52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
Amúgy miért van az hogy nekem a kék lámpáknál és a pálya és a kamionok bugjavítós cuccoknál kifagy? Elkezd betöltnei végig is tölti de a legvégénél kilép prism3d hibával vagy csak kilép hiba nélkül. -
#4628 Felraktam a hunosítást, megvettem ezt a szekeret, és az alap fékkel simán fékeztem. -
#4627 Azta retek. Hát ez meg hogy? -
#4626 A Kenwort K100-as fékével mit csináltatok? Pót nélkül fékeztem (igaz, meg is áltam vagy 3 méteren belül):
-
#4625 Játékra gondoltam. -
#4624 Valamelyik cég igazán csinálhatna valami Európai kamionost is. És akkor meg az Amerikaiak ismernék a külföldi kamionokat. :-) És akkor itt nem Peterbilt-tel kezdenénk hanem Ifával. :-) -
#4623 Egy kis parlament, egy kis Halászbástya -
#4622 hehe... :-)))))) próbálkozok -
#4621 Hamár magyar benne a szöveg meg lassan majd a ahng is akkor kell magyar város is, mi? -
#4620 Mit akarsz csinálni? csak nem egy új pályát? -
FiReBoY #4619 Térképtutorial a http://pttm.uw.hu-n és nagyon semmiről nem kell másolatot csinálni ha okos vagy. -
#4618 és lőn az információ megtaláltatott vala...
az állat belerakta a térképfájlba, van 1 olyan misc item, hogy city, abban vannak a dolgok, kitöröltem a fél térképet mire rájöttem :-))))
de mostmár... :-))) mehet a menet
-
#4617 Nem sürgős. Csak jó lenne már magyarúl nyomulni. Már direkt nem játszom egy hete vele, hogy majd a magyarral. :-) -
#4616 mielőtt térképet csinálnék, miről érdemes biztonsági másolatokat csinálni? -
#4615 tudja-é vki, hogy hol vannak a városok pozíciói megadva a térképen? az a piros ketrec a mapeditorban. az AA-ban a \defs\cities\város.def-ben volt, most ott nincs :-((( meg egyelőre sehol nem lelem.
lehet, h itt is trükközni kell 1 kicsit?? :_))
-
FiReBoY #4614 Ennyire sürgős? -
#4613 Nem igértem. Ha minden jól megy. Az kéne, hogy elküldjk Fireboy-nak a cuccokat és akkor ő megcsinálná a végét. De hát nem nagyon akarodznak elküldeni. -
#4612 fennmaradok éjfélig mert azt igérted holnap lesz -
#4611 Halljátok!! Küldjétek el!! :-) -
FiReBoY #4610 Márha a többiek is lennének hajlandóak elküldeni az anyagot. -
#4609 Most mondja, hogy felőle kész van. Talán holnap megcsinűlja Fireboy és kész. -
#4608 Mikor lesz már a magyarítás folytatása? -
#4607 na, részemről a 0.9-es állapot kész van :-))
átlöktem (-köm mindjárt :-)) ) az anyagot Fireboynak.
-
#4606 az enyémnek jó a pedálja, csak a szoftvere idióta egy csöppet :-) -
#4605 Érdemes szétszedni? Lehet vele kezdeni valamit? Mert feleslegesen nem akarom szétszedni. -
#4604 Majd megnézem. Ovatosan. :-) -
akela #4603 Nagyon tuti lett,És miért ne lehetne nekünk is 'ilyen'feliratunk.:) -
akela #4602 Ja És még valami vigyázz a potik nagyon vékony kis müanyag pöckére nehogy letörjön,mert az tartja fix helyen a potit.igazából ha kiveszed,és odébb tekered lesz vátozás,csak úgy nem lehet fixálni -
#4601 azzal görcsöltem pár órát :)) -
akela #4600 ugyanaz nekem is.Ha szétszeded,a két első gumitappancs alatt is van csavar.Én szétszedtem,de nem tudtam semmi okosságot csinálni vele azért nem irtam róla.Ilyen kicsi potikat nem is lehet kapni-én nem találtam. -
#4599 Aha. Biztos. :-)
És nem lehet valamit kezdeni vele? Lehet, hogy ma szétszedem a pedált. Ha szétlehet. Milyen kormányod van? Nekem Logitech Wingman Formula Force Force GP (Force Feedback). -
akela #4598 Nem tudom ki látta már azt hiszem Zalaegerszegen a hegy oldalába a 'Zalaegerszeg'felirat nagyon állat -
akela #4597 Az jó,mert kicsit furi volt,hogy Miskolc határátkelőhely.Bár tekintve milyen jó a magyaritott game-val furikázni nem is nagyon zavaró -
akela #4596 Megmértem,a pedál egy 5k.potin keresztül adja át az anyagot,ami a pedál maximált állapotában kb 0.8-0.9k.ohm-os értéket mutatott.Nos a billentyű-tekintve,hogy egy eyszerű nyomógombról van szó,ennél minden bizonnyal kissebb értéket mutatna.lehet ,hogy itt van a bibi. -
FiReBoY #4595 Lehet. Kérem a stuffokat bele, hogy össze tudjam rakni. [email protected] -
#4594 HAJRÁ SRÁCOK!!!
SZURKOLOK EZERREL!
Segítenék énis, ha lenne pöttynyi időm...
Szurkolok Nektek! -
#4593 Akkor holnap lesz már v.09? -
#4592 szóval szvsz annyit csináltak, hogy korlátozva van a local.def-ben lefő definíciók száma. én legalábbis ezt állapítottam meg.
tényleg biztos megnézték :-))))
dehát kell ez nekünk???? mert szerintem semmi egetrengető újdonság nincs benne :-))
na mostmár tényleg húzok dögleni :-)) -
#4591 hi!
a szöveg szvsz kész van, a CB-t kivéve. :-)
a betűkészletekből is csak 1 vanik hátra, mára meguntam, régen volt reggel fél 5 :-)
a hétvége folyamán átlövöm Fireboynak és valszeg össze tudja rakni a 0.9-et :-)))
-
#4590 És az 1.05 lelehet szedni?