 33 kamionom van, de csak mer nincs több szabad sofőr:) Ja, és nem csíteltem...csak fanatikus vagyok.... -
#3592 ja, sztem is hülyeség..., sok boltban ugyan az van, szóval hamar fel lehet fedezni az összes kamiont...
nekem alig van időm játszani, max 7végén meg pár óra hétköznap, de már majdnem minden kamion vállasztható és cégvezető volnék :) egy alkalmazottal :)
valakinek ez egy nap alatt megvan, cheatleve meg pár óra... :) -
#3591 amúgy max tuningal nagyon sütin megy, sokáig nyomtam vele... -
Daza500 #3590 Én most ezzel a felturbózott régies döcögénnyel nyomulok.