52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#4829 De, minden faluba kell céget tegyek, másképp mi értelme lenne? -
#4828 És akkor a falukban nem is lesz cég, ugye? Szerintem egy-kettőbe azért tehetnél olyat mint mondjuk fát szállító, vagy ló vagy valami mezőgazdasági cuccokat. -
#4827 Ezek milyen pótok? -
#4826 Na, a pótok:
1. csomag
2. csomag
3. csomag
A régieket szedd ki, mert azokat is tartalmazza, de átalakítva -
#4825 Az első falu. Ez a legkissebb, kis üdülőfalu. Csak kár hogy 2 fajta ház van, és nem igazán magyaros....De ilyen lesz.
-
#4824 csak poénból kérdeztem, de kösz! -
#4823 Töltöm a pótokat. -
#4822 Ja, a vonalzás az más lesz. Az életben sem a megatrailerekhez alakítják a kanyarokat, hanem főleg sofőrfüggő, hogy be bir e fordulni. -
#4821 Majd ha kész lesz, csak pár hónap -
#4820 ez nagyon állat. honnan lehet lehúzni? -
#4819 Te nem láttál még olyan kanyart, ahol nem záróvonal van?
-
#4818 Azért kanyarba ne legyen már szaggatott volnalazás. :-) Meg ugy csináld a kanyarokat hogy a leghosszab vegyi hulladékos trailerrel is lehessen menni. szerintem. De ha nem lesz vegyik hulladék akkor nem is kell olyan nagynak lenni csak annyira hogy elférjenek az utánfutók is. -
akela #4817 Gyerekek!Működik az 1.6 béta? Jobb mint az 1.4-es? -
#4816 na úgylátoma freeweb működik -
#4815 jóóóóó lesssz :-)))
én hétfőn megyek debrecenbe, új melót kaptam, egyelőre csak hétvégén tudok dolgozni a térképemen, amíg nem viszem el a gépemet :-))
nethozzáférésem valszeg lesz, úgyh a fórumon itt leszek :-))) -
#4814 jól néz ki :) -
#4813 Mire kijön a 18wos 4 talán kész is leszek...:) -
#4812 Na, én írtam, hogy készítek egy térképet 1 full várossal, és pár full faluval. Alföld (főleg) meg egy kissebb hegyi út. Na, lassan alakulgat a hegyi (ami inkább domb) út...Azért a rengetg ojjektumhiány miatt egyáltalán nem fog hasonlítani az eredetire, csak az utak vonalvezetése (máramennyire...)
-
#4811 Én személy szerint van amin bosszankodom, de nem tudok vele mit csinálni. A kamionok árait és a fuvarokért kapott összegeket nagyon könnyen át lehet írni, ez nem lehet gond. A fülkék...nem is mondok inkább semmit.
Nagy lehetőségek lennének a játékban, ha lehetne bele importálni ojjektumokat, járműveket, meg ilyenek. Akkor a rengeteg trainzhez elkészült magyar vonatkozású épületet, tereptárgyat, kereszteződéseket (pl állat lenne egy körforgalom :)) bele lehetne pakolni.... -
DF14tomcat #4810 Miért van az az érzésem, hogy a Pttm, csak egy újabb bőr a AA-ról?
A grafika nem sokat változott, csak az erőforrásigény lett nagyobb.
Aludni most sem lehet a kamionban, mint az AA-ban. Hotel az AA-ban is olt, csak nem lehetett használni semmire. egy kamion ára 3-4 jó fuvar...(elég vastag árréssel dolgozik az ipar:)
Ha én a játékot egy zöldfülű kezdő soférként kezdem, akkor hogy lehet hogy saját vállalat élén már tapasztalt magánzókat vehetek fel???
Csak én jövök rá ezekre a pici hibákra, vagy a nagy szerelmesek ezeket megbocsátják.
U.I.:már a coomdore 64-en is divat volt, hogy a repülőknek más-más volt a kabinjuk, itt ezt mért nem sikerült? az hogy nem hasonlít az eredetire, azt már meg sem említem. -
#4809 akkor vki csinál hozzá teve kinézetű modellt kamcsi helyett :-))) -
#4808 ehhh. kéne vmi pályát szerkesztenem. megkreálom vmelyik sivatagot!jó lesz? -
#4807 -
#4806 az az acél ám nem acél akart lenni ;-) -
#4805 írok ám:
18 Kerék az Acélon: Tövig Nyomd a Pedált :-))))))))))))))))
még benn evoltam az időben :-))) -
#4804 ja. írj nekünk egyet. mondjuk úgy éjfélre, oké? még van 47 perced, elég lesz? -
#4803 Oké. Írsz nekünk? :-) -
#4802 új játékot kell írni ;-) -
#4801 Hát azt észre vettem. És nem lehet ellenne tenni valamit? -
#4800 Mert a prism 3d egy rakás fos
-
#4799 Hogy áll a MAGYAROSÍTÁS??
Nem tudjátok miért lépp ki állandóan prism3d.exe hibával? -
#4798 fracnba -
#4797 :D -
#4796 ez nagyon állat :-))) -
#4795 Te ezt komolyan kérdezted??? -
#4794 Sajna megint szar a freeweb. -
#4793 Sajna nem lehet belepakolni semmit. -
#4792 Jó!!! -
#4791 na megérkeztek a pótok? -
#4790 jah tényleg így már ronda, hogy nem csak nézek, hanem látok is ;)