52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#3669 jpg/jpeg -
#3668 csak akkor tudod, ha vip vagy, akkor is asszem csak 5 percig az üzi elküldése után -
#3667 hogy lehet törölni régebbi hozzászólást? -
#3666 GIF VAGY JPG/JPEG???? HAHÓ???? -
#3665 Már kitöröltem a képeket, és amint észrevettétek (nekem legalábbis) nem jelenik meg! -
#3664 Na jó, hát akkor a modemesek kedvéért, mibe konvertáljam? -
Rossi1 #3663 Csaó!
A súlyellenőrző pontoiknál kötelező megállni, mert eddig kettővel találkoztam, az egyiknél tovább mentem->nem történt semmi. A másodiknál meg megint továbbmentem->oszt elkapott a zsernyák és -1000$....:) Nem örültem neki...ELőre is köszi -
#3662 Nem használtam csíteket mert nem azért játszom!
Annyi hogy naponta minimum három órát játszottam vele! -
#3661 nem annyira lehetetlen, ugyanis a jelenlegi munkahelyemen is pár embert meg kellett győznöm, hogy nem a png a legkisebb fileformátum, nem abban kellen az internetre rakni a cuccokat.
mondanom sem kell nem sikerült.. :) pedig szerintem elég evidens... -
#3660 mi igen? hogy Photoshoppal csináltad?
vagy mi van folyamatban? MOst mit ködösítesz?
hol vannaka szövegek amit átírtál? melyik file-ban? -
#3659 info órán tanultátok, hogy png-t használnak mindenhol?
-
#3658 igen, folyamatban van -
#3657 ők autómatikusan is visznek árut ha nem mondod meg nekik, persze te felülbírálhatod. Ami néha nem rossz 5let, ugyanis nem túl jól választnak.... -
#3656 - Ja igen, és a sofőröknek akkor teljes mértékben én mondom meg, hogy merre és mit szállítsanak!?
- a HQ-nak van valami értelme? Mert eddig nem igen vettem hasznát. :-)) -
#3655 Tehát, ha jól értelmezem, akkor az 50."pont" után leszek ezüst rangban? Vagy 25+50=75 -> ezüst?
Gondolom az első a helyes válasz.
Köszi az infót, lejegyeztem.
Előszeretettel várnám a többi kérdésemre is a segítőkész választ, válaszokat! :-)) Thx -
#3654 pár válasz: fekete-25-bronz-50 ezüst arany még nem vagyok. :)
ezüst módban fogathatsz fel sofőröket.... -
#3653 Sziasztok!
Kérdések jöhetnek?
Ok:
- hány csillag kell egy szint lépéshez? Minden esetben 25?
- fekete, bronz, ezüst, arany rangok vannak összesen?
- ezüst és arany módban milyen új lehetőségek várnak ránk, azon kívül, hogy jobb fuvarokat vállalhatok majd el?
- Ha olyan árut cipelek, ami súlyos, az miért fontos? Csak azért, mert akkor a "súlyellenőrzőpontoknál" fizetnem kell, vagy mi? :-)
Hirtelen ennyire lennék kíváncsi, és előrre is Köszönöm a segítséget! :-)) -
#3652 gondolom futósoppal megcsináltad nem?
ha nem akkor érdekel, ugyanis az ékezetes betűket az előző részben is szerény személyem oldotta meg a betűk újragenerálásával... -
#3651 firefox, adblock www.tar.hu/gameradams007/*.png -
#3650 200 presztizs pont??? Az érdekes... -
#3649 melyik csittel szerezted? ;) -
#3648 Ja és természetesen mindenkinek a legjobb kamion van van,a legjobb fítsörökkel egy színben! -
#3647 Van 3 millió dollárom 200 presztízs pontom és az összes ember nekem dolgozik!
Csináljak még valamit vagy letörölhetem? -
#3646 mi a cél a játékba? Elérni a legnagyobb fokozatot, kamion-flottát kiépiteni vagy valami más? -
#3645 nem az idővel van a gond... :(
-képre katt, irfanview megnyilik > 0.3sec
-ctrl+R (resize menu), 640re átirni a méretet, ENTER > 2sec
-S betu(save), ENTER > 1sec
Ez 3 mp. Ennyi ideje mindenkinek van. Itt a fejekkel van a gond... IQ szegénység :)
-
#3644 Az oldalnak egyre több látogatoja van idén, aminek nagyon örülök. Bővitettem a sávszélt, ill. a tárterületet, de ennek ellenéer a 10gb forgalmat már ho közepén elérem - főleg a site-re linkelgetések miatt. Emiatt szokott lengyelül kiirva lenni, h "elérve a forgalom limit". Sokszor a legnagyobb szkrinsotok is elérhetetlenek.
Kérlek segitsetek, hogy pénzt keressek a nagyobb sávszélre. Egyszerüen klikkeljetek a google bannerre a jobboldalon az oldalamon, ujra meg ujra vagy a használjátok a google keresőmet(szintén az oldalon). Pénzbe nektek nem kerül! 50 különböző klikk 20 centet jelent nekem, 2 dolcsiért kapok 1 gb sávszélt. Kiprobáljuk ezt a modszert, ha nem megy minden szkrinshotot eltávolitok ill. talán más cuccot is ...
Kösz a figyelmet.
-
#3643 törölni fogom az összeset. nem igaz, hogy nem jut rá idejük átkonvertálni azt a qrva képet. -
praksi #3642 gyorsan?????
6 perce szenved vele, pedig kábelem van... -
#3641 Ja, lehet hogy nem 56k-s neted van??? Baz monták hogy jpg szúrjá be! Ma má minden képszerkesztő át tudja konvertálni, még a paint is.... Baze... -
#3640 Amúgy a kép png-be van, és gyorsan betöltötte! -
#3639 A legújabb kamcsim:
-
#3638 Valaki fordíja le plííííz:
The site TruckPol has more visitors since beginning of this year. It is nice for me and I am grateful for it. I bought more disk space and bandwidth limit to expand possibility of this site. But it is beyond my capabilities. The whole 10GB of bandwidth limit per month is used in the middle of each one. The main reason is direct linking to my resources from other sites. So you can see sometimes a stupid message "I'm sorry, The sites is temporary closed due to bandwidth limit". Of course in Polish language.. Sometimes the largest screenshots are unavailable..
I have a favour to ask of you to support me in earning money for bigger bandwidth. It is a very simply thing to do. You must only click the Google Banner placed on the right side of this page, from time to time, or use Google Search placed on TruckPol site. That's total free of charge for you! Don't worry. The 50 different clicks can generate about $0.20 and 1Gb cost about $2 per month. We can try test this solution to keep this site or in other way remove all screenshots from here and some other things.
Thank you very much for your attention.
-
#3637 Ha levelezel a pavel-al, megkérhetnéd,hogy legalább egy ici-pici európai kamiont tegyenek a játékba.... Valamelyik pöccsel. -
#3636 hogy sikerült?
-
#3635 most akkor mit is nem lehet magyarosítani?? -kép-
szvsz az ékezetes betű sem probléma -
#3634 én azt hogy nincs jpg-be konvertálva, és így kurva nagy a kép mérete :D -
#3633 és hol van ez a help mappa? a saját mappájában van egy help_files nevű, de abban nincs benne a "határi" jel -
#3632 Még lehet egy hiba. álltalában a bódénál kell megállni. De itt meg előtte van a Stop tábla. -
Daza500 #3631 Csak rámented az eredetire és Done :) -
#3630 Na mégegyszer, nemértettem, hogy ebben mi tart több óráig, és hogy hogyan kelle berakni az átmázolt képeket?