52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • b-type
    teljesen faxa...thx.
    egyre jobb lesz ez a cucc...
  • gumikacsa
    Az árnéka az ott maradt, de még mindig jobb....

• gumikacsa
    Feltettem a magyarítást, első dolgom az volt, hogy kiszedtem a határátkelőket, és újakat pakoltam, ahova saccoltam őket. Mert hát tiszafüred közepén elég hülyén mutatott....
  • M@TriX
    a számozás? vagy mire gondolsz?
    mertha 3D-s részére az elég nagy meló lenne, a számozás az kész...
  • Duddits
    Valaki eltudja hogy csináljak kamion skint? Egyszerűen nem sikerül sehogyse. Akár MSN-es is elmondhatja.
  • gumikacsa
    Mikorra tervezitek az 1.0-át? Csak hogy addigra elkészüljek az összes póttal. Ma csak 1 készült:
  • gumikacsa
    Kösz
  • FiReBoY
    Az... :)
  • bazza
    Nem lehet megcsinálni, hogy az utak, amiken haladunk, az is magyar legyen, ne csak a planning? Vagy az nagyon bonyolult?
  • Limo
    Én benne vagyok, hiszen nem lehet mindent megoldani egyszerre
  • Duddits
    Én benne vagyok. Ráér az még. Nem?
  • akyyy
    szerintem jó, mert a rádiózás nem magyyr még, meg a naplózes sem, én azt várom nagon
  • FiReBoY
    Ki egyezik bele abba, hogy a 0.9-esben még nem lesznek szinkronhangok, de az 1.0-ában már igen? Ugyanis a technika kibabrált velem, meg női hangokat kell szereznem.
  • Mighty
    A forumon elharapozott masok bashogatas (baszogatas :)), mert megjelent egy uj srac, aki bejelentette, hogy keszitenek egy add-ont, de kepet meg nem tud mutatni. Illetve keszitenek egy teljesen uj kam. szimulatort, de ahhoz sincsenek kepek. Szal folyamatosan cseszegetik, hogy biztos csak kamuzik, stb.

Minden uj ka. szimulatort szivesen fogadnak a truckpol forumokon, es kerik, hogy ne cseszegessek egymast a forumlakok.

Hat kb ennyi.
  • Duddits
    Igen? Tudnál adni egy linket?
  • Charly
    igen van
  • akela
    Lehetne,de szerinted mi változik akkor?Gondolod,hogy foglalkoznának a dologgal?
  • gumikacsa
    A hétvégén én is felnyomatom a maradék pótokat.
  • Schwarz
    wow!! :-) állat, és még a képek is megjelentek :-)))
    az új betűkészletek fele kész van, megvan a maradék fordítás is csak be kell gépeni :-)
    akkor szvsz 100%-os lesz a szöveg... remélem :-))
  • FiReBoY
    Végre Waberer's!!! :)
  • praksi
  • Duddits
    De az igaz, hogy két fajta szenyvizes van? Van egy hordós és egy dobozos is.
  • Duddits
    Nekem is az van és nekem se jó. Kéne e-mailt írni a készítőknek hogy valami nem jó a logitech kormányokkal.

Ne már!! A Rynart-ost én akartam! Meg azt én vállaltam el.
  • Multimax
    A paksi atomerőmű-s rohadt jó!De mit írtál a kamcsi ajtajára?
  • akyyy
    a Coopos nagyon jó
  • Multimax
    Szépek!
  • gumikacsa
    Ezt a truckpol fórumon kaptam, segítene valaki, hogy mit ír?:

Over the last couple of days we had some problems with members of this forum bashing other members topics,One problem is a new member wanting to make a addon pack for PTTM,and then get bashed for not showing pics of the addon pack...etc...as a result that member decided to let the forum know that his team is working on a new truck simulator,and ounce again some members have choosen to bash this member in regards of the work this member is doing is real or not?I for one will not put up with this,I don't think it's very fair a new member joins up to are forum and tells us that he and his team are working on a new truck simulator and just becuase they don't have any pics yet members choose too call his truck simulator a fake.As in the past this forum has been really good on welcomeing new truck simulators with open arms,We where good when Sabre and his team came too the forum with 18WOS,But now i think some members are just a bunch of hogs demanding pics right away wanting proof,This wrong and from here on out any topics mis judgements of new truck sims,Will have there topics locked and be warned fail too listen will be banned from the forum and that goes for members posting replies to the topic agree that the truck sim question is fake,The Truckpol Forum welcomes ALL NEW Truck Sims,If that members that posts that they made a new truck sim,Only to find out it is a fake then the Admins,and MOD Team will take action,and not the members of this forum!
    Please keep in mind the rules to Truckpol Forum.
    Thank You
  • gumikacsa
    Készítgetem a pótokat, a hétvégére kész az összes.
    Akkor feltöltöm a maradékot. Most is készült 1-2, de ezek már inkább csak a fantázia szüleményei (léteznek, de nem bizti, hogy így néznek ki)

• akela
    logitech,és tegnap próbálkoztam átvariálni az áttételezést,mikor rájöttem erre.A configban találtam utalásokat,számokat az irányitásra,de én nem értek hozzá ezért csak találomra módositottam a számokat-persze,hogy nem történt semmi
  • Limo
    Gratula a games maygarosítóinak.
    Piciny hiba van a Salgótarján üdvöző tábálnál.
    Egyébként javaslom az alábbi cégeket is: Horvát Rudolf (Gyöngyösi cég - sárga ponyva piros felirtat), Anita tranzex (Debrecen) Flott Trans (Eger). Csak így tovább és várom az ujabb verziót
  • Multimax
    Hány kamion shop-ba voltál?
  • bazza
    hol? én még nem tanyálkoztam hóval...a játékban!:D
    És nekem, bármilyen kamion shop-ba megyek, csak 4 féle kamiont ajánl fel, abból nekem megvan a legjobb. Mikor adnak új kamionokat a kereskedők?
  • 0ppika
    Vannak!
  • Duddits
    Persze! Olyan csúszós hogy az már na! :-) Jókat leher ajta farolni.
  • nagykispeter
    Vannak benne havas utak?
  • Duddits
    1.06-os patch van már? Vagy csak 1.05-ös?
  • 0ppika
    Mikori képek?
  • M@TriX
    felfogadhatsz ember, vehetsz magadnak kamiont, oda mész ahova akarsz stb...
  • M@TriX
    bazz láttátok a hivatalos oldalt:

http://www.valu-soft.com/products/18wheelspedal.html

ilyen képek vannak fennt:

rohadt fake kép:

Az Activision is csinált ilyet a Street Legalhoz vazz, ez azért elég szemétség...

de ez jó ;)

• akyyy
    miért érdemes annak lenni?