52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4509 ezek kissé sietnek, nem is tudtam, hogy van 1.06 ;) -
#4508 1.06-os NO CD?? Azta.
18 Wheels Of Steel: Pedal To The Metal v1.06B (c) ValueSoft *NOCD* -
#4507 nemtom, az már nem tőlem függ, de a hétre van ígérve... -
#4506 Miért olyan hamar jön a 0.9?? -
#4505 ha nem tudod megvárni a 0.9-est, akkor iTT van -
#4504 igen -
#4503 ja és bocs, de honnan lehet leszedni a magyarosítást?? nincs kedvem keresgélni, lécci vki mondja meg -
#4502 Vagy egy ÜNNEPELJ MA VELÜNK!!!! ÜNNEPELJ MA VELÜNK!!!! ÜNNEPELJ MA VELÜNK!!!! ÜNNEPELJ MA VELÜNK!!!! Amúgy király a játék, ha van időm én is nyomom vele!!! Állat egy game. -
#4501 szabad úszónak érdemes lenni? -
#4500 Nálam is ez a rohadt probléma van! milyen kormányod van?
-
akela #4499 Miért tudok billentyüvel gyorsabban menni,mint pedállal?Segitsetek. -
#4498 Basszus, most jutott eszembe! Egy McDonaldsos kamion rohadt jól nézne ki! -
#4497 Egyébként van egy nagy magyar szállítmányozási cég, a HRAPID. A kamionjain pedig a TRANSPORTA felirat diszeleg. Ők szállítanak a Plusnak, a Sparnak meg még a tököm tudja kiknek. -
#4496 Oké. Van MSN-ed? Úgy könnyebbe lenne beszélni. -
#4495 ja mehet, én kis kamionra gondoltam FF-osnak... -
#4494 Ha ez megvalósítható lenne a magyarb akkor én szivesen megpróbálnám. -
#4493 Ha nics festve én tudnék adni egy ötletet! Rynart! De ezt nagy kamionba kéne megcsinálni! -
#4492 Itt meg mi történt? :) Ennyire nagy a munka? :) -
#4491 köszi :)
Family Frostos?
Jó 5let egy kamion még úgysincs festve... -
#4490 Nem tudom felvetodott-e mar: a kis teherautok festesenel lehetne egy Family Frostos is? Ha meglatok egyet, majd jol letolom az utbol, a hulye dallamdudaja miatt -
#4489 Egyebkent gratulalok a magyaritasban resztvevoknek! Nagyon szep munkat vegeztetek. -
#4488 Legy szives freewebrol kepet igy szurj be:
http://www.freeweb.hu/kamionszim/kep/beverages.jpg
-
#4487 akkor tedd azt amit mondtam, töröld ki őket... -
rasch #4486 Nem az egész nem indul, csak a mentéseket nem indítja és újat sem tudok kezedeni!
-
#4485 az egész játék nem akar elindulni?
az gáz :)
mondjuk talán töröld ki amit bemásoltál... a grills az bizti jó, a v12-t nem próbáltam... -
#4484 az utak számozása még nincsen beállítva..., már megvannak a számok, csak még nem tettem bele a játékba... -
rasch #4483 Felraktam a Peda magyar oldalról Pttm grillst és a Pttm pack v 12-t és nem akar indulni a dolog.Mi lehet agond? -
taylorp #4482 Kipróbáltam a magyarosítást, nagyon szuper!! Egy dolgot vettem észre eddig, Győr és Sopron között mentem, a főút száma a valóságban 85-ös, nem 90. -
rasch #4481 Felraktam a Peda magyar oldalról Pttm grillst és a Pttm pack v 12-t és nem akar indulni a dolog.Mi lehet agond? -
rasch #4480 Szevasztok! Kéne egy kis segítség! -
akela #4479 most vettem észre,hogy billel sokkal gorsabb,mint pedállal.nem tudjátok miért -
akela #4478 A Kádár trans nem ott van? -
#4477 ah, teljes játéktörlés és telepíéts és megyen. A shellből vittem benzint egy fatelepre, oszt most én lettem a "faszállító " :D -
#4476 ad: a Magayrország térképe szerint földrajzilag az a pont Tiszafüred, ezért írtam át arra
ad2: a keresztanyámék ott laknak :) -
#4475 valamit a térképpel módosítottam -
#4474 próbéltam, semmi....lehet sp2 miatt csinálja, mert azelőtt lett még feltéve a játék..... -
#4473 Egy uninstall? -
#4472 ****************KATARSZTÓFA************
Mit tegyek? elindítom a játékot, betöltés, tölti tölti meg a csik, aztán a végén kiirja hogya progrma szabálytalan műveletet hajtot végre és bezér (elre célozz: prism3d.exe)
mit tévő legyek? -
FiReBoY #4471 Folyik szállítmányozás biztos, hanem akkor drogcsempészet... :) -
#4470 Egy hosszú pótkocsi: