52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • Duddits

Amúgy miért van az hogy nekem a kék lámpáknál és a pálya és a kamionok bugjavítós cuccoknál kifagy? Elkezd betöltnei végig is tölti de a legvégénél kilép prism3d hibával vagy csak kilép hiba nélkül.
  • gumikacsa
    Felraktam a hunosítást, megvettem ezt a szekeret, és az alap fékkel simán fékeztem.
  • Duddits
    Azta retek. Hát ez meg hogy?
  • gumikacsa
    A Kenwort K100-as fékével mit csináltatok? Pót nélkül fékeztem (igaz, meg is áltam vagy 3 méteren belül):

• Duddits
    Játékra gondoltam.
  • Duddits
    Valamelyik cég igazán csinálhatna valami Európai kamionost is. És akkor meg az Amerikaiak ismernék a külföldi kamionokat. :-) És akkor itt nem Peterbilt-tel kezdenénk hanem Ifával. :-)
  • Duddits
    Egy kis parlament, egy kis Halászbástya
  • Schwarz
    hehe... :-)))))) próbálkozok
  • Duddits
    Hamár magyar benne a szöveg meg lassan majd a ahng is akkor kell magyar város is, mi?
  • Duddits
    Mit akarsz csinálni? csak nem egy új pályát?
  • FiReBoY
    Térképtutorial a http://pttm.uw.hu-n és nagyon semmiről nem kell másolatot csinálni ha okos vagy.
  • Schwarz
    és lőn az információ megtaláltatott vala...
    az állat belerakta a térképfájlba, van 1 olyan misc item, hogy city, abban vannak a dolgok, kitöröltem a fél térképet mire rájöttem :-))))
    de mostmár... :-))) mehet a menet
  • Duddits
    Nem sürgős. Csak jó lenne már magyarúl nyomulni. Már direkt nem játszom egy hete vele, hogy majd a magyarral. :-)
  • akyyy
    mielőtt térképet csinálnék, miről érdemes biztonsági másolatokat csinálni?
  • Schwarz
    tudja-é vki, hogy hol vannak a városok pozíciói megadva a térképen? az a piros ketrec a mapeditorban. az AA-ban a \defs\cities\város.def-ben volt, most ott nincs :-((( meg egyelőre sehol nem lelem.
    lehet, h itt is trükközni kell 1 kicsit?? :_))
  • FiReBoY
    Ennyire sürgős?
  • Duddits
    Nem igértem. Ha minden jól megy. Az kéne, hogy elküldjk Fireboy-nak a cuccokat és akkor ő megcsinálná a végét. De hát nem nagyon akarodznak elküldeni.
  • akyyy
    fennmaradok éjfélig mert azt igérted holnap lesz
  • Duddits
    Halljátok!! Küldjétek el!! :-)
  • FiReBoY
    Márha a többiek is lennének hajlandóak elküldeni az anyagot.
  • Duddits
    Most mondja, hogy felőle kész van. Talán holnap megcsinűlja Fireboy és kész.
  • akyyy
    Mikor lesz már a magyarítás folytatása?
  • Schwarz
    na, részemről a 0.9-es állapot kész van :-))
    átlöktem (-köm mindjárt :-)) ) az anyagot Fireboynak.

• Schwarz
    az enyémnek jó a pedálja, csak a szoftvere idióta egy csöppet :-)
  • Duddits
    Érdemes szétszedni? Lehet vele kezdeni valamit? Mert feleslegesen nem akarom szétszedni.
  • Duddits
    Majd megnézem. Ovatosan. :-)
  • akela
    Nagyon tuti lett,És miért ne lehetne nekünk is 'ilyen'feliratunk.:)
  • akela
    Ja És még valami vigyázz a potik nagyon vékony kis müanyag pöckére nehogy letörjön,mert az tartja fix helyen a potit.igazából ha kiveszed,és odébb tekered lesz vátozás,csak úgy nem lehet fixálni
  • M@TriX
    azzal görcsöltem pár órát :))
  • akela
    ugyanaz nekem is.Ha szétszeded,a két első gumitappancs alatt is van csavar.Én szétszedtem,de nem tudtam semmi okosságot csinálni vele azért nem irtam róla.Ilyen kicsi potikat nem is lehet kapni-én nem találtam.
  • Duddits
    Aha. Biztos. :-)
    És nem lehet valamit kezdeni vele? Lehet, hogy ma szétszedem a pedált. Ha szétlehet. Milyen kormányod van? Nekem Logitech Wingman Formula Force Force GP (Force Feedback).
  • akela
    Nem tudom ki látta már azt hiszem Zalaegerszegen a hegy oldalába a 'Zalaegerszeg'felirat nagyon állat
  • akela
    Az jó,mert kicsit furi volt,hogy Miskolc határátkelőhely.Bár tekintve milyen jó a magyaritott game-val furikázni nem is nagyon zavaró
  • akela
    Megmértem,a pedál egy 5k.potin keresztül adja át az anyagot,ami a pedál maximált állapotában kb 0.8-0.9k.ohm-os értéket mutatott.Nos a billentyű-tekintve,hogy egy eyszerű nyomógombról van szó,ennél minden bizonnyal kissebb értéket mutatna.lehet ,hogy itt van a bibi.
  • FiReBoY
    Lehet. Kérem a stuffokat bele, hogy össze tudjam rakni. [email protected]
  • Carlos
    HAJRÁ SRÁCOK!!!
    SZURKOLOK EZERREL!
    Segítenék énis, ha lenne pöttynyi időm...
    Szurkolok Nektek!
  • Duddits
    Akkor holnap lesz már v.09?
  • Schwarz
    szóval szvsz annyit csináltak, hogy korlátozva van a local.def-ben lefő definíciók száma. én legalábbis ezt állapítottam meg.
    tényleg biztos megnézték :-))))
    dehát kell ez nekünk???? mert szerintem semmi egetrengető újdonság nincs benne :-))
    na mostmár tényleg húzok dögleni :-))
  • Schwarz
    hi!

a szöveg szvsz kész van, a CB-t kivéve. :-)
    a betűkészletekből is csak 1 vanik hátra, mára meguntam, régen volt reggel fél 5 :-)
    a hétvége folyamán átlövöm Fireboynak és valszeg össze tudja rakni a 0.9-et :-)))
  • Duddits
    És az 1.05 lelehet szedni?