52862

Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • PLackó
    ez mi?
  • gumikacsa
    Előre is bocs a méretér!
  • gumikacsa
    Ja, megmértem a mappát, 30X20 km. Ebbe egy tisztességes amcsi város bele sem férne...

Amibe én belekezdtem, azon lesz egy kissebb város, teljes útvonalhálózattal, néhány falu, alföldi unalmas egyenes utak, na és egy kis szerpentin.... De valós távolságokkal. Ezért fér rá csak 1 város, meg pár falu...
  • gumikacsa
    Na, nem voltam netközelbe, sajnos most sem otthon vagyok.
    Én is nekifogtam, hogy térképet gyártok. Elkészült egy rész, kipróbáltam, faxa (persze az esső most is esett egész nap...). Csinálgatom tovább, tettem még rá csomó mindent, mondom kipróbálom, erre kiírja a szokásos prism3d hibaüzenetet... Na, mondom ezt a projectet dobhatom ki...( csak azt tudnám, mi volt a kötöszködés oka.....
  • M@TriX
    térképek
  • Schwarz
    ok, Biatorbágyot felírtam, és akkor várom, hogy mi van Kecskeméten.
  • praksi
    én Kecskemét-et jelölöm meg.
    bár amúgyis benne lenne.

hétvégéig körülnézek, h milyen cégek vann errefele.
  • Duddits
    Én akkor mondom Biatorbágyot (de nem biztos, hogy ott van. Holnapra megkérdem) ott biztos, hogy van Rynart. Azt ismered nem? Ha nem akkor minden cuccot szállít, kivéve faárú és járműveket (markoló, úthenger, stb.).
  • akyyy
    osszekevertem a nevet sorry
    Schwarz=Sweex-el ::P

lentebb adtam meg egy cimet, biztos már süllyesztőben van, megkeresem még1-szer, pill...
  • Schwarz
    na vájár...... :-)
    szóval megyeszékhelyek lesznek + Martfű + akko Biatorbágy
    kéne gyártani 1 listát, hogy melyik településen milyen nagy cégek vannak, és hova kb héány dokk kéne.
    ha vkinek van településigény most szóljon vagy hallgasson örökre :-))) na azé nem kell telezsúfolni a mapet :-))
    meg kell ugyi külföld is, Mátrix Te milyen térképet húztál alá, mert a neten semmi értelmeset nem találtam , szkennerem meg nincs :-(( elküldhetnéd azt a képet :-))
  • Duddits
    Tudtátok hogy a Waberer's a Hungarokamion-ból lett?
  • Duddits
    Hogy lenne meg?? Szerinted nem itt közölnék először??
  • akyyy
    megvane az uj?
  • Sweex
    Full király ez a magyarositás sikerlt le kapni :D de olyan király GRAT
  • Duddits
    Ha csinálsz Biatorbágyot nem lehetne véletlenül Rynart céget is?
  • Schwarz
    melyikre gondolsz? amelyikkel próbálkozok? azom megyeszékhelyek + Martfű :-)))))))))))
  • akyyy
    ok most már voisszajött, beztos a net volt a hibás...
  • Duddits
    Jah. Biztod blokkolja neked a felugró ablakokat, vagy éppen némely képet. Nálam is így van. De kilehet kapcsolni hogy megjelenítse.
  • SinClaiR
    de
  • Duddits
    MIlyen fenti kép?
  • akyyy
    nálatok se jön be a fenti kép?
  • Sweex
    FireBoy fel vettelek MSN-be az án címem [email protected] meg Gumikacsak tégedis fel vettelek MSN-be
  • akela
    ezekkel az érzékenységet tudod állitani,csak annyit,amennyit a játékban lehet.Én a steering paramétereit megváltoztattam 0.08-ról pl.2.0-re,megváltozott a korm.érzékenysége,de ennyit a játékban is elértem volna./a játékban a beállitásoknál odébb került a csúszkán a gomb.Visszahúztam az egérrel,erre a config-ban is visszaállt 0.08-ra
  • akyyy
    hát, ha lesz valaha is, akkor vagy európa, akkor szvsz budapesecske, ha meg csak hun, akkor meg m székhelyek...
  • praksi
    hülye kérdés: a magyar pályán mely városok lesznek?
  • akyyy
    ez hasonlíyt az én kérdéseim sorára
  • Duddits
    Miért van az, hogy akartam tegnap szerkeszteni de nekem teljesen máshogy van egy pár gomb mint ahogy a pttm.uw.hu-n leírták.
  • GvD
    Columbo nagyon üt!
  • GvD
    Hát igen. A sok fejlesztés mellől kihagyták a kihívást. Ha valaki talált benne ilyet az írja már meg hogy hol, mert akkor még 1x nekiállok. Az Across America-ban meg akkora a kihívás hogy azt meg azért nem játszottam. Ha heti 30 ropim volt akkor azt vette el hétfőn, ha 90 ropim, akkor meg azt (valami "net incoming" vette el...van ellenszere?). Meg 18WoS-AA-ban a presztizs is mozgott. Ebben az újban meg ha megcsinálom a szállítást, akkor fixen nő a presztizsem. Még azt sem tartanám kizártnak hogy igazából csak valami teszt miatt dobták ki, merthogy kihívás zéró!
  • DF14tomcat
    Volna pár kérdésem:
    Miért nem lehet akárhol aludni, ha 1x ott az a doboz?
    miért ~200E USD a kinetic 2t2, ha valós ára 1,5 millió?
    miért érzem úgy 6- hét játék után(gépidő) hogy már itt a játék vége. Van 5 alkalmazottam és heti 250E-t összeszedünk-> heti egy új alkalmazott? Hol a 66os út?
  • Schwarz
    húúúú.... mekkora térképet lehet ebben csinálni???
    raktam alá akkora képet, mint aa-ban, de sokkal tovább lehet a képet görgetni :-)))))
  • Schwarz
    nemtom, próbáld ki, bár ezek fele a config ablakban is benne van :-))
    de utálom ebbe a szarba hogy álladóan visszabassza a kurzort a sor elejére >:-[
  • Duddits
    Vagy ezen?

uset g_steering_func_param "0.08"
    uset g_joy_axis_brake_dz "0.0"
    uset g_joy_axis_brake "16"
    uset g_joy_ff_gain "1.0"
    uset g_joy_axis_throttle_dz "1"
    uset g_joy_axis_throttle "6"
    uset g_joy_axis_ff "1"
    uset g_joy_axis_combine "1"
    uset g_joy_axis_steer_sens "1"
    uset g_joy_axis_steer_dz "0"
    uset g_joy_axis_steer "0"
  • Duddits
    uset i_force_gain "1.0"
    uset i_feedback "1"
    uset i_joystick2 "-1"
    uset i_joystick1 "0"
    uset i_deadzone "0.0"
    uset i_device "di8"

Ha ezen babrálunk nem lesz jobb a kormány?
  • Duddits
    Ne bírtam ki, hogy megvárjam a magyarosítást. Megyek is játszani.
  • Multimax
    Gumikacsa!
    Elküldtem az OBI-s pótot!
  • Duddits
    :-) Oké.
  • Schwarz
    amit találtam az levan, bár van súgó F1-gyel, de az a panel fordítás nélkül is tök üres :-)))
  • akyyy
    erre várunk órák óta..........
  • Duddits
    A magyarosításba benne lesz a pályaszerkesztő fordítása is?