52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4669 Akkor elküldjem az obi-s festést? -
#4668 aha -
#4667 Könnyű szerkeszteni a térképet? Már meglévőt is átlehet szerkeszteni? -
#4666 azt hittem a valóságban -
#4665 mármint a térképszerkesztővel készíttett pályán. -
#4664 Kicsit idegesítő, hogy egyfolytában esik. reggel6-tól este 6-ig esik, éjszaka meg jó idő van. Meg valamiért villódznak a fák. -
#4663 De inkább kérdezd a készítőket. -
#4662 ok. akkor nem teszem fel... -
#4661 nem ajánlom nem fog elindulni a magyar szöveggel :-((( egyébként sincs benne semmi -
#4660 köszönöm együttérzéseteket :-))
hát szóval megpróbálkozok vele...
meg a határátkelőkhöz a magyarzászlós tábla alá kell tenni egy 60-as táblát meg egy egyenetlen úttest táblát, így ez ugye az egész országra vonatkozik :-))) -
#4659 Nem. Az férfi kurv@ :-) -
#4658 :Dd -
#4657 Ez rohadt jó! Nagyon baró! -
#4656 bakker, az a columbo ?????????????? -
#4655 Őőőőő, majd így:
-
#4654 Ja, jön a traffic szembe
Az út: Road/Highway 1X1 no lanes (a fehér csík már saját gyártmány)
A kereszt: Prefabs/l_cross 2X2_gre
"Minden sarkon":
http://www.freeweb.hu/kamionszim/kep/kurvak.jpg -
akela #4653 Most itt is megkérdem:Nem tud valaki magyar nyelvű festő progiról?Egyet letöltöttem,de fogalmam sincs mivel mit kell csinálni -
akela #4652 Az enyémnek kicsit nagy a holtjátéka /alaphelyzetben/.Amúgy te hanyadik x-et taposod?Ne érts félre nem kutakodni akarok,csak jó volna ha valaki olyan is megnézné,aki rendelkezik már egy kis rutinnal.Én eddig csak annyira jöttem rá,hogy kellene szerkeszteni a potméter alá egy állitó szerkezetet,valamilyen menetes orsót amivel odébb lehetne fogatni a potit,de tartsa is fix helyzetben. -
#4651 Ha elindúl is, hiányosságok lesznek benne az biztos. -
#4650 érdemes feltenni az 1.06-os javítst vagy akkor nem fog menni a fordítás? -
#4649 asszem nem jáccok a játékkal amig nem jön ki a 0.9-es :) -
#4648 Kátyús utak?? Budapesten csak az legyen!! :-DDD
Tartom BAZZA vélemyényét. :-) -
#4647 :) -
#4646 Schwarz!
Azt ugye tudod, hogy 10 millió magyarnak okoznál örömet azzal, ha elkészítednéd Magyarországot?:) Ugye számíthatunk rá! Különben össznépi megtaposás lesz a jutalmad! -
#4645 lásd #4642 -
#4644 most nem az a kép van, ami tegnap volt, de hogy csináltás 2 sávos utat, jön is a traffic szembe??
kéne vmi szar amivel lehet a prefabokat basztatni, akarok utakat csinálni jó kátyúsat :-)) meg nyomvájúsat (4-es út rulez :-)))
várost úgy tucc: csinálsz 1 defet a \defs\cities-be, lekoppintod vmelyiket, az a posx, posy ami ott van az a planning mapon levő koordináta lesz.
mapeditorban lerax 1 misc itemet, ami city típusú lesz, ott kiválasztod a várost amilyen defet csináltál az előbb.
pótokkal nem kell foglalkoznod a az a program dolga, hogy megszervezze, rax le dokkokat a városokban, és úg ykell a dokk cégeket beállítani, hogy legyen olyan, áru , amit tudnak 1másnak szállítani. ez is vmelyik defből kileshető
pl. és egynek MOL-t, másiknak Picket raktam és vittem a benyát :-))) -
#4643 Mit akarsz ezekkel a páylákkal? Két város kzt akarsz furikázni?? -
#4642 baszki.............. :-)))))))))))))))))))))))))))
csak próóóóba -
#4641 külön a te pályádat nem tudod elküldeni? vagy minkketten, gumikacsa is -
#4640 És mikor lesznek kész? Legalább azokat küldd el amik eddig kész vanank. Addig is hagyj csinálja Fireboy. -
#4639 Negatív. majd csak ha kész vannak. Az obis festést elküldhetné, aki csinálta az emilemre! -
FiReBoY #4638 Gumikacsa! Kérném szépen a végleges festéseidet!
És MáTRiX tőled is a stuffokat! ThX! -
#4637 Egyébként honnan lehet letölteni a magyarosítást és a külömböző kamionokat? -
#4636 Hogy a bánatba van fuvar? Nekem nincs sehol.
-
#4635 Baró lett. Nekem leginkább gumikacsáé tetszik. -
#4634 Hogy a bánatba kell a várost generálni? Meg a dokkokat feltölteni, hogy legyen pót? (ha rányomok a feltöltésre, mindig kiírja, hogy a p3d hibát okozot..........) -
#4633 Én is próbálkoztam, hogy készítek egy mappát, csak kétsávos úttal, de még nagyon sokmindenre nem jöttem rá.
-
#4632 ez már a végső fázis??? :DDDD -
#4631 bocsánat a második link rossz:
az esős kép -
#4630 működik a dolog, jobb a mapeditor, mint az AA-ban, ez legalább kiírja, ha van valami baja :-))
képek:
a "térkép" :-)
miért is ne szakadna az eső??
2 város, 3 dock, azé már van konkurencia is :-))
a traffic is működik :-)
viszek benyát a Picknek hátha kell neki :-)
és még fizettek is érte :-) előbb persze megbüntettek gyorshajtásért :-)))