52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4589 már pár napja megjelent, de csak béta...
biztos kipróbálták a magyarítást és nem akarják, hogy megjelenjen, mert jobb mint a hivatalos fordítás ;) -
#4588 Meg van az 1.06? Honnét? -
#4587 1.06 nem indul el a magyaritással... legalábbis nálam... ha uninstallom a magyaritást, megy :(
ha csak a scripts könyvtárat hagyom meg a doc settingzben, már akkor sem indul el :(
amugy gratula a készitöknek, remélem lesz csak sima forditás is :) -
#4586 Jó lenne írni a fejlesztőknek, hogy valami nem okés a Logitech kormányokkal. -
#4585 Kinek van Logitech kormánya? -
taylorp #4584 Csinálj valami garázdaságot, aztán bevisznek vele. :))) -
#4583 amit te :) -
praksi #4582 nekem a luxust max. egy rendőrautó tudná megmutatni :-D -
praksi #4581 nos, nem midnenkinek adatik meg, h opelba vagy audiba ülhessen..... -
#4580 Mit? -
#4579 énis ezt kérdezem -
#4578 Nem bunkóskodtam. Csak mondtam.
Valaki tudna vűlaszolni a 4545-re? -
taylorp #4577 Jóvanna, nem kell bunkónak lenni bazzeg! -
#4576 Jéé! Eddig mindenkinek csak a v.0.8.9 van meg. Még nincs újabb. -
taylorp #4575 :))))) Van újabb verziója a magyarításnak? Nekem a v089 van meg. -
#4574 ez az élet fiam, nem csak Audikat kell szállítani, hanem béna Suzukikat is.... ez a sofőrök dolga... :) -
taylorp #4573 Akkor ülj bele egy opelba, vagy egy audiba, és rájössz miért mondom a suzukira, hogy gagyi, meg hogy helyette inkább más kerüljön a játékba. -
praksi #4572 18 éve csak trabiban ültem, egyszer ültem suzukiban.
ég és föld a két autó.
aki nem hiszi, próbálja ki csak 5 évig..... -
taylorp #4571 A suzuki a trabi szintjén van. Vagy netalántán neked is olyan van? -
praksi #4570 a gagyi a Trabant. -
#4569 Grat a magyarítóknak és így tovább nagyon jó lesz! -
taylorp #4568 bocs, de annyira gagyi a suzuki -
#4567 ajh, beleköt és beleköt! :)
az amúgy az új Suzuki Swift -
taylorp #4566 ok igazad van, de azok a kocsik messze vannak a suzukitól, inkább hasonlítanak Audi A4 coupére -
#4565 bevallom még nem hallottam róla ;)
sztem jó a Szuzuki, mert az magyar (vagy mi.)
de persze mindneki magának azt rak majd be amit akar, pár lépés az egész, majd szívesen elmesélem... -
taylorp #4564 Egy autószállító cég. -
#4563 Hödlmayert? az mi a frász? -
taylorp #4562 Hi! Tegnap láttam egy Penny-s kamiont, sima fehér alapon négyszög alakú mennis felirat volt rajta. -
taylorp #4561 Szia Matrix! Király minden amit eddig csináltál!!
Lenne egy ötletem, szerintem a Suzuki helyett a Hödlmayert kellett volna bettened, tudod zöld autószállító. -
#4560 Már van MOL.
És hova tetted a határátkelőt?
Valaki létszi mondja el nekem hogy és mivel tudok a legjobban kamion skint csinálni. Egyik progi se a megfelelőbb. -
praksi #4559 bocs
MOL -
praksi #4558 akkor már lehetne MOl cég is. mármint nekik szállítni. ha már magyarok vagyunk :-DD -
#4557 jah nem rossz 5let, a játékba SHELLT és MOLt is beleraktam... -
praksi #4556 MOL-os? -
#4555 láttam én is a textúrát. Amúfy fake volt annyira, hogy egyszerűen csak ráhúzta ezt a textúrát egy trailerern lévő járgányra... -
#4554 Grat.a magyarítóknak királyságos,maxira növeli a gamma élvezeti értékét -
#4553 Ja, jut eszembe, múltkor beszúrtam, egy mozdonyszállító trailert, nem fake volt, mert az a mozdony benne van a gammában.
-
#4552 ügyes, nagyon király vagy ;)
egész használható cucc lesz a végére;) -
igazából ezen nincs semmi faxni, csak egy cementszállító, van valami logó a honlapjukon, de sztem ennyi. -
#4550 tartály pótokra várnék képeket, mert ötletem sincs. egy van kész: