52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4429 én az alsó Coca-Cola pótosra képre szavazok. -
FiReBoY #4428 Okés. A magyarosításban feltünteni kívánt dolgaitok mostantól nekem, a [email protected] emailcímre kérem. Thx! -
#4427 Na én kitaláltam egy nagyon jót. RYNART!!! Pl a Campona helyére. Annyira felesleges. És nem is szállít semmit. Na mit szóltok? www.rynart.com Aki nem tudná Biatorbágyon van a székhelyük. Ha lehetne Rynart akkor én megpróbálkoznék a festéssel.
Ja és észrevételek: Jászberény egyik üdvözlő távláján az n a 3. sorba van. Szóval nem fért ki.
Ahól az embert akarom fölvenni ott van olyan hogy már föl van véve. És azt alatt pedig a piros szöveg még angól.
A Durex miért visz ilyen építős cuccokat? -
Garfield #4426 A vízcseppes kólás tréleren jól látom, hogy ha csak egy hajszálnyit is, de túllóg az egyik oszlopon a nagy Cola-logó? Alul, a fehér foltnál látszik igazán.
Egyébként nagyon állat mindhárom. -
#4425 Na, az ászokos pót, és két kólásat csnáltam, nem tudom melyik jobb (sajnos ami van a neten, azt nem bírtam letölteni).
-
#4424 Ez a scssoftwarenak köszönhető -
FiReBoY #4423 Nahszóval... A kamionos szövegeket én fordítom, de a hangokat nem garantálom! A 0.9-es verzióhoz már kész a telepítő is! -
#4422 Köszönöm! -
akela #4421 Még észrevétel:Az üdvözlő városfeliratok fekete betükkel vannak.De lehet,hogy ez direkt.A mentő jobb oldalán az embléma szét van csúszva,A térkép Szarvas előtt út 65,utána 85,majd ismét 65. A határátkelőhelyek nevei sem változtak,bár a zászlók nagyon jók.És még valami:Én tényleg!!épitő kritikát irok és nem fikázok nehogy félre értsétek.Ok? -
#4420 menőőő -
#4419 elvileg lehet betenni még szöveget, hogy abból válogasson a prog. -
akela #4418 Nem tudom mennyire számit,éen azt vettem észre,hogy a Borsodis pót jobb oldalán a felirat tükörképe látható,bár még csak a főmenü járműbemutatójában láttam a játékban nem találkoztam a póttal eddig.A többi kamionos dumája angolul olvasható,és a belső nézetnél az óra továbbra is méföldet mutat.De ezek már elhanyagolhatóak is lehetnek.Amúgy nagyon tutkó!!!Ja nálam a korábbi mentést nem vette be,csak új játékot volt hajlandó elinditani.-most gyűjthetem a csillagokat megint-de nem baj,végülis minden módban fuvarozni kell vele. -
#4417 Gumikacsának sztem, mert ő szakmailag és megnézi és akkor be is teszi... ahova még nincs készítve trailer... -
#4416 Elküldjem? -
#4415 már szinte jó, annyira szinte, hogy az már az... grat -
#4414 Így:
-
#4413 ma láttam pennis kamcsit, jee.
valamelyik SP kell, mert teló adatkábel nem ismeri fel :( -
#4412 erről beszéltem, bízuk FireBoy-ra, mivel bevállalta. Majd nála lehet reklamálni :) -
#4411 bővíteni nem lehetne?
esetleg még több szlenget? -
#4410 mondjuk akkor gyorsan lettek lefordítva, lehet egy kis tökéletesítés ráférne... -
#4409 amúgy eszembejutott, hogy a határátlépők sem illenek a játékba ezért arra gondoltam, hogy 360 millióért szívesen lebontom őket :) -
#4408 jah, a rádióüzik már készen vannak, nem változott az előző rész óta... -
#4407 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal (c) ValuSoft / SCS Software *ALL ACCESS CHEAT*
18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal (c) ValuSoft / SCS Software *CHEATS* *PROPER* *NON-STOLEN* -
#4406 Na így szerintem sokkal szebb.
Szivesen az észrevételt. -
Garfield #4405 Kritikai jellegű észrevétel:
Középütt, az OBI felirat/logó/hód alatt, valamint a két szélén, a logók alatt eléggé elüt a háttér, vagyis nagyon látszik, hogy képek lettek beszúrva. -
#4404 Nice trailer. Én is finomítottam a tescost:
-
#4403 írtam, hogy kb 95%-os a fordítás.
a CB-s dolgot Fireboy mondta, hogy megcsinálja, talán még a bemondást is, a mentés felülírást közben én is megtaláltam, már ki van javítva, köv verzióban benne lesz :-))
köszi az észrevételt. -
#4402 meg még sokminden más :)
de amúgy ígéretes fejlesztés de így olyan érzése van/lehet az embernek, mintha bétateszter lenne vagy mi...
abból inkább én nem kérek :) -
#4401 jah egyet értek észre vettem én is..... ez így nem annyira jó, viszont az OBIs logók jó, úgyhogy csak a "kontúrokat" kellene eltüntetni és használható lesz... -
#4400 Én nem vagyok a magyarítok táborában, szvsz gázos, tisztán kivehető a képen a kisebb képek kontúrja (értsd ... más fehér). Ezen szerintem nem ártana finomítanod egy picit ... bár ez saját vélemény ... -
#4399 Miért árt? Blokkolja a progikat, szűri a felugró ablakokat... Szóval nem is olyan rossz. Csak éppen a játékok nem mennek még vele. -
#4398 émmá fel se teszem az SP2-t... sztem fölösleges helyfoglalás az egész winfos
csak nem tudom, miért javítócsomag a neve, amikor többet árt, mint használ... -
#4397 Hát ez nekem is. Ez az SP2 miatt van. Régen velem is. Csatlakozva voltam a netre és akkor meg nem adott be semmit, de ha véletlenül beadott, akkor meg képeket nem adott be. Jobb ha újrainstalálod a Windows-t. -
#4396 Mert én találtam hiányosságokat. A CB-zésnél meg a menüben mikor a mentést feülakarom írni angolúl kérdezi hogy felülírjam-e. Amúgy eddig csak ezt találtam. -
#4395 nekem sp2 van, magaritással meg ymindek nagyon szépen, kivéve a net, 10 percenként restart ha netezi akarok, vag ha játszo utánna is restart, mert a net nem jön be :P -
#4394 Na letöröltem az SP2-t és tökéletesen megy. Magyarúl. :-) Amúgy a szöveg hány %-a van kész? -
#4393 Szerintetek milyen pót kéne még? -
#4392 Mátrix!
Beveszitek a pótot?
Ja és ez a penny market-es átdolgozása!!! -
#4391 Most törlöm le az SP2-t. Neked van MSN-ed? -
#4390 Nem megy nélküle se!