18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szögletes..xDDDDD<#guluszem1>#guluszem1><#vigyor2>#vigyor2>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
modelleztem egy interiort de még nincs kész ha nagy igény lesz rá kiadom

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
véleményeket pls
#46944:nagyon szép!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

CB: Kis Lámpás Jimy
(bocsi a linkért)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp
Pakoltam össze haverommal egy új Scaniát..
De nincs rajta skin..
Próbáltuk úgy hogy egy másikról beleraktuk..de akkor nem fedte le!
Tudna valaki segíteni??
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sajátgép/Program files/18 WoS PTTM/lib mappába kell bontani haszn egészséggel!
tessék!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
COOL nagyon!!!!
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
http://www.sendspace.com/file/ln2jsg
használjátok egészséggel 😄😄
<#integet2>#integet2>
#46921:szép!
Hagyjátok rá mért kell ilyen gyerekes izékon veszekedni.
Két érdekel hogy ki mit tud ha szép úgy is megdicsérik nemtudom mért kell
állandóan arcoskodni egymásra.
Amúgy szép lett a Scania és nekem tetszik a skin is grat hozzá Tónyóóóóóóó
Te olyan skineket csinálsz,hogy az már fáj.-.-"
<#lama>#lama><#lama>#lama>
Mi equipo favorito: Real Madrid
CB: Kis Lámpás Jimy
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Tán a reklám ennyire meghozta a kedved??😄